Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_2009

Kochać dwóch ?

Polecane posty

Gość załamana_2009

A więc tak. Mam chłopaka, nazwijmy go X. A drugiego nazwijmy Y. Z panem X jestem od sierpnia br, choć znamy się dłużej. Pana Y kochałam wcześniej, od października 08. W wakacje pisaliśmy troszkę smsy, powiedziałam mu, że go kocham i kontakt się .. urwał. Olał mnie, więc postanowiłam być z panem X, bo zaczęło iskrzyć między nami. Jestem z nim szczęśliwa, choć jest strasznie zazdrosny. Teraz, gdy codziennie znów widuję X znowu czuję ten ucisk w brzuchu, robi mi się gorąco i zawsze się uśmiecham - tak jak za czasów, gdy go zauważyłam (październik). No i ja nie wiem.. chyba kocham ich dwóch, nie wiem co zrobić. Gdy to tak zostawię będę raniła siebie i obecnego partnera.. Dodam tyle, że X i Y się dobrze znają. :(

Gość załamana_2009
poprawka - gdy codziennie widuję Y.

Gość IMIE lENA JEST ŁADNE
też byłam w podobnej sytuacji ;/ Tylko,ze z moim X jest juz pond 5 lat a pan Y to moj pierwszy facet i taka niespełniona miłość jak sie spotykam z panem Y to nogi mam jakz waty a serce mocno wali... Ale pana Y znam na wylot jego skoki w bok i choc było cięzko urwałam kontakt z Panem Y i życie toczy sie dalej

Moje zdanie jest takie - podejmij ryzyko i wybierz jednego... uda sie to się uda nie to trudno - ale przynajmniej miej cywilną odwagę być z jednym i to z tym do którego naprawdę coś czujesz a nie... będziesz z kimś dlatego żeby nie być sama a później będziesz go zdradzać... wkurzają mnie takie cwane laski jak Ty 😠 i na kafe ich od zajebania 😡

Gość dziewcyznki do piaskownicy
nie wiesz, co to znaczy kochac. mlodsa dziewczynka jestes, pewnie przed 25 rokiem zycia..... byla tu taka jedna, ktora miala 26 lat.. zdradzila swojego chlopaka, inna miala 23 lata, tez sobie pogrywala z dwoma facetami..... powodzenia!

Gość co tu gadać
dziwka i tyle! Jak one wszystkie...

Dwóch? Nie warto się ograniczać.. Słyszałem, że ten ich znajomy, pan z - jest Tobą poważnie zainteresowany. Daj mu szansę, nic nie tracisz. W razie niepowodzenia zostanie y, a w odwodzie czeka na podbój chemiotwórczy x. Zostań lesbijką. Tych dwóch facetów na tym skorzysta, jeśli dasz im spokój.