martta 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Biorę tabletki YASMIN i myslę ze mogę być w ciąży. Z obliczeń, to mozliwe że wzięłam całeopakowanie tabsów jak juz byłam w ciąży.Czy bardzo one szkodzą ciąży?Boję się, bo mam już za sobą jedno poronienie, a następne dzieciątko miało być dokładnie zaplanowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Wrzesień 17, 2009 Jeśli podejrzewasz, że możesz być w ciąży, nie zaczynaj kolejnego opakowania. Zrób w najwcześniejszym sensownym terminie test i będziesz wiedzieć... Tabletki raczej nie powinny zaszkodzić dziecku, ale musisz to omówić z lekarzem. A dlaczego sądzisz, że jesteś w ciąży, skoro bierzesz pigułki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salaamandraa Napisano Wrzesień 17, 2009 ja zjadłam jedno opakowamie mercilonu nie wiedząc,że jestem w ciąży:)córka urodziła sie zdrowa,teraz ma 9 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no właśnie dlaczego Napisano Wrzesień 17, 2009 myśłisz, że możesz być w ciąży? Moja koleżanka brała tabletki do 3 mca, bo nie podejrzewała nawet, że może być w ciąży. Dowiedziała się przypadkiem na badaniu kontrolnym. Urodziła zdrową córeczkę, ma teraz 5 lat. Wię chyba ni eszkodzą zbytnio. Choć pewnie każdy przypadek jest inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 robiłam test, druga kreska wyszła bardzo jasniutka,ale jest, boje sie isc dolekarza, bo 3 miesiące temu straciłam dzieciątko w 4 miesiącu ciaży i przeraża mnie myśl ze sytuacja sie powtórzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruszkakula Napisano Wrzesień 17, 2009 No to właśnie zasuwaj do lekarza. Myślisz, że jak nie pójdziesz to uchronisz się przed złym fatum? Ja na Twoim miejscu już bym u lekarza była. Przecież im szybciej zadbasz o ciążę, tym większa szansa, że wszystko z nią będzie OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek76 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 martta dziwię się że jeszcze nie byłaś u lekarza..tymbardziej co wczesniej przezyłaś..druga kreseczka w teście nawet najjaśniejsza moze oznaczac ciążę..lec do lekarza i podziel się pozniej nowinką..powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach