Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka6665666

prezent na 30 wrzesnia dzień chłopaka

Polecane posty

Gość malutka6665666

tylko musi pasowac do danej sytuacji....a wiec... bylismy kiedys razem... (rok temu) niestety jakos sie to zepsólo on mial inna ja inneo... ostatnio nasze drogi sie zeszly w pewien sposob...on jest sam ja sama....a ostatnia niedziele widzielismy sie... pierwsza rozmowa od roku...utrzymujemy teraz kontakt...mysle o jakims prezencie dla niego.... moze wrocimy do siebie...... doradzcie...co to ma byc za prezent?????

Gość ty chyba kpisz sobie
prezent? przeciez nie jestescie razem........ daruj sobie, najpierw zadbaj o zwiazek, jesli sie uda, to beda okazje do prezentow... nie wyglupiaj sie, serio!

Gość malutka6665666
hmmm to ale myslalam zeby to bylo cos skromngo....zeby dalo mu do myslenia...np ramka do zdjec....i powiem ze bede czekac zeby znalazlo sie tam nasze wspolne zdjecie

Gość ty chyba kpisz sobie
wiesz co, ja jestem facetem, ale jesli chcesz znac moje zdanie... nie, po prostu nie. zamiast tego idzcie moze na kawe albo do kina, skoro wraca wam znajomosc. prezent to niby nic, ale zalezy komu sie daje i w jakim czasie. a skoro wy do siebie chcecie wrocic, to nie sadze, zeby to bylo dobre wyjscie, tak uwazam, ale to twoja decyzja. moze lepiej bedzie - jak sie Wam uda zblizyc znow - zrobic sobie prezent na swieta:) wtedy juz bedzie ok.

Gość rączka rączkę lubi
Kup mu slipy z napisem "pragnę Cię" czy coś w tym stylu :D

Gość malutka6665666
ciezko bedzie znalezc takie majty