Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kallinnaa

28-latki jakich kremow do twarzy uzywacie teraz a jakie na zime ???

Polecane posty

Gość Kallinnaa

Wlasnie skonczylam 28 lat.Zaczynaja sie pojawiac zmarszczki pod oczami i na czole,sstad moje pytanie czy powinnam juz zaczac myslec o kremie przeciwzmarszczkowym? Mam cere mieszana-ze sklonnoscia do suchej. Doradzcie krem na teraz i na zime.Bede wszieczna za pomoc :).

Gość mmmmmmiiiiiissssssssssśśśś
hej:) szukalam dzis czegos dla siebie i na zimie i znalazlam na wizazu swietne produkty:) konkretnie 2 ktore mam zamiar kupic. Mam 25 lat i lekkie zmarszczki. 1. serum na noc ktore uzywa sie tylko przez jakis okres - http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8966 2.dermika krem na noc, 2010 retinol http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=7297 teraz uzywam na dzien - lirene krem z wit c do cery wrazliwej (nie polecam) na noc dermedic hydrain 2 krem o intensytnym dzialaniu - moze byc:)

Gość ninka28
ja tez mam 28 lat, skórę sucha ze skłonnosciami do podraznień i używam; na dzień - kremu yves rocher active sensitive na noc - kremu nivea visage regenerujacy krem na dzień tak, ze jeszcze nie stosuję jeszcze zadnych kremów "anty' ale silnie nawilzam skórę i lekko natłuszczam

Gość mmmmiiiisssssssssssśśśś
ninka28- mialam ten krem regenerujacy z nivei dla mnie byl koszmarny, mam cere mieszana z tendencja do przetluszczania.

Gość ninka28
ja mam cerę suchą i dla mnie jest idealny, no ale wiadomo każdemu inny kosmetyk odpowiada ja mogę polecić oba ww, bo używam juz ich dosyć długo i jestem bardzo zadowolona :)

Lat 28 i jeden miesiąc. Używam AA oceanic 25+ NanoOdżywianie do cery suchej, odżywczo-nawilżający. u mnie cera jest mieszana, ale ze względu na tę skłonność do zmarszczek używam właśnie takiego kremu. Wersji na dzień i na noc. Nie uczula, świetnie nawilża i wygładza. Macie coś dobrego pod oczy? Przydałaby mi się jakaś tajna broń:-D

Gość mmmiiiiisssssssssśśś
ja nie używam specjalnych kremow pod oczy, uzywam tego samego co do twarzy:) podobno krem dermiki2010 jest dobry mozesz kupic specjalnie pod oczy ale bedzie slabszy.

Gość Kallinnaa
Niestety jestem po za Polska i nie mammozliwosci kupienia kremu DREMIKA :( ,niveaDNA tez nie kupie skoro nie polecacie... A Kremy firmy OLAY ?? sama nie wiem :(

Gość mmmmiiiisssssssss
poczytaj sobie na wizażu. w KWC.

Jejku. z tym lorealem nieciekawie. ja gdzieś-kiedyś czytałam pozytywne opinie, no ale - ile ludzi, tyle zdań. A zcy naprawdę uważacie, ze 28 lat to czas na stosowanie retinolu? To odnośnie tej dermiki - drogiej, bo krem pod oczy ponad 30zł. a z nivea chętnie bym coś zastosowała, ale wiem tylko, że dla 30-tek to jest Q10 i Q10 plus.

Gość mmmmmmmmiiiisssssssssśśśś
wydaje mi sie, ze dermike mozna stosowac, jesli nie codziennie to co drugi, trzeci dzien na zmiane z nivea Q10 itp. Lepiej zapobiegac niz leczyc;) ps. znalazlam go na wizazu pod haslem - Kremy do cery dojrzałej - powyżej 25 lat, na noc- sa jeszcze powyzej 35 i chyba 45.

a co do olay - ja nie mogłam trafić na taki, co by dobrze nawilżał. Dla mnie te kremy są za lekkie (jakby wodniste), albo za cieżkie (jak maść, co sie nie wchłonie). Generalnie próbowałam 2-3 rodzaje i nie polecam.

Gość Jolaczek67
Ja mam bardzo wrażliwą skorę, więc używam dermokosmetyków, które nie uczulują i są bardzo bezpieczne. Mam bardzo suchą skórę, więc używam kremu keranorm. Efekt znakomity.