Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korola

Chcę w koncu zdać prawko do jasnej....

Polecane posty

Gość Korola

oblałam 2 razy, teraz bedzie mój 3 raz. stresuje sie niemiłosiernie. chciałabym juz zdac bo od pazdziernika prawko bedzie mi bardzo potrzebne. za tydzien egzamin a ja już mam panike w oczach

Gość Korola
szkółke to juz raczej skonczyłam. bede dojezdzac an studia

Gość A gdzie zdajesz to prawko
Moj instruktor (jestem jeszcze przed 1 egzaminem) powtarza ze w Kaliszu zdac za 2 razem to jakby zdac termin 0, a za 3 to idealnie :D

Ja mam 6 października egzamin ... xD Masakra jeszcze ponad 2 tyg a ja już sie trzęsa jak galareta ... Ja zdaje w Rzeszowie i zręcznego pod górkę ruszać za dobrze nie umiem ... A przy wyjeździ z placu w Rzeszowie jest górka ... czyli mogę się pożegnać ... na wstępie obleje ...

ale wielka roznica...uczyc sie a studiowac...:O mieszkasz na jakiejs zapuszczonej wsi ktora nie posiada stacji pkp??:O i dlatego mamy własnie tyle wypadków bo jakies rozpieszczone dziunie potrzebuja na gwałt prawka zeby podjechac pod uczelnie własnym samochodem...zal:O studentka a głupia ze szok:O

W tych czasach zdać prawko za 1 razem to mieć cholerne szczęście,ja zdawałam 7 lat temu,za 5 się udało. Teraz mogę powiedzieć o sobie,że jeżdżę prawie jak Chołek,co potwierdzają również znajomi(w życiu nie przypuszczaliby,że kobieta tak może prowadzić auto). Dlatego,nie osądza się ludzi zdawających po tym, ilu krotnie podchodzili do egzaminu. Moim zdaniem,to chyba więcej doświadczenia nabywa ten co zdawał po kilka razy,bo co rusz znajduje się w nowych sytuacjach

Gość A gdzie zdajesz to prawko
Nawet moj instruktor powtarza, ze jezdzic tak naprawde naucze sie jak bede mialaprawo jazdy, bo teraz ucze sie przepisow ruchu drogowego i obslugi samochodu. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy maja podejscie takie jak morski patrol. Sam kiedys jezdziles/as ta cholerna eLką!

Gość Korola
ojej ktos sie poczuł urazony hehe. morski patrol swoim postem tylo zareprezentowałes/as swój poziom inteligencji.:D mam dojezdzac autobusem i robic 5 przesiadek bo komus sie tak podoba no chyba zartujesz. a poza tym jestes niezrównowazony/a psychicznie ze mnie obrazasz kiedy ja nic do ciebie nie napisałąm

Gość Korola
i znowu uzywaz wulgaryzmów, jestes zbyt agresywna ,proponuje wybrac sie na terapie:D

A gdzie zdajesz to prawko - ale co ja takiego powiedziałam o elce??:D mnie wkurzaja takie dziunie jak autorka ktora zdac nie potrafi a na gwałt potrzebuje prawka zeby poszpanowac jakby nie było pksów i pociągów :O "Morski Patrol już się tłumacz wiemy jak było ... " naprawde? to nara 🖐️

"A gdzie to prawko" ... ja mam 2 instruktorów i obaje mówią to samo ... Dla jednego to jest głupota tylko 30 godz i ty w te 30 godz masz się poczuć bezpiecznie i w miare pewnie na drodze ...

Znam i takich co mają za sobą 12 podejść. Jedni mówią,że odpuszczają drudzy że w końcu muszą zdać. Nic się nie martw,to naprawdę nie zależy raczej od Ciebie,tylko od instruktora. Jeden sztywniak złapie Cię na byle czym i obleje,drugi rozumiejący stres zdającego nie będzie patrzył na byle jakie błędy(np nie zredukowanie biegu do 2 na zakręcie,albo o nie włączenie kierunku już na placu manewrowym). Jak ma Cie oblać to obleje,może mu żona nie dała w nocy i będzie się wyżywał na kursantach. Nie chciałabym wracać do tego ponownie....

autorko na bank mnie nie uraziłas :) jestes przyszła studentka a stac cie tylko na "poziom inteligencji" które nie ma z tym nic wposlnego...no ale...sa ludzie i parapety.... ja z opola do czestochowy nie mam ani jednej przesiadki :) widocznie wybrałas kierunek ktory jest w pl mało popularny jak moj a takie kierunki zwykle mieszcza sie w wiekszych miastach i napewno nie trzeba robic do nich 5 przesiadek :D:D albo rzeczywiscie jestes z jakiegos zadupia :) to rozumiem twe zbulwersowanie :D 🖐️

Gość Adadaafafaf
Popros jakiegos znajomego z autem czy tate zeby ci dal jezdzic przed prawkiem, albo sama sobie kup jakiegos grata zeby sie nauczyc... Same jazdy w szkole nie wystarcza. Musisz z minimum bak paliwa przejezdzic.

Gość Korola
mnie wkurzaja takie dziunie jak autorka ktora zdac nie potrafi a na gwałt potrzebuje prawka zeby poszpanowac jakby nie było pksów i pociągów ty jestes nienormalna, nie wiesz jaka jest róznica w kosztach wydając na bilety a jezdzac wąłsnym samochodem. poprostu cie zabolało co napisałam i teraz próbujesz sie odegrac, ale lepiej juz skoncz bo jak iwdzisz nikt cie nie popiera charlize19- oblalam na miescie

Gość Korola
morski patrol- nie ma z toba o czy pisac:D:D

Morski Patrol czyżbyś wyrażał/a skruchę ... ? Ja sobie już kolege zaklepałam na nauke jazdy to tego 6 i jeszcze kogoś se znajde w razie W ... Jak sądzicie jak wyjade tak na miasto z osobą dorosłą i nas polcja złapie i się im powie, że ja przed prakiem sie doszkalam to wepią manda czy co ? Mojej koleżance się udało i nie dali ale kazali jeździć w późnych godzinach ... ale wiadomo na tych samych raczej nie trafie ...

...zdałam za 2 razem,i mogę powiedzieć,że wszystko zależy od egzaminatora.Za pierwszym razem gosciu zero komunikacji czym stresował mnie jeszcze bardziej,za drugim taka gaduła ze zapomnialam o stresie i zdałam :)

Gość ludziska
bez paniki, ja wsumie nie przejmowałam sie swoim egzaminem na prawko bo na uczelni miałam egzamin któr był w mojej hierarchi ważności wyzej niż prawojazdy i zdałam, bo w ogóle się nie przejmowałam, oczywiście sie cieszyłam jak diabli jak juz było po. ale było gorąco bo nie potrafiłam włączyć długich świateł, nie wiem zaćmiło mnie, zaczęłam tą gałką machać, migacz mi się włączył jaja jak berety, ale wkońcu mi się udało, no i miałam fajnego egzaminatora wkażdym razie życzę powodzenia i nie przejmuj się znam wiare co zdała za 5 razem a są dobrymi kierowcami... ja zdałam za pierwszym i praktycznie nie poruszam sie samochodem, a co za tym idzie jakbym teraz wsiadła to jechałabym jak ostatnia gileja

Gość Korola
ja sie boje wyjezdzac na miesto bez prawka. moją kuzynke złapali jak doszkalała sie z bratem to dostali mandat, chłopak punkty karne i chcieli jej dac zakaz robienia prawka iles tam lat ale ich uprosiłą i nie dali. tylko wiem ze duzo kasy zapłącia za ta przejazdzke

"ty jestes nienormalna, nie wiesz jaka jest róznica w kosztach wydając na bilety a jezdzac wąłsnym samochodem. poprostu cie zabolało co napisałam i teraz próbujesz sie odegrac, ale lepiej juz skoncz bo jak iwdzisz nikt cie nie popiera" no... wszyscy w polse dojezdzaja pociagami bo jest tansze od paliwa, obojetnie czy maja diesle czy na gaz :D moi znajomi tez maja samochody i tez wiedza ze pociagi sa tansze od paliwa :) i niby co mnie zabolało??? to ze nie potrafisz zdac??? buehehehe nie rozwalaj mnie :D a poparcia nawet nie oczekuje bo i tak wiem ze ja mam racje :) z toba tez nie mam o czym gadac gdzyz jestes na to zbyt tepa :D 🖐️

Gość bstok
heh ja 2 razy nie zdalem choc nie stresowalem sie egzaminatorzy spoko. we wtorek mam egzamin i mam stresa tym razem

Korola maskara to ogranicze siętylko do placu ... xD No tak sie składa, że moi instruktorzy są gadatliwi i się wtedy nie stresuje ... A szczególnie ten facet ... Gada ze mną śmieje się .. jakieś głupie historyjki opowiada, że do lasu na grzyba pojedziemy ... xD ons e gada a ja jade ... czasami coś tam powie a tak to ... Z tą babką co jeżdże to ona też smiańska ale już czasami jej nerwy puszczają jak jest jakaś sytuacja nie bezpieczna ..

Gość adadgadafaada
Nie namawim do jazdy po ulicy bez prawka, raczej myslalem o jakis wiejskich drogach gdzie nie ma ruchu. W miescie jak cie zatrzymaja to 500 zl mandatu dla ciebie, 300 dla kolegi co ci dal auto. Jesli spowodujesz wypadek to OC nie pokryje kosztow naprawy. Mozesz tez dostac zakaz prowadzenia pojazdow jak to jest w przypadku jazdy po pijanemu.