Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EMILIA_22

Mój chłopak nie chce już czekać

Polecane posty

Gość ja przespalam sie
z moim mezem zanim nawet zostalismy para i nie wyobrazam sobie aby miala tyle czekac. on jest prawiczkeim?

Gość erykkkka
Dziewczyno, bardzo się cieszę że są jeszcze takie jak Ty. Po Twoich wypowiedziach widać że jesteś porzadna, mądra i bardzo się szanujesz. Kiedyś to było zupełnie normlane że kobiety długo czekały, teraz nastała rewolucja seksualna i jesli ktoś chce czekac dłużej niż "norma" to jest zboczony. Za czasó naszych babć albo wcześniej kobiety czekały i tylko takie były godne szacunku i tego by zostać żoną. Pozdowienia dla Ciebie, nie łam się. Chłopak ma swoje potrzeby ale właśnie to że je powstrzymuje będzie największym dowodem miłości.

Gość pierdziuuuuu
albo to jest szajsowate prrowo albo laska ma naje... w głowie:P

Gość dkny przepiekny
jezeli on jest z toba 4 lata i wytrzymal bez zadnych pieszczot ani dotykania to ty jeszcze sie zastanawiasz czy mu na tobie zalezy????? jestes jakas zajebiscie dziwna pierdolisz tylko o sobie i nic innego cie nie obchodzi jestes straszne samolubna!!!! no i te zboczenia hehehehehe ty to chyba co tydzien do kosciola na kolanach zapierdalasz , czytajac to co piszesz wnioskuje ze jestes z tych MOHEROW hehehehe:) zal mi twojego chlopaka!!! jemu nie dajesz a pewnie sama co noc lapa w pizdzisku mieszasz :)

za czasów naszych babć, nie było takich długoletnich związków. rok się spotykali i był ślub.

Sam seks uwazam za wspaniałą rzecz, tak wspaniałą że wolałabym jeszcze troche poczekać. a mi sie wydaje ze ciebie seks obrzydza, ze jest taki obleslny ze robisz wszystko by do niego nie doszło. Gdyby było inaczej pozwoliłabys na inne pieszczoty. A tak dorabiasz sobie jakas chora ideologię, ze to jest takie piekne ze trzeba na niego czekac... gowno prawda :) to jest takie piekne ze szkoda marnowac najpiekniejszych lat zwiazku na "czekanie" i "sprawdzanie" czy facet naprawde kocha... kolejnemu powiedz ze chcesz poczekac 5 lat zanim mu cnote oddasz - zobaczysz jak szybko bedzie uciekał :D ten Twoj wydaje mi sie ze był przygotowany na max 2 lata czekania... 4 go przerosło i mam nadzieje ze szybko znajdzie sobie inna...

Gość EMILIA_22
Mój chlopak miał przede mną dziewczynę (czyli jak miał 19 lat, a po paru miesiącach poznał mnie). Wiem że pieścili się do orgazmów, ale seksu nie uprawiał. Czyli tak, jest prawiczkiem.

za czasów naszych babć z tego co sie słyszy to zaręczyny nie trwały wcale tak długo, nawet po kilku miesiącach brało sie ślub, wcześniaki też sie zdarzały

Gość mammamiaa
czy wy piescicie sie do orgazmow? byly jakies bardziej zaawansowane pieszczoty? do sexu trzeba sie przygowoac a nie z trzymania za raczke chop do lozka a potem sie dziwicie ze nie bylo tak fajnie jak na filmach :D

Gość masakra straszna
a po ślubie nagle zmieni się w demona sexu buhahahahah ,biedny frajer ten kolo

Gość dkny przepiekny
zastanawiala bym sie czy jeszcze jest prawiczkiem na twoim miejsu pewnie juz jakas inna obracal:)

Gość becie nadal czekac
w koncu facet ja zostwai ,pozniej pozna nastepnego , znow co najmniej 4 lata , jesli w ogole znajdzie takiego co tyle wytrzyma :/ w wieku 30lat straci dziewicstwo a sexu nauczy sie dopiero kolo 40 gdy bedzie juz malo atrakcyjne :O kobieto nie czytaj tyle romansow , bo sex nie jest taki jak na filmach , pierwszy raz zwyle boli i mimo ze facet jest czuly i delikatny jest maly przyjemnie , nastepny tez nie jest super kobieta ma inaczej niz facet i musi sie nauczyc sexu wiele kobiet nie przezywa orgazmu :O ja np pierwszy przezylam po 4 latach i dopiero teraz czerpie przyjemnosc z sexu , mialam 2 partnerow z jednym bylam 3 lata i z obecnym jestem 4 lata , nie spodziewaj sie niewidomo czego ! bo sie rozczarujesz , nie namawiam Cie bys uprawiala sex bo to twoja sprawa, chce Cie tylko uswiadomic jak to wyglada , bo wydaje mi sie ze nawet gdy bedziesz czekala kolejne 2 czy nawet 4 lata to sie rozczarujesz !

Gość żal faceta no żal
kobieto ty jesteś jakaś zimna i egoistyczna

Gość eryka co bierzesz
jeżeli dla ciebie to jest "dowodem miłości" to zdefiniuj słowo miłość? A za czasów naszych babć ludzie również odprawiali samosądy, żony (czyli te jak to mówisz prawe) były gwałcone przez mężów i w większości wypadków notorycznie zdradzane a domy publiczne były typowym męskim klubem. Tak, po to właśnie warto trzymać cnotę...

Gość xcvdcvxcv
Proszę, niech ktoś mi wyjaśni....... dlaczego w takim razie w wielu topikach piszecie że faceci chcą dziewic, szanujących się i porzadnych które trzymają dziewictwo dla jedynego? a gdyby mu dała po roku, a potem (nawet z innych przyczyn) sie rozstali, to teraz wyszłoby na to że nie trzymała dziewictwa dla tego jedynego który zostanie jej mężem, prawda? to czego wy w koncu chcecie?

Gość vane_ssssa_
Autorko zrób tak jak czujesz, jeżeli nie jesteś gotowa, nie zmuszaj się bo nic z tego dobrego nie wyniknie. Mój facet czeka 6 lat i żyje. U nas jednak sytuacja jest nieco inna, bo jest seks oralny. Jeżeli go kochasz musisz też uwzględniać jego potrzeby. Wydaje mi się, że musisz mieć jakieś zaburzenia seksualne, bo nie wyobrażam sobie jakim cudem wytrzymaliście 4 lata na trzymaniu się za rączki. Sorry, ale takie rzeczy są normą na poziomie gimnazjum:( Według mnie powinnaś się skusić na oral, wtedy może obudzą się i Twoje potrzeby;(

Gość ja przespalam sie
to ale jaja. 24 letni prawiczek!!! poprostu zgroza :O ze on jeszcze sie uchowal a moze na boki lata bo nerwicy mozna dostac. lepiej idz do zakonu ...

Gość * atrakcyjna mialo byc

Gość 345345
jak ona go trzymala przez całą jego młodość to nie dziwota że chłop ma już 24 lata i nadal jest prawikiem

twoj facet ma chyba jakis problem z głową... jest z panna 4 lata - wie, ze cos z nią nie tak... a mimo to czeka... po seksie, ktory nastąpi pewnie w odległej przyszłości - bedzie walił głową w sciane płaczac dlaczego zmarnował sobie tyle życie na czekanie... ja wiem jak bedize wygladał was seks za kilka lat (jak juz sie zdecydujesz) przez rok, bedziesz jeczec i stekac ze Cie wszytsko boli, bedziecie sie kochac raz na miesiac, bo przeciez musi byc odpowiedni moment, czas i miejsce, seks bedzie polegał na 1, ewentualnie 2 pozycjach, bo reszte bedzisz uwazac za złą, zboczoną, zbereźną. To samo z oralem. Oczywiście seks przy zgaszonym swietle, bo przeciez on nie moze Cie oglądac nago... bedziecie sie kochac bardoz rzadko, bo przeciez metoda kalendarzykowa jest najlepsza (niech zgadne, jestes osoba wierzaca? :)) no i ogólnie, bo nie chce mi sie dalej pisac - skonczy sie tak, ze on znajdzie jakas wyzwoloną kobitkę, ktora da mu taka rozkosz ze Ty pojdziesz w odstawke. Ale przez własna głupote a nie dlatego ze on Cie nie kocha.

Gość czytać się.nie.chce
tych waszych wypocin powiem jak było u mnie i pokazuje fucka wszystkim którzy mają takie osoby jak ja za wariatów mam 25 lat, straciłam dziewictwo miesiąc temu, po 8 latach związku;) czekałam tyle ze względu na swoją niegotowość, to że zrobię to z nim było pewne od 8 lat, ale psychicznie jakoś nie mogłam się przełamać ale... po roku chodzenia za rączkę i pocałunków przeszliśmy do znacznie milszych czynności;) wiec taka strasznie święta to nie jestem... nigdy mnie do współżycia nie ciągnęło, jest tyle innych przyjemnych "czynności" wiec dajcie dziewczynie spokój, na każdego kiedy indziej przychodzi pora, a jak facet nie rozumie, to krzyżyk frajerowi na drogę ale warto by zaspokajać go chociaż ręcznie i oralnie, bo mu jajka pękną;)

No.. przetrzyma go jeszcze ze 2 lata a póxniej się puści z jego kolegą i zajdzie w ciąże... :O I to jest smutne.. trzeba sie szanować, itd. ale wszystko ma swoje granice wg mnie... szanowała się bo przez x czasu nie wskoczyła mu do łózka i wystarczy,... ja mysle że autorka boi się niepożadanej ciąży tak bardzo że ją to blokuje... a wystarczy przed współżyciem odwiedzić ginekologa ;)

Gość Nadia*****
vane_sssa_ a Ty nie masz problemów seksualnych? Prez 6 lat tylko oral? Cycki mi opadaja jak to wszystko czytam!

Gość ja przespalam sie
dla mnie to nienormalne zmien sie

Gość czytać się.nie.chce
a mam wyliczyć ile dziewczyn zaszło w ciążę mimo antykoncepcji? 100% nie ma, więc nie bredź że jak dostane tabletki to się w niej demon seksu obudzi [puk puk]

Gość EMILIA_22
Mój chłopak na początku rozumiał to, uważał za dość naturalne że jestem jeszcze dziewicą w tym wieku (miałam wcześniej chłopaka, ale tez nic nie robiliśmy) i chyba cieszył się że przeżyjemy to razem. Po około roku zaczynał coraz częsciej rozmowy na ten temat, ale były one jeszcze spokojne i pełne zrozumienia, ale potem stawały się coraz gorsze. Powiedział że jego poprzednia dziewczyna zdecydowała się po 2 tygodniach na powazniejsze pieszczoty niż ja po 4 latach. :( Zarzucał mi wiele rzeczy, że robię tylko obiecanki-cacanki, że wciąż to samo, że zaczyna mieć tego dość. Wczoraj jednak był taki przełom, powiedział że dłużej tego nie wytrzyma. :( Mówił to w inny sposób niż dotychczas - bo jakoś spokojniej i pewniej, nie denerwował się, tylko był ... pewien tego co mówi i nie chciał słuchać moich argumentów. :( Było mi bardzo przykro. Myslałam że pasujemy do siebie. :(

Gość Moim skromnym zdaniem ...
Uważam, że jak ludzie chcą spędzić ze soba reszte zycia to musza poznać się od A do Z (na ile to jest mozliwe oczywiście, bo wiadomo jak to jest po slubie). Poznac się w każdej płaszczyźnie życia. Bo niby dlaczego często razem zamieszkują przed slubem? Taką płaszczyzna jest również seks. Musicie się ze soba sprawdzić, nauczyć się siebie. To wszystko procentuje na przyszłośc. Nigdy nie miałam zamiaru czekać do slubu. Może to nie po katolickiemu, ale uważam że lepsze to niż potem rozwód.

Gość Jangcy
Emila_22 Skończy się tak że ktoś Cię wydupczy na jakiejś imprezie jak się schejelsz i tyle....a czas nie dziala na twoją korzysz ;> Rzuci Cię, Ty zatęsknisz, wiec mu dasz....a on powie że nie było warto i aby został.....pozwolisz mu na wszystko....