Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniecierpliwiony i tyle

Idiotyczne rady z poradników dla facetow, co chca odzyskac dziewczyne

Polecane posty

Gość zniecierpliwiony i tyle

Napisane jest: nie dzwon do niej, nie odzywaj sie. kobieta musi zatęsknic, jak bedziesz za nią łazil to klops. A ja sie do niej nie odzywam juz 3 miechy. I co? Bez sensu,ale nie chce peknać

haha,w poradnikach dla kobiet piszą to samo,więc,jakby wszyscy kierowali się takimi mądrymi radami,to nikt by się do siebie nie odzywał

Moja rada - nadal się nie odzywaj, ale nie czekaj! Rób coś, rozwijaj się (zainteresowania, hobby). Może w czymś zabłyśniesz, a ona się dowie. Jak jej zaimponujesz, to już jest Twoja. Tylko tym - a nie żałosnymi prośbami...

Gość ech ech eche che chec
Predatorko, to moze sama cos doradz madralo? a casnova dobrze gada, niech sie chlopak rozwija, wiezmie za siebie, ale nie po to, zeby zaimponowac, tylko zeby sie zajac wlasnym zyciem.

Gość moze ona czekala
ze bedziesz wydzwanial, prosil o powrot i sie rozczarowala mysla, ze miales ja jednak w doopie skoro sie nie odezwales nawet. Jesli natomiast to nowa znajomosc to po przeczytaniu rad z kafe w stylu, ze jak facet nie dzwoni 5 razy dziennie to go olej bo ma cie gdzies, tez sobie ciebie odpuscila

Gość mam nadzieje ze nie jestes
tym, ktory przestal sie do mnie odzywac wlasciwie bez powodu 😠 czas sie mniej wiecej zgadza :(

Gość offerma na prezydenta

Gość gość
W moim przypadku przezywałam traumę, bo uwierzyłam w jego uczucia, a on cały czas powtarzał że mnie kocha i jestem dla niego najwazniejsza. Oczywiście mieliśmy pewne problemy jak w każdym związku, ale za każdym razem szybko z nich wychodziliśmy. Ale w końcu gdy już planowaliśmy slub on odszedł. Czułam jedną wielką pustkę. Przez pierwsze dni nie wstawałam z łóżka. W Internecie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałam się spróbować, wszak nie miałam przecież nic do stracenia. I zadziałało, on znowu jest ze mną i prowadzimy szczęsliwe życie.