Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek-o co chodzi

Dziewczyny dlaczego nie doceniacie dobrych facetów ?

Polecane posty

Gość marek-o co chodzi

Czasami mam wrażenie, że im gorszy jesteś dla kobiety tym większe masz szansę. Ja dbałem o swoją kobietę, troszczyłem się, właściwie niczego jej nie brakowało. Z niczym nie było problemów. Nie mówię, że co chciała to miała bo żaden ze mnie Kulczyk, ale generalnie pokazywałem jej i okazywałem jak jest dla mnie ważna. Odeszła ode mnie bo stwierdzila, że jestem dla niej cytuję: "za dobry". To było jakiś czas temu, ale bardzo to przeżyłem bo kochałem ją i robiłem wszystko by dobrze się w moim towarzystwie czuła. Przeszedłem przez to, choć długo myślałem o niej, ale już to ze mnie "zeszło" i teraz znowu patrzę w przyszłość. Z "ex" mam niekiedy kontakt, ale już mnie ona nie kręci, jestem dla niej chłodny i nie zależy mi. Ale zauważyłem że odkąd mi nie zależy i traktuję ją chłodno, to z kolei ona o mnie zabiega i robi "maślane oczka". Nie rozumiem. Jak się starałem to byłem dla niej "za dobry", jak wyszedłem z tego i zacząłem przysłowiową "laskę kłaść" to ona się mną znów zainteresowała. Czasami mam wrażenie że najlepiej po prostu od razu z bomby przywalić wam między oczy i od razu rzucicie się w ramiona...

Gość tak to juz jest niestety
bo same chca byc tak traktowane, bo chamski facet lepiej sie w lozku sprawdza, bo rucha na lewo i prrawo, wiecej kasy do wydawania zarobi, wiecej razy bedzie od szmat wyzywal, wiecej razy ja uderzy...... same korzysci:)

kobiecie nigdy nie dogodzisz... zawsze jest żle, cokolwiek bys nie zrobił... ale pamietaj - nie kazda jest taka :) znajdz wiec taką ktora to doceni, nie zrażaj sie jedną nieudaną panną, inna bedzie Ci do końca zycia dziekowac za to jaki jestes :)

Gość uaaaachhhhhhhhhhhhhaaaaaazzzzz
dziewczynki niedojrzale tak maja.... niestety, ale jak bedzie w odpowiednim wieku to zateskni za spokojem, meskoscia oparta na opanoiwaniu i milosci, a nie wywzywaniu od jakich tylko i pokazywaniu, kto tu jest koazkiem..... za duzo sie filmow naogladaly z menami napakowanymi, ktorzy skacza po mostach i jezdza samochodami jedoczesnie strzelajac przez okno i rozmawiajac przez telefon:D nie martw sie, daj se spokoj z niedojrzala emocjonalnie dziewczynka.

Gość dziewczynka_20
to sie mylisz...;d taki typ babki... ona po prostu nie doceniala ciebie i tego co dla niej robisz ale na pewno ktoras zauwazy...;d tak z ciekawosci ile masz lat a ile ona???

Gość docenia cie zobaczysz
marek - doceniaja, doceniaja, ale jest juz wtedy za pozno:D zreszta sam widzisz, jak jest. ale nie udawaj chama, badz soba, nie podporzadkowuj sie jej, bo ona by cie chciala takim miec. badz soba.

Gość marek-o co chodzi
Ja mam 27, ona miała (a właściwie to nadal ma) 23. PS. Rozumiem że jak uderzę ją z bomby w michę to nie potrzebna jej będzie podświadomość by zauważyć że jestem silny.

Gość hahaha usmialam sie
PS. Rozumiem że jak uderzę ją z bomby w michę to nie potrzebna jej będzie podświadomość by zauważyć że jestem silny. rozwaliles mnie tym tekstem!!!:D:D:D:D:D:D:D:D a skoro ona ma 23 lata, to troche dziwne...... no coz, moze chce kozaka, ale i to jej minie......

Gość ja doceniam meza calym sercem
nie one pierwsza i nie ostatnia, ktora tak ma..... poczytaj kafeterie, zobaczysz, ile kobiet mowi tutaj, ze po jakims czasie dopiero zrozumialy, ze mialy wszystko. no coz.... i jeszcze mysla o swoich bylych "jakby to bylo, gdybym nie byla taka glupia" i zaraz sie tlumacza, ze to tylko sentyment do nich, ze tak tylko o nich sobie mysla,. majac meza, ale go nie kochajac tak mocno, jak bylego. i tyle.

Gość I think sometimes
Ja tam o byłych miłosciach nie mysle:) ale to chyba moja cecha charakteru.

Gość taka inna chyba ja
tak, wiemy, baiwsz sie ludzmi dla nagrod z psychlogii, juz sie pochwalilas w innym temacie. niezle jak na kobiete.....

Gość I think sometimes
Bawie>?? Bawi się ten kto zaklada podsłuchy w moim domu i komórce..kamery .. To szczyt chamstwa! Słów brak! Kto tak postepuje? Normlany człowike? Czy facet co troche kasy zarobił i ma cos nie tak z głową? Sam Bóg wie, jak to było i co on ma na sumieniu. Ale zło wraca do tego, co je czynił...:O

Gość naiwna jestes i juz
I think sometims - nie ma to jak odwrocic kota ogonem... mowimy o tobie, a ty gadasz o kims tam innym w topiku.... kiepski z ciebie psycholog, jak uciekasz od odpowiedzi na swoj temat, broniac sie kims innym..... slaba sztuczka... zycze zdobycia kolejnej nagrody:D

Gość cccccvvvvvvvvsa
nie ona jedna sie zaslania inna osoba, zeby zmienic temat.....

Gość bojabojaboja
Ludzie na jakim świecie wy żyjecie? Przecież to była tylko głupia wymówka, a powód tak na prawdę był zupełnie inny. Odeszłybyście od faceta, bo jest za dobry? Zastanówcie się.

Gość taaaak skad ja to znam
widocznie w wieku 23 lat jeszcze nie jest dorosla i nie wie, czego chce... niech fruwa, moze ja ktos zaplodni to zejdzie na ziemie. a tak niech sie bawi jak chce, bo widac, ze nie wie, czego chce...

Gość miałem identycznie
Autorze, to samo miałem ze swoją ex. Nie wiem ale kobiety takie są. Nie mówię że wszystkie bo nie znam wszystkich. Kochasz, dobrze traktujesz to po pewnym czasie im się nudzi i odchodzą. Zapewniasz wrażenia typu kłótnie, zdrady; olewasz je itp. to nie potrafią odejść. I weź to zrozum.

Gość i think sometimes masz racje
"Ale zło wraca do tego, co je czynił..." dokladnie tak - dlatego ty tez jestes sama:)

Gość Marek-o co chodzi
No ja też zauważyłem, że jak jestem w porządku wobez np. koleżanek z pracy, jeśli im pomagam i jestem życzliwy to traktują mnie raczej jako kolegę, jeśli zaś wobec innych jestem "cierpki" i "szorstki" to w większości od razu im oczka migotają. Bezsens. Natomiast ja również tak jak ktoś tu napisał nie rozumiem jak można być dla kogoś "za dobrym", no ale jak widać można, bo nie tylko mi się to przytrafiło.

Gość lisicali
"Dziewczyny dlaczego nie doceniacie dobrych facetów ?" doceniamy doceniamy :)

Gość marek nie sie co dziwic
gdyby kobiety doceniały tych dobrych, toby nie bylo tylu tematow na kafeterii, ze je maz zdradza, bije, nie szanuje i takie tam, ze chca dobrego, czulego faceta..... baby sa glupie i tyle:D

Gość anonimowa nie wsciekaj sie
anonimowa302 - wychodzi na to wiec, ze faceci i tak sa lepsi, bo do tego dobrzy,a Ty tylko pyskujesz:D:D:D:D trafilo Cie to i nie masz nic do powiedzenia, wiec ten ktos nad toba trafil w czule miejsce bab - czyli twoje tez:D

wyjasnienie co do wymowki ''za dobry'' podczas zerwania: uzywane czesto przez kobiety, ktore nie sa zadowolone z sexu ze swoim partnerem, ale jednoczesnie nie chca go tym zranic.

do ' anonimowa nie wsciekaj sie ' czy jakos tak. Nie wmawiaj sobie, że się wsciekam : ) A jeśli dla ciebie faceci są lepsi to powodzenia w udanym związku z mężczyzną

Gość no pewnie ze tak oczywiscie
xoxoxo - jasne, jasne:D dobrze, ze kobieta sie wtedy stara w lozku, zeby facetowi bylo dobrze.