Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka wawa

Czy sa tu jacys studenci z Warszawy?

Polecane posty

Gość studentka wawa

Gdzie pracujecie podczas studiów, zaczynam pierwszy rok i nie mam pojecia gdzie pojsc do pracy:o

Gość ja w call girl

Gość zaraz skoczę
dorabiam jako kelnerka :P

Gość studentka wawa
a o co chodzi w tym call center? Rozumime, ze o rozmowy telefoniczne, ale o wiecej bym prosiła informacji. I ile sie zarabia?

ja zaczynałam w Polkomtelu (Plus) na słuchawce. Najpierw 3 tyg szkolenia za które zapłacili jakieś 500 zł, a potem już rozmowy. Biuro obsługi klienta. Klienci dzwonią, ty im odpowiadasz :) Na początek dawali 1.300 zł, potem coś więcej. ale szybko znalazłam lepszą pracę. Od czegoś trzeba zaczać :)

Gość studentka wawa
lubie gadac przez telefon ale kurde nie wiem czy bym sobie poradziała, jak bym czegos nie wiedziała? A teraz gdzie pracujesz?

ale to nie możesz sobie nie poradzić, są gotowe schematy rozmowy. Np. klient pyta jak usunąć Roaming, ty wpisujesz sobie w komp. i masz gotowy schemat co mówić, co odpowiedzieć itp. a poza tym po to jest to szkolenie właśnie żeby nauczyć :) A teraz to nie powiem:P

Gość studentka wawa
ahaa, to moze rzeczywiscie sprobuje, a w jakich godiznach i p[racowałas i w jakie dni? A co w tajnych słuzbach pracujesz, ze nie mozesz sie pochwalic?