Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona beznadziejnego męża

Mam beznadziejnego męża

Polecane posty

Gość eluuss
chyba nigdy nie bylas z nikim dluzej niz pare miesiecy skoro uwazasz ze to JEJ wina !

Gość mam zajebistego męża
Nie założę, bo zaraz się zlecą mnie przekownywać, że na pewno wcale nie jest taki zajebisty, że mnie zdradza albo jest gejem :) Nie od dziś siedzę na kafe ;)

Gość eluuss
ONA sie stara ! proponuje wspolne wyjscia i spedzanie czasu, za to on jak kazdy facet z czasem zrobil sie leniwy w zwiazku! JAK KAZDY FACET

Gość lody bakaliowe
Ktoś, kto jest dla mnie autorytetem powiedział kiedyś, że inteligentni ludzie się nie nudzą. I myślę, że to w 100% prawda.

Gość gniotek
nie każdy! mój jakoś taki nie jest a mieszkamy razem już 7 lat.....

Gość bosh to jest jej wina
nie róbcie z kobiet jakiś pacynek, ofiar męskiej dominacji! dziewczyny, przestańcie być ofiarami, weźcie odpowiedzialność za swoje życie!

Gość no ja nie wiem leniwym
to można się stać po 50 latach małżeństwa, a nie w wieku 25 lat... Już pomijając kwestię ich małżeństwa, ale przecież facet ma dziecko! Co on mu przekaże siedząc przed telewizorem i jeżdżąc wyłącznie do teściów? Ok, dziecko jest małe, ale nie sądzę, żeby on z czasem nagle się ożywił i zaangażował. powinien się zajmować dzieckiem, spędzać z nim czas, a nie zwalać wszystko na żonę.

Gość eluuss
poczekaj jeszcze troche to zobaczysz :D

Gość mój facet był leniwy
bo mu w domu rodzinnym na to pozwalano oczywiście, próbował zemną tych numerów, ale udało się nam w końcu ustalić sprawieldiwy podział obowiązków domowych - bo w końcu oboje tu mieszkamy - i mamy czas na rozrywki

Gość Brązowooka M
Skoro autorka siedzi w domu a maz zapierdziela w pracy, to bardziej od autorki zalezy,zeby pomyslec i zorganizowac cos zeby nie wialo nuda. Moze tez warto popracowac nad zyciem towarzyskim. Z proza zycia trzeba walczyc.