Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość art00

szukając miłości

Polecane posty

Gość art00

Czy poszukujecie miłości? Gdzie jej szukacie? Jakie miejsca wybieracie? Korzystaliście kiedyś z pomocy biur matrymonialnych stacjonarnych lub internetowych jak: http://iduo.pl ?

Gość dziewczyna123456789
milosc........nie szukam... nie wychodze z domu.. licze ze kiedys sama mnie napadnie :/

Gość lili 9
Miłośc cię sama nie znajdzie.

Gość dziewczyna12

Gość 25 mg
nie szukam miłości bo nie istnieje ;)

Gość dziewczyna123456789
no szkoda. szczerze to jestem za granica i mam taka prace ze nie moge sie zabarco ruszyc z mojej twierdzy. jestem bez szans.. :( :( :( jeszcze 7miesiecy.eh.

Gość dziewczyna123456789
za bardzo* sorry;)

dziewczyna123456789>>>> zly tok myslenia ;) wrong way ! ....nie jeszcze 7 mcy a Tylko siedem miesiecy ;) ....mysl tak a twoje zycie nabierze kolorow :)

Gość dziewczyna123456789
dziekuje.... cenna uwaga,masz racje Postaram sie to zmienic. ostatnio stalam sie straszna pesymistka:( nie chce tak!

taaaa pesymizm nie prowadzi do niczego dobrego ....wlasciwie nie prowadzi do niczego ... nooo i musze wspomniec ze ma wplyw na szybkoszc powstawania zmarszczek :)

Gość szymbarg
uważaj na siebie i bardzo się pilnuj bo miłość czeka już za rogiem i za moment zapuka do Twoich drzwi i czy będziesz gotowa na otwarcie drzwi, czy będziesz gotowa aby wpuścić do środka ?

Gość dziewczyna123456789
musialabym Cie miec obok siebie, abys poprawial moje slowa na te "kolorowsze" Kurcze! ja nawet nie slysze co ja mowie :/ zrobie to!!!!! ;)

Gość kabel niekoniecznie
do mnie zapukała do drzwi - dosłownie! A raczej zapukał :-)

Gość dziewczyna123456789
Fedex, kominiarz,listonosz? hm.. teraz bede analizowac kazde slowo ktore wypowiem hehe;) i mam nadzieje ze stanie sie tak jak mowisz...ze zycie stanie sie latwiejsze :D a jak nie.....to Cie znajde! hehe ;)

dziewczyna123456789>>>> samo slowo "to Cie znajde !" swiadczy ze dasz sobie rade ...ale gdyby nie, to bede czekal :) bedzie mi milo .....

Gość dziewczyna123456789
hehe..widzisz jak szybko sie ucze :D juz maly kroczek do przodu ;) oby tak dalej.. bo jak nie............. ;)

:D .... hehe ja sie bac :D... niepoprawna pesymistka tą spełnioną widzę na codzień, przechodzi obok mnie ..." moze podstaw mu noge ? ;)

kabel "moze podstaw mu noge ?' no nie bardzo, bo widzę ją w postaci dwóch osób, gołąbków trzymających się za ręce (ciągle się natykam). A krzywdy nie chcę im robić, niech oni się chociaż cieszą, że im się udało;)

no tak nie doczytalem ze spelniona ......juz wiem ! jak sie tak napatrzysz to sama nie zauwazysz kiedy wpadnie na ciebie twoja wlasna :) ...przyjdzie predzej czy pozniej :) zawsze przychodzi ...

Kabel zmień nick albo uzupełnij stopkę o zwrot: "niepoprawny optymista" będziecie się z koleżanką ciekawie uzupełniać ;)