Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po raz setny ale wyczekiwany

tzw. okres w ciąży

Polecane posty

pierwszy miesiąc!! czyli teoretycznie 4 tydzień, czy któraś z Was dziewczyny miała normalne krwawienie (wczuwając się ze skrzepami, skurczami i bólami), a potem okazało się, że jest w ciąży?? proszę bardzo o odpowiedzi :) 🌻

Gość kto itd...
podniosę nieśmiało...

Gość podniosę może jutro
będzie lepiej :(

Gość jestem w 2-giej
ciazy a wlasciwie w 4 -tej , pierwsza przebiegala bezproblemowo zadnich plamien przez cala ciaze nic urodzil sie synek , w drugiej wlasnie w 5tyg dostalam takiego krwawienia bylo to poronienie :( w trzeciej tak samo jak w drugiej i teraz jestem w czwartej i znow zero plamien srducho bije wszystko jest ok jestem w 12 tyg:)

dzięki za odpowiedź, a może jeszcze ktoś się wypowie, test kilka dni temu pozytywny i krwawienie od 32 dnia cyklu :( dziś 3 dzień...

Gość a ja.....rosne
no chyba jak ciąża to takiego okresu nie będzie. najwyżej palmienie. a może to poronienie

ehh, szkoda, łudzę się, bo słyszałam właśnie o "okresie w ciąży", wiem, wiem, że jak ciąża, to nie okres, a krwawienie..., ale piszę ogólnie no ale pewnie rzczywiście nic z tego nie będzie :(

zrobiłam test - i są 2 kreski, ale jedna bardzo jasna, nie podniecam się, co mam być to będzie, w poniedziałek nie dam rady, ale we wtorek idę na betę

To napisz jaki wynik będziesz miała, u mnie test wyszedł negatywnie ale spóżnia mi się już 4 dzień i lekarka kazała iść na b hcg więc idę w pon. nawet jak dostanę.

Gość no to ja powiem tak____
moja kuzynka przez dlugi czas nie wiedziala, ze byla w ciazy, bo wlasnie miala okres. Chyba zorientowala sie gdzies w czwartym miesiacu. Dzis dziecko jest zdrowe i wszystko jest ok. Jednak mysle, ze warto, zebys poszla do lekarza

wiem,że niby warto pójść do lekarza, ale ja poroniłam już 3 razy bardzo wczesne ciąże i nie chcę się rozkręcać za bardzo, wcześniej od razu miałam bardzo niskie bHCG, teraz podejdę do tego trochę bardziej na "lajcie" (bo inaczej zwariuję), poczekam pierwszy raz jestem taka spokojna, ale mam dość nakręcania się i nerwów, o mało nie rozwaliłam już mojego małżeństwa przez to, także wolę poczekać i oczywiście dam znać, co z tego wyszło :)

Gość abaw
moja mama jak byla ze mna w ciazy miala okres do 4 miesiaca... bylo to tez po poronieniu... takze okres w ciazy jest mozliwy...

czekam na więcej pozytywnych historii :) zajrzę tu jeszcze później 👋

Gość qqqrka.
ja mialam normalnie okres w terminie ale po ok 2 tyg cos mnie tknelo i zrobilam test, okazalo sie ze jestem w ciazy. A okres byl jak okres, zadne plamienie, ale chyba jednak intuicja mi podpowiadala zebyz sprawdzic testem :)

Gość qqqrka.
a to byl juz 2 miesiac ciazy czyli ze okres mialam jak juz bylam w ciazy