Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onkkakaaaaaaaaaaaa

JEGO MATKA !!!!

Polecane posty

Gość onkkakaaaaaaaaaaaa

POMÓZCIE MAM CHLOPAKA, MIESZKAMY OD MIESIĄCA RAZEM, ON WSZYSTKO MÓWI SWOJEJ MATCE CO SIE U NAS DZIEJE, CODZIENNIE ZDAJE RELACJE, MAM JUZ TEGO DOŚĆ !!! CO MAM ROBIC????? JAK MU MOWIE O TYM, TO SIĘ OBRAZA !!!

Gość a co w tym strasznego
?

no ale w czym ci to przeszkadza?! mój też dzwonił i co?z czasem przestał...może jeszcze teskni za Nią:) Widocznie jest związany z mamusią-nic nie zrobisz:o

mój chłopak to totalny maminsynek... w wieku 19 lat niedlugo 20 mamusia nie pozwala mu z domu wychodzic... i tlumaczy sie ze dlatego ze z nia mieszka... no blagam ma 5 lat?? ... a twojemu przejdzie pewnie niedlugo, narazie wszystko na świeżo może dlatego takjest...

Gość to chyba dobrze
że jest zaprzyjaźniony z matką, ty się też zaprzyjaźnij i pamiętaj ...z matką się nie walczy..ją się akceptuje taką jak jest

Gość to jego problem a nie matki
bo to on powinien umiec wyznaczyc granicę.

wiadomo "synek mamusi" ... faceci sa czesto uzaleznieni od mam.. ale moze mu przejdzie to zwierzanie się...

mój musiał wynagradzać mamusi na przykład to że pojechał ze mną na wakacje i ją zostawił na tydzień. Musiał poświęcać czas tylko jej, spełniać zachcianki a ja byłam wtedy w ciąży. I co miał zrobić? biedny rozdarty bo i tu i tu chciał dobrze. z mamuśką nie wygrasz jak się będziesz stawiać:)

Gość gitarra
a coś sie tak nieboraka uczepiła???? kto Ci każe go znosić razem z jego mamusia?

Wiekszosc facetow jest zwiazanych z mamusiami.. z nimi nie wygrasz... biorąc sobie faceta często bierzesz też jego matke.. ;p niestety > w czesci przypadkow;p

moj tez z matka rozmawia... w czym problem? co on jej mowi? ze wlasnie skonczyliscie sie bzykac? czy moze ze wlasnie zrobilas kupe? bo jesli mowi "bylem z X w sklepie a pozniej bedziemy ogladac film" to ja nie rozumiem Twojej złości...

Gość gitarra
aahaahh nie zapomnę w życiu raporciku składanego z plaży mamusi przez mojego ex! :D (dziennie trzy raporciki musiały być) lezymy na plazy naturystów, dzwoni mamusia i cała w nerwach "ale co?? co tam robicie?? co to za hałasy? ja sie okropnie denrwuje co sie tam dzieje!!!" na co ex "mamo spokojnie, to tylko morze tak szumi" :D:D:D