Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyscioszka swietoszka

Polscy mężczyźni nie dbają o higenę!!!!!! Kobiety co o tym sądzicie?

Polecane posty

Polscy mężczyźni się nie myją - tak wynika z badań Państwowego Zakładu Higieny. Ograniczają się jedynie do umycia zębów raz dziennie i kąpieli raz na tydzień. Do tego dochodzi jeszcze zmiana bielizny, niestety co kilka dni. Dlaczego tak się dzieje? Czy mężczyznom żal pieniędzy na kosmetyki? A może to wina kobiet, które nie dbają o swoich partnerów?

Gość onnnn
Zalezy kto ja dbam.Jestem czysty jak łza hehe

ja idąc ich śladem też mam śmierdzącą cipę a co a jak

Gość NIESTETY TAK JEST
co czuć na ulicach, w sklepach, w komunikacji miejskiej i co widzialam wynajmujac z facetami mieszkanie... dobrze że ja trafiłam na czystego

Gość typical male
Nie myjemy się, bo wiemy jak badzo wy kobiety lubicie wachać śmierdzące, spocone jajca i obrywać ustami rodzyny z owłosionego dupska niczym dojrzałe czereśnie w upalny lipcowy dzień.

Gość ach smutna prawda
i macie syfy na ryjkach.... :( ale każdemu wydaje się że wygląda jak młody bóg :)

Gość ale to wy
po 30-stce nie nadajecie się już nigdzie indziej, jak tylko na śmietnik, ani krymy, ani smarowidła baby nie odmłodzą :D

Brak higieny u polskich mężczyzn wynika z uwarunkowań historyczno-kulturowych. Jest to rodzaj swoistej tradycji pielęgnowanej z pokolenia na pokolenie.

Gość CO WY PISZECCIE
dobrze że chociaż przyznajecie się do tego że jestescie brudasy.. kapiel raz na tydzien, o b l e ś n e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZESC BAB WYGLADA NIECIEKIAWIE PO 30 ALE NIE JA :d

Gość a wyglądasz ciekawie
Jakiś grzybek wyrósł, obwisły cyc, czy zwały tłuszczu? :D:D:D

Ja biorę prysznic dwa razy dziennie, a i tak się pocę. Więc co mam zrobić, kiedy w naszym urzędzie nie ma klimatyzowanych biur, tylko stare, niewydajne wiatraczki?

Gość WYGLADAM CIEKAWIE
i to nawet bardzo :) jak Dżesika ALba :)

Gość zacznij jeść zdrowe rzeczy
kup sobie kosmetyki przeciw poceniu w aptece ....

Gość JarekK__
To kobiety nie dbają o higienę. 60% kobiet i 40% mężczyzn nie myje rąk po korzystaniu z ubikacji.

Gość a co to
czyścioszka może ty trafiasz na brudasów ale nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka

Mężczyźni się nie myją, a ja się myję chociaż mam syfa w ci*ie i wszystkich nim zarażam. Ale ci mężczyźni to brudasy!!!

Z materiału zarejestrowanego przez kamery w toalecie damskiej w jednym z klubów wynika, że tylko co trzecie kobieta podciera się po sikaniu, a z kolei co trzecia nie podciera sobie dupska po oddaniu stolca. Jak to skomenujecie?

Kobiety są ekologiczne i oszczędzają papier oraz nasze gówno pachnie fiołkami, dlatego się nie podcieramy.

Gość o kurwa121213
ale dojebałaś do pieca, fiołkami z Neapolu? :D

Cóż, dupsko mojej damy nie pachnie fiołkami. Choć jego zapach mocno mnie rajcuje.

Gość myjesuie
mój się myje,wiadomo po pracy wraca nieświerzy ale pierwsze co robi to idzie pod prysznic, przed położeniem się tak samo, wie, że prawie zawsze robię mu loda i może dlatego? No ale jego stopy to godne pozazdroszczenia, nigdy nie śmiardzą i nie są szorstkie.

Moja wypowiedziec jest z dnia 18 .09. 09. 11:57 Kolejne wypowiedzi są podszywami. Tutaj odpisuje sprostowanie. Prosze brac to pod uwage. Wypowiem sie na temat panow. Niestety, skarpety i sandaly to wasza specjalnosc, a dodatkowo zmieniane 1 na tydzien, bielizna wladomo, mysie zebow, palenie papierosow, piwska, zarost, pot pod pachami, brud pod paznokciami od smarow samochodowych, serek pod napletkiem, bo brak codziennego mycia, tluste wlosy, cera, wypryski na plecach, bo gromadzi sie sebum z kilku dni, i jak te wasze zony wytrzymuje? Jak mozna chodzic z gaciami brazowymi od odchodow na du...ie. ?NIekotrzy ja wstana to z ropa w oczach do pracy wychodza, bo nie myja twarzy. Zarost na fiutach, na klatkach, bleeee.... i ten okropny zapach piwska z geby, toz to nawet serial powstal, nazywa sie ferynard kiepski.... zwnay jełopem... Kobiety i wy sie nie bronicie? Jak te brudasy tak wulgarnie o kobietach pisza? Mam nadzieje, ze zacznieczniecie sie mysc, bo w polskich tramwajach, autobusach pociagach nie daje wytrzymac, wykreca nosy

Ale jak po sraniu mój stary mnie załaduje w dup.sko, to wyciąga z mojego anusa czekoladę na mieczu. Wtedy zawsze zrobię mu brudnego sancheza.

Gość myjesuie
Czyścioszka - nie uogulniaj. są faceci pokroju kiepskiego są i tacy, którzy dbają o higienę - przykładem jest mój mąż. Choć klatę ma z zarostem, ale ja to lubię:P. I to nie ja uczyłam go czystości, takiego go poznałam:D. A dziewczyny to wszystkie takie świeże? Też zdarza się taka co nie myje się regularnie lub idzie spać z makijażem i w ciuchach śmierdzących papierochami nad ranem po powrocie z klubu/dyskoteki. Znałam taką.