Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

przyjaciel internetowy

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

wiecie co pisze z facetem juz kilka miesiecy powiedzmy ze z 8;) i mam sie spotkac w 1 rocznice naszego poznania;) ogolnie duuuzo o sobie wiemy, duzo gadamy codzennie, telefonujemy, jest gg, smsy..stały kontakt, było cos miedzy nami, narodziła sie pewna wiez, bardzo sie lubimy, ogolnie jestesmy jakby "przyjaciółmi " , ale czesto tez poruszamy tematy krazace wokoł sexu, zawze jest to taki flirt, mmay ubaw i duzo smiechu z tego oboje jestesmy zbokami;) i wiecie co głupio mi sie znim spotkac własnie dlatego ze z nim gadam o tym i rzucamy aluzje, sa one naprawde subtelne;) i zabawne...oboje jestesmy dorosli itd ale boje sie ze go zobacze i sie rozczaruje, choc wiem jak wyglada, jednak czesto o nim mysle i fantazjuje, mimo iz nie jest w moim typie, ale wiecie co innego sie spotkac a co innego widziec kogos na zdjeciach..boje sie! nie moglismy sie spotkac wczesniej z róznych wzgledów ale to nie wazne, on zawsze był chetny zeby sie ze mna spotkac, ja zawze miałam opory

Gość zacdc
blablablabla...... magia internetu. powodzenia.

Gość a taka jedna 24
no magia, wiecie pierwsze zafascynowanie mineło, przez pierwsze 4 miesiace gadalismy po 4-5 h dziennie;) teraz raczej wystopowalismy ale kontakt jest stały;), w koncu ile mozna;) w zyciu nie umówiłam sie z nikim przez internet...nawet z nikim dłuzej nie gadałam

Gość a taka jedna 24
ludziska pogadajcie ze mna, podzielcie sie swoimi jakimis historiami

Gość mam identyczna historie

Gość a taka jedna 24
i co ? ma jakies zakonczenie?

a raczej miałam, bo on przestał sie do mnie odzywać, za bardzo nalegałam na spotkanie i od 2 tyg cisza, po tym jak sie poklocilismy, nie ma go na gg, a dzwonic nie mam zamiaru... wiem, ze nie jest mu łatwo przyjechać, praca, odległość...i co ciekawe tez wizualnie nie jest w moi typie a tak sie nim zauroczyłam

korci mnie coś mu zostawić na gg, ale dziwi mnie, ze on nie tęskni?, a podobno się we mnie "zakochal'

Gość smoczek czemie
zakochal sie przez internet? zart.......

napisałam w "...", sam określił ten stan jako coś więcej niż zauroczenie

Gość to nie miłosc
to nie miłosc, ale wyobrazenie osoby, ktorą chcielibysmy miec przy sobie. w zetknięciu z rzeczywistoscią wszystko moze prysnąc

Gość smoczek czemie
niewazne w czym napisalas, umiem czytac. i tak i tak to jest kpina.

im dłuzej czekacie na spotkanie tym bardziej bedziesz sie tego bała :) ja kiedy pzrez 3 miesiące pisałam z pewnym kolesiem, tak samo jak ty, po kilka h dziennie, i miałam naprawde problem przed spotkaniem, na dodatek jakos tematów nam brakło... z kolejnym spotkałam sie po 3 dniach i było io wiele lepiej... :) nie ma sensu czekac, bo sie tylko nakrecasz, rozmyslasz, analizujesz, nastawiasz nie wiadomo na co... i mozesz sie bolesnie rozczarowac. Spotkajcie sie :) co Ci szkodzi, najwyżej zostaniecie znajomymi :)

sadzę, ze tym przypadku by tak było, bo on wizualnie nie jest w moim typie (jak pisałam powyżej) ja natomiast bardzo w jego typie wizualnie, natomiast rozmawiało się nam świetnie na wszystkie tematy... to długa i pokręcona historia i tak bez szczęśliwego zakończenia, może i lepiej ze tak wyszło

Gość a taka jedna 24
verdine20 ale co spotkąłas sie po 3 miesaich gadania brakowało wam wspolnych tematów?? jak juz sie spotkaliscie...wydaje mi sie to dziwne skoro rozmawiasz z kims cały czas to jak moze zabraknac tematów, przeciez znacie sie juz na tyle ze macie wspolne tematy a co do miłosci to nie nie zakocjhhałam sie, i to on zawsze nalegał na spotkanie nie ja

Gość a taka jedna 24
i tak własnie on nie jest w moim typie ma nadwage , jak widziąłm jego zdjecia zczasów jak był szczupły to wygladał ok, delikatnie namawiam go na diete;)

ten mój byl przede wszystkim za niski, bo mojego wzrostu i za chudy, nie lubię takiej postury u facetów, teraz tak sie pocieszam ;D

no wlasnie brakło tych tematów... koles byl tak zdenerwowany ze bał sie odezwac :) a tyle gadaliśmy, ze skonczyło sie na pogodzie i szkole :D zagadywałam a on nic :) ok stres go zjadł ale wydaje mi sie ze im dłużej człowiek czeka tym bardziej sie potem stresuje.

Gość kochanka mojego faceta
to co przeczytalam to mnie zmrowilo, ja poznalam rzekomo swoja milosc w taki sam sposob jak taka jedna i wszystko bylo tak samo, zaczely sie klotnie po 2 latach znajomosci, bo okazalo sie ze jestesmy zupelnie inni, juz w realu, zniszczyl mi moja reputacje i poznala inna i ja zdradzal ze mna, wiec uwazajcie bo faceci z internetu sa niezrownowazeni emocjonalnie dlatego tu siedza hahahahah

Gość a taka jedna 24
ale charakterki to mamy identyczne;)

Gość kochanka mojego faceta
życze Ci szczęscia, tylko uwazaj bo jak sie juz wkrecisz bardziej to bedzie bolalo przy rozstaniu, wiec nie nakrecajcie sie oboje powodzenia oby wam sie udalo....

Gość kolejna znawczyni facetow
"...faceci z internetu sa niezrownowazeni emocjonalnie..." glupty pieprzysz dziewczynko. nie ma facetow ani kobiet z internetu, tylko poznani przez internet. a ty juz wiesz, ze to nie jest najlepszu sposob, zeby kogos naprawde poznac. walnij sie w leb lepiej. sama pewnie sikalas na gg z buzkami, usmieszkami i nie wiadomo czym,a teraz tak mowisz....

Gość a taka jedna 24
ale widzicie ja sie nie nakrecam, jestem jak cholera ciekawa to taka internetow przyjazn z podtesktem erotycznym, zadna miłosc, mamy takie dziwne chcraktery, nie potrafilibysmy sie zakochac przez siec, stapamy trzezwo po ziemi, kazdy ma swoje zycie

Gość trisza
też miałam jednego takiego adoratora, ktory w sposob szczegolny mną zawladnąl... i szybko zboczylismy;) ale urwalam kontakt... jestem kobieta i mam potrzeby poniewaz jestem sama, flirtowalam ale pomyslalam, ze chodzi mu o jedno a pozniej zostane z kacem moralnym ... bo to jakiś uwodziciel sieciowy. nie wiem ostroznosci nigdy za wiele.

Gość a taka jedna 24
wiecie oboje jestesmy dorosli, wiem jakie on ma podejscie do pewnych rzeczy ja nie jestem dziewczyna która wskakuje facetom do łózka na 1spotkaniu, bo pewnie bedzie morlaniak zreszta on sam mówi ze powinnien byc spontan, zebysmy nie mysleli o tym, a z drugie strony ciagle gadamy o tym jakby mogło byc

Gość trisza
nie mowie, ze od razu mu wskoczysz... ale twoj skok moglby okazać się ostatni... pozniej slad po nim zaginie. Nie oszukuj sie twierdzeniami ze wiesz jaki on jest... przy odrobinie checi kazdy moze sie niezle zamaskować to raz a dwa ludzi poznanych w sieci nie traktuje sie tak samo jak znajomych realnych nie oszukujmy sie. Faceci w sieci czesto szukaja tylko przygod... a twierdzenia o potrzebie milosci sa na potrzeby zlowienia takiej naiwnej ofiary.

Gość a taka jedna 24
ale my tez nic nie mówimy o miłoscie, na pewno na 1 spotkanie sexu nie ebdzie na 2 tez;) na 3 sie zastanowie:D

Gość trisza
dobra jak do tego zmierzasz ostatecznie to skad te opory? ale pamietaj gdzies sie moze wytworzyc więź i cierpieć bedziesz na własne zyczenie...