Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooorany

pobilam kochanke meza,grozi mi wiezienie

Polecane posty

Gość za prowokacje
3/10

Gość oooorany
moze nie bede KRYMINALISTKA!!! ALE FAKT ZE OJCIEC SZMACIAZ ;(

Gość aleTyjeses
prostaczka i tyle !!! Kobieta dama nigdy w ten sposób nie postępuje >Twój mąż chyba mial rację ,że z Tobą skończył :P

Gość oooorany
O CO chodzi z ta prowokacja? moze mi ktos wytlumaczyc?

Gość oooorany
nie oceniaj mnie skoro mnie nieznasz!!!!!! on mnie wlasnie NIEZOSTAWIL! A mogl to zrobic a nie dupczyc za plecami...ONA JEST ODEMNIE gorsza a skoro spotykal sie z nia to niech bedzie z nia do konca!

Gość oooorany
PROSTACZKA NIEJESTEM,ale nie bede przed takim kims jak ty sie tłumaczyc...DAMA ez niejestem!

Gość nie denerwuj sie skarbie
bardzo dobrze zrobilas. Nie pojdziesz do zadnego wiezienia, dzialalas w zlosci, jesli masz czysta kartoteke to dostaniesz ewentualnie zawiasy. O ile w ogole dojdzie do sprawy. Skad wiesz ze bedzie sprawa. kto ja zalozyl?

Gość oooorany
ona wniosla sprawę ;( ma tupet! ale w szpitalu policja ja wypytywała...i wszystko opowiedziała....wszystkiego nie wiem...DUPEK mi powiedzial tylko tyle i ze niebawem dostane pewnie wezwanie ;( WSZYSTKO PRZEZ FACETOW ;( ;-(

Gość chyba jestes
psychiczna, trzeba bylo za meza sie brac, co ci kochanka zrobila. za glupote nalezy ci sie wiezienie.

Gość oooorany
nie nie jestem psychiczna! ciekawe co ty bys ZROBIL\A ! NIE OCENIAJ MNIE,bo wszystko moze sie przydazyc kazdemu z nas ;(

Gość oooorany
CO MI ZROBILA KOCHANKA? ZABRAŁA MI MEŻA !

Gość psychicznaiprostaczka
:P

Gość nie denerwuj sie skarbie
opowiedz jak do tego doszlo

Gość oooorany
NIE BEDE SIE ROZPISYWAC,IZ SA TU LUDZIE CO KPIĄ Z TEGO ;( TRUDNO.....LICZYŁAM NA WSPARCIE......ALE SIĘ PRZELICZYLAM ;(

Posłuchaj,nie pójdziesz do więzienia na pewno,tym bardziej,że masz dziecko i czystą kartotekę,o to sie nie martw,a w jakim stanie jest ta kochanka?

Gość w zawieszeniu
kto Ci dał prawo do bicia ludzi? To, ze kochanka to masz prawo bić? to może ja pobije swojego sąsiada bo, głośno puszcza muzykę i wkurza mnie na maksa, a mam ochotę...

Gość to nie kochanka zabrala
ci męża bo zabrac można jakąś rzecz, ktora nie posiada rozumu...nie mozesz sie pogodzic z tym, że to twoj mąż swiadomie cię zdradzał wiec wolisz zwalic to na kochanke.:D

Gość w zawieszeniu
nasze prawo pobicie, traktuje jako pobicie.Nie ma podpunktów na zasadzie: pobiję kochankę to było słuszne i nie odpowiadam karnie, bo to było usprawiedliwione, bo suka była pobiję sąsiada to było słuszne i nie odpowiadam karnie, bo to było usprawiedliwione, bo nie dał spać

Gość pytasz co bym zrobila
kopnela bym maza kur.we w du.pe, bo to on ci przysiegal wiernosc, kochanka nic ci nie przysiegala. Zamiast jego szmate karac, zrobilas z siebie debilke rzucajac sie na babke. A jemu moze jeszcze laske zrobilas co? za to, ze wrocil i pokornie go przygarnelas? kobieto szanuj sie, bo to masakara jakas.

Ta kochanka na pewno wiedziała,że ten mężulek ma żonę........wszyscy macie po troche racji,ale postawcie sie na jej miejscu.Nagle sie dowiadujeż,że najbliższa jej osoba tak ją oszukała,ludzie różnie reagują w takich sytuacjach,co jak co ,ale ja najbardziej wpierdoliłabym mężulkowi :)

Szkoda tylko dziecka,dzieci zawsze najbardziej cierpią w takich sytuacjach...achhhhhhhhhhhh....

Gość zabrac można jakąś rzecz
zabrac można jakąś rzecz, ktora nie posiada rozumu... a mąz który zadaje się z dziwką ma rozum?????? jest w fazie amoku nie myśli głową a taka.... właśnie ten stan wykorzystuje

Gość oooorany
JEST DOSC W CIEŻKIM STANIE...dokladnie nie wiem i szczeze w dup..e to mam,bo czsu nie cofnę....teraz dopiero do mnie dociera,ze nie powinnam tego zrobic...ALE rozpacz,złosc i alkochol zrobiło swoje ;( JA NIE BRONIE ''męża" to jego wina przeciez wiem o tym...nie wybaczę mu nigdy...nie chcę go znać...jak bym mogła to nie chciała bym go więcej widzieć...

Gość i po co ci to było
nie wiesz o tym żeby gówna nie ruszać bo śmierdzi?????? i na dodatek odpowiada się jakby za człowieka

Gość taaa amok
nie ma to jak usprawiedliwiac facetów. nic dizwnego, że zdradzają skoro mogą sie wyłgac tym, że ot kochanka ich zbalamucila a żony potulnie ich przygarną spowrotem i dalej bedzie mozna zdradzac tłumaczac sie w ten sam sposob.

Gość oooorany
SYNEK mój kochany ma 3 LATKA i 2 miesiace ;) ECH ....NIE MOWIE,ZE mi go zabrała ale z tego co wiem to ona LECIAŁA na mojego ;( jest rok po rozwodzie ma dwoje dzieci 17 i 20 lat mają ......

Gość No to wspolczuję takich mężów
ktorym wyłacza sie mózg...tym bardziej są żałośni.

Gość Faceci ktorzy trafią na
zwolenniczki teorii ze "zdrada jest zawsze wina kochanki" wyglali los na loterii.:D