Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim1543

Kiedy mija zauroczenie?

Polecane posty

Gość Pseudonim1543

No właśnie...kiedy ona mija? Po jakim czasie? Kiedy minęło u was?

Gość zooosia
to zależy... od stopnia zauroczenia... i czy pojawi się jakiś nowy ''obiekt westchnień'' :)

Gość Pseudonim1543
Czyli nauka i w tym maczała palce? 6 miesięcy? to kurde dość szybko :o

Gość zooosia
mnie już trzyma 5 miesiąc;/ przeszło by dużo szybciej gdybym nie miałą ciągłego kontaktu z tą osobą... bo kiedy widzę go codziennie to idzie do przodu zamiast przechodić;/

Gość Pseudonim1543
a czy są jakieś sprawdzone teorie kiedy owo zauroczenie przechodzi w miłość?

Gość zooosia
nie mam pojecia jak to jest... jestem w podobnej sytuacji... tzn nie znam Twojej ale ta mi sie wydaje... tyle że moja jest pewnie bardziej pokręcona... bo to mój przyjaciel ale od jakiegos czasu coś sie kręci chociaz nie powinno bo on ma dziewczyne... ja tez wiem ze nie powinnam ale to idzie dalej i zanim sie obejrzałam stało sie... ciagle o nim mysle..

Gość Pseudonim1543
ja przeszłam już fazę ciągłego myślenia o nim ale nadal nie wiem co to jest - czy to jest miłość czy kochanie :p

Gość biala dama 20
a co ja mam zrobic jak zauroczylam sie w chlopaku, ktory juz jest zajety? wiem, ze robie zle, ale mysle co chwila o nim, o jego aksamitnym gose, tych niebieskich oczach ....pomocy bo sie calkowicie zalamie. widuje go codziennie i dlatego tak ciezko mi zapomniec a on sam podsyca cala sytuacje

Gość zooosia
ja za gówniarza tak mialam... hmmm 13 lat moze mialam;p zakochałam sie w chlopaku, ktorego prawie wcale nie znalam ale byl zniewalająco ładny xD przeszło gdy go bliżej poznałam... strasznie płytki był xD do tego teraz jest gruby... xD

Gość Pseudonim1543
za gównarza to ja miałam takich zauroczeń dwa na tydzien :p ale teraz już urosłam i mi trzydziech stuknęła. Wiek słuszny a dalej mam chyba siano w głowe :o

Gość zooosia
biala dama 20... kurcze dokładnie to samo mam... i nie miałabym problemu z tym, że jest zajęty bo nie lubie tej jego laski strasznie wiec nie było by mi jej szkoda.... tylko ze problem jest w tym, że nie mam pojecia co on do mnie czuje, czy w ogole cos czuje... bo on potrafi tak spojrzeć ze mi nogi miękną, albo kiedy mnie przytula itd... to wydaje mi się że coś miedzy nami jest... ale kiedy jest sytuacja,jak np dzisiaj, że siedzimy przytuleni i rozmwaiamy a za chwile on wyjmuje telefon i na tapecie widze jego dziewczyne to sama nie wiem co mam o tym mysleć...

Gość zooosia
takie rzeczy to niezależnie od wieku... ja też jaka stara taka głupia i naiwna...

Gość zooosia
a on to odwzajemnia?

Gość Pseudonim1543
nooo

Gość zooosia
no to w czym masz problem?:) jak się rozkeci to tak od razu Ci nie przejdzie :) gorzej jest jak nie chce przejśc a powinno bo nie jest odwzajemnione...

Gość Pseudonim1543
solange18 a dlaczego niestety? zoosia, nieee, no jest super, tak się tylko zastanawiam

Gość Agatka9999999000000
no własnie zosia,ja tak mam ;(

Gość biala dama 20
jego laski nie znam, tylko ze zdjecia...wydaje sie spoko dziewczyna..nie chce wcale psuc im zwiazku, dlatego tak mi ciezko..nie wiem czy sa szczesliwi czy nie..wiem ze mi padlo na mozg na jego punkcie! myslalam juz o zmianie pracy, ale w czasach kryzysu nie jest to takie latwe, nie jestem zadna tez malolata co sie zakochuje co tydzien w innym, mam prawie 30 lat i takie cos mnie dopada! on sam mi daje dwuznaczne sygnaly, przylapuje go czesto jak sie na mnie patrzy dlugo, albo jak stoimy kolo siebie to stara sie mnie dotkac, zaczelam juz nawet myslec o nim zle, zeby moje zauroczenie przeminelo, ale nie daje to zadnego rezultatu...

Gość wolnamerykanka
A ja bym chciała żeby osoba którą jestem zauroczona zauroczyła się we mnie. Albo chociaż żeby mi przeszło to zauroczenie skoro ta druga osoba nie chce/nie czuje tego co ja. Ale jakoś nie przechodzi już ponad rok. Ble.

mi jakoś po paru tygodniach minęło, mojemu chłopakowi też :o ale nadal jesteśmy razem...