Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

Gość Nadia*****
Autorko! Co Ty masz za urojenia?! Zboczone rzeczy? Wszystko jest dla ludzi, sex też a inne formy nie są zboczeniami! Zachowujesz się jakby ktoś cie kiedyś skrzywdził. To nie jest normalne!!!!!!!!! To musi być prowokacja!

oczywiście, że dziewczyna ma prawo mieć takie podejście do seksu ale niech da spokój temu chłopakowi i go zostawi, widocznie ich temperamnety są zbyt rożne, wcale sie nie dziw, że jest podenerwowany, przecież to szkodzi na zdrowie

Gość opadniete rece
wspolczuje chlopakowi, powinnas go po stopach calowac za ta cierpliwosc! ja rozumiem, mozna miec pewne zasady jesli chodzi o pierwszy raz ale kurde bez przesady ogladasz za duzo filmow romantycznych, albo telenoweli meksykanskich - o pieknej milosci pierwszy raz idealny? kiedy sobie cos takiego ubzduralas? buahaha moze jeszcze oczekujesz obsypania kwiatami "po" ? i noszenia na rekach? zejdz na ziemie facet to facet, ma swoje potrzeby przeciez mozesz go inaczej zadawalac - oralnie, analnie, raczka skoro tak chowasz to swoje wiano za raczki sie trzymacie i przytulacie przez 4 lata bo zaraz walne.... ludzie to maja w glowach nasrane albo to niezla prowokacja za raczke

Gość JESLI TERAZ MU SIE ODDASZ
POD WPLYWEM PRESJI BEDZIESZ TEGO BARDZO ZALOWAC.

ja ja szanuje ze sie nie pusciła z byle burakiem z imprezy... ale dziwi mnie jak można byc od 4 lat w udanym zwizku, miec pewność ze facet chce czekac (w koncu czekał 4 lata) a mimo to miec watpliwości. Czyli ma czekac jeszcze 5 lat, zeby ją swietą zrobili? czy zeby potem mogła sie chwalić ze czekała 9 lat na seks i zeby jej inni brawo bili?

JESLI TERAZ MU SIE ODDASZ POD WPLYWEM PRESJI BEDZIESZ TEGO BARDZO ZALOWAC. presja to by było po miesiącu chodzenia ale koles po 4 LATACH zaczyna sie upominac o cos co nie daje mu pewnie spac po nocach a Ty piszesz ze ma jeszcze czekac?? jak nie jest gotowa to niech da mu życ, niech znajdzie sobie innego ktory bedzie czekał kolejne 5 lat a temu niech da życ! facet ma 24 lata! marnuje sie przy niej!!

Gość imperialedcdc
Ale nikt nie karze się autorce puszczać na prawo i lewo.. przecież jest w długim, stałym związku to ja nie widzę nic na przeszkodzie żeby zaczeła życie erotyczne, tymbardziej ze nie ma 14 lat... seks jest wspaniałą sprawą, czymś przyjemnym a Emilia traktuje to jak conajmniej egzamin życia.. cos stresującego przez co trzeba w życiu przejść... trochę luzu a będzie ok !

Gość Nadia*****
Szkoda faceta. Szkoda gadać. Autorka wypowiada się już jak stara panna w dodatku cnotka niewydymka. Ciągle jakieś ale, tak nie, tu nie, teraz nie bla bla bla i na dodatek chłopak sie postwaił. Otwórz oczy dziewczyno!!!!!!!!!

ale autorka nie chce czekac do slubu! ona chce czekac nie wiadomo ile, bo czeka na odpowiedni moment, to jest po prostu wykrecanie sie od seksu. Nigdy nie bedzie tego odpowiedniego, bo kazdy nastepny moze byc lepszy. To niech ona pozwoli mu odejśc zamiast beczec i marudzic ze on ja juz nie kocha. Facet powiedział, ze nie chce dłużej czekac - myslał ze ja tym zmotywuje ale ona ma w dupie jego potrzeby - wiec niech od razu powie mu ze musi jeszcze ze 4 lata poczekac - niech sie chłopak nie łudzi...

Gość Nadia*****
autorka za dużo sobie obiecuje po tym pierwszym razie. Ma zbyt wyidealizowane podejście do tego. Przez to może się rozczarować. Problem siedzi gdzieś głębiej.

Gość dlaczego ma się z nim
seksic ? Nie MA , jedyne co ma albo powinna miec to obowiązek uświadomienia swojej drugiej połówki o tym że jej plan na życie wygląda tak a nie inaczej , ktoś się burzy że facet naciska ? Bo był wystarczająco długo taktowny , pod maską "zasad" i innych pierdół ludzie ukrywają swoją oziebłośc seksualną a potem płacz i zgrzytanie zębów bo oczekiwania po ślubię są zupełnie różne , wszystko jest dla ludzi

Gość MI MAłA MA RACJE
:D

Gość Nadia*****
Autorka musi zrozumieć że zachoawnie jej chłopaka jest normalne ( no oprócz tego czekania 4 lata ale niech tam.....) Natomiast ona musi się określić. Czy on dalej jest skazany na czekanie czy nie. Należy mu się szczera deklaracja. Musi docenić że był taki cierpliwy. Gdzie autorka?

Gość A powiedz Emilio
ile według ciebie ma jeszcze czekać? Kiedy miałby nastąpić ten "odpowiedni moment" na seks?

Gość bo autorka
co wy chcecie - przecież ona napisała że seks jest zboczony :D Mi więcej jej chorych tłumaczeń nie trzeba :D Autorko daj spokój temu chłopakowi i poszukaj sobie impotenta ;)

Gość 88866786
ONA MA GO PO STOPACH CAŁOWAĆ?? Zwariowaliście? To on jej powinien stopy całowac za to że jest taka porządna!!! Każdy facet w skrytości ducha marzy o takiej porzadnej dziewczynie, a on trafił na taki skarb!!!

Gość ehhhh.....
wspolczuje i autorc i jej facetowi...ona ma jakies chore wyobraznia i uprzedzenia a on dlatego ze jak ona sie zdecyduje to i tak bedzie musial sie pozniej prosic bo ona nie uwaza seksu jako cos normalngo w zyciu..i tak podziwiam ze tyle czeka a autorka ma zadatki na stara zrzedliwa stara panne no chyba ze znajdzie sobie kogos takiego jak ona..ale mi rece odpadaja jak czytam takie rzeczy..

Gość współczucia szczere
dla tego chłopaka,który musi walczyć tyle lat z najnormalniejszymi odruchami i potrzebami. Dziwne ,że tyle wytrzymał ,nie jest znerwicowany czy sfrustrowany. Mnie kiedyś facet przez takie powstrzymywanie zostawił i teraz po latach w pełni go rozumiem. Sex to jest potrzeba psychiczna i fizyczna.

Gość prawiczek już bez wiary
chcialbym mieć taką dziewczynę jak Ty :(

tez sie zgadzam - jakby facet wiedział co robic, to wkoczyłabys mu do łóżka już po miesiącu :) a ze nie wie, to nie wie jak Cie zachęcic :) ja sie kiedys 2 lata broniłam... pożniej poznałam faceta ktorego dotyk sprawiał ze ciarki przechodziły mi po plecach... a jak całował... eh jak to sobie teraz przypomne... ja taka cnotka, z misją czekania na "odpowiedni moment" - majaca obawy, po ostatnim związku kiedy facet nie wytrzymał czekania... i co? po 2 tyg znajomośc (moj 1 raz!) koles samymi pocałunkami i dotykiem doprowadził mnie do takiego stanu ze kazałam mu sie rozbierac :) gdybys widziała jego minę... nie wiedział czy zartuje czy naprawde ma to zrobic :) jestesmy ze soba juz 2 lata razem - i nie wazne czy sie rozsaniemy czy nie... tego seksu nigdy nie bede załować i nigdy nie bede czekac i sprwdzac faceta :)

Gość ehhh.....
bozeszzz swiety !!czy jak dziewczyna jest swiadoma swojj seksualnosci i uprawia seks to znaczy ze jest nieporzadna????ludzi skad wy bierzecie takie przekonania???naprawde jestem ciekawa skad..jestm w stani naprawde duzo zrozumiec ale to jest jakies chore..

Gość Nadia*****
Autorce potrzebne jest pożądne trzepanie! Już po samych wypowiedziach wynika że ma problem ze sfera seksualną.

Gość a ja uwazam ze nalezy uszanowa
zdanie Emilii, ale moze chocisaz petting wejdzie w gre?!

Każdy facet w skrytości ducha marzy o takiej porzadnej dziewczynie, a on trafił na taki skarb!!! poprawka - kazdy marzy o zonie dziewicy ale takiej ktora po roku w dniu slubu mu sie odda i stanie sie demonem seksu. Marza o porzadnych czyli takich kotre maja na koncie 1 partnera a nie 10... ale zadne - powtarzam Ci zaden facet nie bedzie całował po nigach kobiety ktora seks traktuje jako zboczenie - chyba ze sam bedzie tak nawiedzony jak ona i ich jedyny seks to noc poslubna zeby zrobic dziecko. A potem celibat do końca życia.

Gość ty ehhhhhhhhh
to niech sama siedzi nie maruje najleszych lat facetowi ,kurde i jeszcze narzeka

Gość aaaaaaaiiiiiiiii
ja się nie dziwie jak ja teraz zostawi bo 2 lata temu pewnie by tego nie zrobił ale każdy ma swoja cierpliwość

Gość EMILIA_22
Ja nie napisałam że seks jest zboczony, napisałam że np. analny jest zboczony. Chyba mam prawo tak mysleć? Chyba nie uwazacie że dziewica powie że anal to fajna sprawa? Sam seks uwazam za wspaniałą rzecz, tak wspaniałą że wolałabym jeszcze troche poczekać.

Gość ....x...a....c...
jakby ogladała Mode na sukces, jak ktoś kazal, to już by to się stało 4lata temu!! a ja rozumiem autorkę!

Gość buahhaha
ja gdybym byla facetem nigdy ni chcialabym mic takiej dziewczyny..zero swiadomosci ..czekalaby jak ksiezniczka nie robiac nic bo to przeciez fact ma robic wszystko skoro juz laskawie sie zdecydowala na seks..nie nie nie masakra a

Gość wspolczuje facetowi
ktory normalny, zdrowy facet w wieku 24 lat wytrzymalby bez seksu?! zaden !!!! dlatego wcale mu sie nie dziwie. Trafila mu sie niezla cnotka. To jest fizjologia dzieczyno. Zrozum ze on cie kocha, podobasz mu sie, pociagasz go, to chyba normalne ze chce sie z toba kochac :/ raczej ty masz problem nie on. Pomysl co czuje facet jak lezy z kobieta w lozku, przytula ja i nie moze jej nic zrobic? wspolczuje mu. lecz sie idiotko