Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka psychologiczna

Prawiczki po 20stce patrzą bardzo na wygląd i chcą laluni

Polecane posty

Specjalna prowokacja by tylko znowu toczyć dyskusje o prawiczkach. Naprawdę to oni są tak zdesperowani że chcieli by prawię każdą ale ich żadna nie chce.

Gość
Straciła narzeczonego czyli albo odwaliła jakąś głupotę albo chujowo wybrała. I gdzie ta osławiona kobieca intuicja? :D

Gość wielki mi narzeczony
pewnie cale wasz zwiazek i wszystkie twoje poprzednie opieraly sie glownie na sexie 🖐️

"do ciebie też jakoś kolejek nie widzę lubisz mnie podjeżdzać. Czemu akurat ja?" Ale to nie ja się chwaliłem ile to lasek mógłbm mieć. :classic_cool:🖐️ Czemu? Bo przeciez jesteś taka wyjątkowa. :classic_cool:🖐️

BNB-ja tu siedze od czasu do czasu. Jesli zbijanie się z prawiczka z wiara zaliczasz do zainteresowania to szkoda słow:P co nie zmienia faktu,ze lubie tego czlowieka i mu podobnych doprowadzac do pasji... Prawda jest taka,że kobiety wieją od was,nie ty;ko ladne-brzydkie też:)

Gość od dziewczyn ktore
mialy kilku partnerow w wieku 20 lat tez wieja porzadni faceci

Gość
O! Widzę, że zaczynają już rozdawać dobre rady. Ja mam najlepszą: pętla na szyję i po problemie.

offerma widze ze wreszcie wiesz o co chodzi. a tak na powaznie, to tak jakbys byl kobieta i powiedzial, ze to nie twoja wina, ze jestes gruba przeciez chyba nie problem rano 15 min. poswieciec na cwiczenia, pompki, brzuszki, po pracy pobiegac. a jak jestes zbyt leniwy to zapisac sie na silownie (ale to akurat nudne jest). wiec cialo mozna bez problemu wyrobic. np. zamiast ogladania kolejnego odcinka jakiegos glupiego serialu. przeciez tylko do nas zalezy jacy bedziemy

Gość ewelus ty dalas sobie zrobic
minete exowi jak bylas w zwiazku z kims innym?

Gość
Jooziu widać, że gówno o nas wiesz i nic nie rozumiesz...

Moje ego chyba oki. To wy robicie z siebie kaleki życiowe bo jestescie prawiczkami:P a kto wam broni skonczyc z tym? skoro tak wam to prawictwo uwiera to zrobcie cos z tym-silownia, czytac wiecej ksiazek,a nie tylko ckm czy inne smeiciowe gazety, jakies zainteresowania itp

jestescie po prostu ofermy looserzy i tyle. nie radziecie sobie z kobietami.. a offerma nawet nie umie zrozumiec tego co sie do niego pisze.

Gość do ewelus
zawsze mozna sobie spic i wyruchac taka latwa jak ty, co pewnie daje na pierwszej randce 🖐️

" Moje ego chyba oki. To wy robicie z siebie kaleki życiowe bo jestescie prawiczkami a kto wam broni skonczyc z tym? skoro tak wam to prawictwo uwiera to zrobcie cos z tym-silownia, czytac wiecej ksiazek,a nie tylko ckm czy inne smeiciowe gazety, jakies zainteresowania itp" Najwyraźniej nie do konca, gdyż w takim wypadku nie siedziałąbys tutaj i tym bardziej nie pisała tego co napisałąs w dalszej czesci tego posta. :o🖐️ Idz uprawiać seks i zwiększac liczbę partnerów, a nie zawracasz głowę porządnym, nieudanym obywatelom :classic_cool:🖐️

prawiczek to forum kobiece jakbys nie wiedzial-to rownie dobrze ty mozesz sobie stad isc:P

Gość niedziewica to najwieksze
przeklenstwo dla prawiczka

offerma-zciagle czytam bo tego wymaga moj kierunek. Prawiczek- jak w kazdym? na tematy dla starajacych sie nie wchodze. A na prawiczkowe tak bo to jak darmowy cyrk

Gość
"skoro tak wam to prawictwo uwiera to zrobcie cos z tym-silownia, czytac wiecej ksiazek" Tak! :D Ci co maja panny to najlepsze przykłady pracy nad sobą i oczytania ROTFL :D:D:D

tak wiec wymieniam przeczytane: Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy? Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy? Czy mezczyzni sa swiatu potrzebni? Psychologia kobiety Dziewczyna w czerwonym plaszczyku Wielki las Nienackiego Egzorcysta 7:)