Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooorany

pobilam kochanke meza,grozi mi wiezienie

Polecane posty

Gość oooorany
no własnie po co mi to było.... czsau nie cofnę choc bym chciała....Prawa nikt mi do bicia niedał.... ale ulżyło mi wtedy ..... naprawdę....

Gość nie denerwuj sie skarbie
Niezla jestes... ale ja urzadzilas :classic_cool: Przygotuj sie wobec tego na to ze beda Cie pytac o alkohol, jak czesto pijesz i takie tam. Uwazaj zeby maz nie zrobil z Ciebie alkoholiczki. Przypomnij wszstkie fakty ktore moglyby dzialac na jego niekorzysc.

Gość Edziula
Tak naprawde to kazdy z was ma troche racji.Ale......nikt nie wie jakby sie zachowal w danej sytuacji.Ja wiem poniewaz doswiadczylam tej slodyczy mezowskiej.Rozumiem cie OOOORANY i uwazam ze dobrze zrobilas.Do wiezienia nie pojdziesz nie boj sie a taka pani na drugi raz pomysli zanim zabierze meza od zony i ojca od dziecka.To nie ma nic wspolnego z nie szanowaniem sie jak to ktos tu napisal poprostu emocje........trzymaj sie bedzie dobrze.

Gość cooooooooool
synek bedzie mogł zaszpanowac przed kolegami, ze ma matkę w pudle...ale wzbudzi respekt.:D

Moje zdanie jest takie:jak suka nie da to pies nie weźmie,o!!!!!!!!! To taka podstarzała amantka z tej kochanki,dzieci odchowała i przed klimakterium piczka swędzi :) A Pies głupi poleciał......ciekawe jak sie jej dzieci ustosunkuja teraz do tego, bo jeśli ma synka co ma 20 lat to żeby on teraz tobie nie chciał łomotu sprawić?

Gość oooorany
ale ja nie twierdze,ze to WINA KOCHANKI!NIEUSPRAWIEDLIWIAM GO! JA GO NIENAWIDZE! GDYBY MNIE KOCHAŁ NIEZDRADZAŁ BY MNIE PRZECIEŻ... MOWI,ZE KOCHA ZE ZYC NIE BEDZIE MOGŁ BEZEMNIE TO jest żałosne...nienawidze tego człowieka ;(

Gość Dlatego od dawna powtarza
sie - nie działaj pod wpływem emocji bo to zguba!

Gość PROWOKACJA NA 100
oooorany jesteś naprawdę ograniczona i głupia. Przed chwilą widziałam Cie na topiku"Mój chłopak siedzi w więzieniu"

Gość taaa jak suka nie da...
gowno mi po facecie, ktory nie potrafi sie powstrzymac przed okazją! nie uspraiwedliwiajmy w ten zalosny sposób braku zasad moralnych!!!! i o zgorzo! to my kobiety tak to tlumaczymy!:o

Gość oooorany
naprawdę to okropne uczucie ;( JEST STARSZA,brzydsza z nieciekawej rodziny...miedzy nami było dobrze ;( dlatego to tak zabolało... "mąż" nie bedzie w sądzie przeciwko mnie i alkocholiczki też ze mnie nie zrobi,bo nią nie jestem...JAK sie o tym dowiedziałam to z przyjaciółką się upiłam a potem stło się...

Gość Edziula
A ja uwazam ze oboje sa winni.Nie przejmuj sie swiat jest zgorzknialy i niesprawiedliwy.Ja tez uwazam ze jak suka nie da to pies nie wezmie....dobrze jej moze zapamieta to na przyszlosc.

Gość autorko nie bij kobiet
wez się za ortografię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oooorany
gdzie mnie widziałes? dziwne,bo ja tu tylko piszę...wogole to jestem tu pierwszy raz...szukałam w internecie jaki wyrok grozi za pobicie itd ALE DZIS JAKOS NIE MYŚLE jutro poszukam...

Gość ale gdzie ja przydybalas
no nie mow ze byla u Ciebiw w domu?? :-0

Gość no coz nie chcialabym miec
faceta "psa", ktory nie zdradzil mnie tylko dlatego, że nie mial okazji czyli kobieta"suka" mu nie dala a w innym wypadku by to zrobił.

Gość Edziula
Posluchaj oooorany nie miej zadnych wyrzutow sumienia jestes pozadna kobieta a to ze zachowalas sie tak jak sie zachowalas nie swiadczy o tym ze jestes zla matka czy alkoholiczka.Ja mialam troche gorzej bo pani ktora zamieszla w moim zyciu byla w ciazy i puscila sie z moim mezem ale tez dalam sobie rade.Bo to sa suki.A maz to kawal ch..a i tyle.

Gość oooorany
większość facetów to dranie i to się nie zmieni ;( ALE kobiety też potrafią swoje...ZALEŻY od charakteru .... .

Gość A ja wymagam przede
wszystkim od faceta. Nie obchodzi mnie co kombinują inne laski. To on ma sie pilnować bo chyba ma jakies zobowiazania? No i chyba ma mózg?

Gość biedaczko
a no szkoda mi cie

Gość oooorany
EDZIULA dziękuje,widze,ze ty mnie rozumiesz.... WIDAC PRZESZŁAS tez sporo w życiu...dlatego potrafisz zrozumiec innych...NIE ZMIENIMY ZYCIA ;( A wyrzutow nie mam...mialam satysfakcje...teraz jest strach ale kiedys minie...

Gość oooorany
tak masz rację ...skoro facet chce byc z TOBĄ,to nie moze przy byle jakiej okazji dac sie wciagnac w romans...

Gość ewelinqa
hmmm najbardziej mnie wku... ze siedzicie tu na ty forum czytacie historie biednej kobiety i jeszcze z niej szydzicie!!!!ludzie ona jest załamana a wy ją jeszcze dobijacie.jak macie zamiar upokarzac ludzi to lepiej zajmijcie sie swoimi brudami!!! a jesli chodzi o Ciebie to jak jak juz wczesniej pisana raczej kary odsiadujacej nie dostaniesz ze wzgledow ze nie jestes karana jak do tej pory oraz to ze masz małego synka ktorego wychowujesz ale jesli cie na to stac to znajdz dobrego adwokata i koniecznie umow sie z dobradcą prawnym on ci dobrze doradzi co i jak dalej robic ale tak jak juz mowiłam nie masz sie o co martwic i mozesz spac spokojnie nie martwiąc sie o "jutro":) wiec głowa do gory.a moja rada jest taka zebys zaczeła życ własnym zyciem nie patrzan co twoj frajerski mąż robi ze swoimi....:)

Gość edkakredkaaaaa
e tam dostaniesz zawiasy powiedz ze cie sprowokowala itd

autorko odpowiedz na pytanie gdzie ja tak zalatwilas? poszlas do niej do domu? spotkalas ja gdzies? szczerze to dziwi mnie stwierdzenie : jak suka nie da to pies nie wezmie. czyli sprowadzamy faceta do poziomu jakiejs bezmyslnej malpy? ja jak jedna z osob powyzej tez nie chce miec faceta ktory nie zdradzi mnie tylko dlatego ze zadna mu nie dala :O

Gość oooorany
dziekuje za slowa otuchy ;) choc ich nie wiele... TAK jutro sie biore za szukanie adwokata...na szczescie pieniażki mam zaoszczedzone,moze pomogą;( DZIEKUJE JESZCZE RAZ KOCHANE...

Gość lilth30
w zależności od tego jakiego doznała uszczerbku na zdrowiu, taki będzie wyrok, jesli powyzej 7 dni niezdolnosci do funkcjonowania, sankcja bedzie duzo wieksza niz gdyby to byly drobne urazy, jesli nie bylas karana to dostaniesz wyrok w zawieszeniu, (co sie za tym wiąże, prawdopodobnie nie znajdziesz pracy) , jesli bylas karana to więzienie

Gość lilth30
ale nie martw sie jesli udowidnisz iz działanie było w afekcie (a ta kobieta nie jest w az tak ciezkim stanie) i działałas pod wplywem emocji sąd może odstapić od wymierzenia kary lub nadzwyczajnie złagodzic karę

Gość lilth30
3mam kciuki za Ciebie