Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorka psychologiczna

Prawiczki po 20stce patrzą bardzo na wygląd i chcą laluni

Polecane posty

Gość nieprawiczek25
ale my nie chcemy takich zużytych panien, gdybys miala 1 partnera w tym wieku to mooooze jeszcze bym sie skusil... gdybym nie był w stałym zwiazku :P

Gość nieprawiczek25
offerma, dokładnie, ja tez mowie o dobrej panstwowej uczelni w jednym z najwiekszych miast, kolezanki ściemniały jak nie wiem co, a jakos zdawaly te egzaminy :P

nie uwazam ze jestem zuzyta.jestem normalna kobieta ktora uwielbia seks.a jak nie znacie tego uczucia to wspolczuje,duzo tracicie

Gość do ewulus
a spalas juz z kims bez milosci?

Gość marks prawiczek po 20 tce
zgadzam sie liczy sie dla mnie wyglad , ale dla kobiet tez wyglad ma znaczenie .. Poza tym zdecydowanie bardziej mi sie podoba MArta Trzebiatowska niż Doda .. Z Doda bym sie nigdy nie umówił , bo nie jest w moim guscie .. Nie tylko wyglad jest wazny , ale i sposob zachowania . Dziewczyna musi byc ładna i miła , ,no i wrażliwa - to sa najwazniejsze cechy ..

Gość marks prawiczek po 20
z tezą, że prawiczki chcą pięknych missek, nie zgadzam się. bzdurna zupełnie Kazdemu podobaja sie inne kobiety . Z pewnoscia mam wymagania i nie wziałbym dziewczyny ktora nie jest w moim guscie ..

na przyklad jessica alba nie jest w moim typie .. To jest bardzo skomplikowane .

lubię takich gości na których mało która laska w ogóle chce spojrzeć a oni opowiadają z kim by to się nie umówili. laski mnie podrywały w przeszłosci i to stosunkowo często .Było ich kilkanascie . Problem polega na tym ze nie miałem pieniedzy i dlatego dawałem im kosza , a dopoki nie znajde sobie dobrze płatnej pracy to nie będe chciał miec dziewczyny . Mam duze wymagania według siebie .

Gość
"jak nie znacie tego uczucia to wspolczuje,duzo tracicie" Chyba najwyższy czas schować dumę do kieszeni, pójść na imprezę, spić/naćpać dziewczynę do nieprzytomności i zrzucić ten ciężar z barków. Ale chwileczkę ... to nie będzie z miłości za czym obstaje ewelus21. Ale oto wiadomość z ostatniej chwili: WIEM co tracę ale, że dziewczyna którą kocham jest zajęta nie mogę uprawiać seksu z miłości. KAŻDA dziewczyna jaka kiedykolwiek wpadła mi w oko była ZAJĘTA. Albo kłamała bo nie byłem w jej typie. Więc nie mów, że tracę bo nabieram ochoty by pójść do kogo trzeba, kupić od niego to co trzeba i wrzucić do drinka tej co trzeba.

Gość
Dobrze robisz marks. Nie ma to jak kupić sobie kobietę. Tak jak kupujesz psa aby był wierny. Nie zdziw się, że bardziej twoją przyszłą wybrankę będzie interesować stan twojego konta niż ty sam.

Gość lelouch moge się z tobą spotka
za 100zł

ale kobieta nigdy nie bedzie widziec ze mam kase . Dopiero jak za mnie wyjdzie do pokaze jej stan swojego konta haha .. Wcale nie mam zamiaru kupowac kobiety, ale kazda mezczyzna powinien utrzymac swoja kobiete , a nie tylko dobrze wygladac ..

podstawowe warunki juz spełniam . Studia - są, znajomosc 3 jezykow obcych na poziomie zaawansowanym - jest , dobry wygląd - jest . pieniadze - brak ( mam tylko 100 tys zł na koncie , a trzeba około 1 mln zł )

wystarczy ze nie spełniam jednego warunku i już nie jest za wesoło .

Gość
Nie mam nic przeciwko zapewnieniu godziwej przyszłości sobie i przyszłej wybrance. Rzecz w tym, że ile razy dziewczyna dowiadywała się, że nikogo nie miałem to reakcja była taka jakbym powiedział, że siedziałem za wielokrotny gwałt. Niedowierzanie, kontakt się urywał, permanentne unikanie na każdym kroku, wiadomości na gg bez odpowiedzi. E-mail tak samo. Co tylko pogorszyło się po wyznaniu uczucia. Wkurwia mnie to, że dziewczyny coraz bardziej idą na gotowe zamiast popatrzeć na człowieka i dostrzec w nim potencjał bo każdy go ma.

Gość
"lelouch moge się z tobą spotka za 100zł" A co powiesz na obcasem w zęby? Za darmo w ramach mojej dobrej woli.

"Rzecz w tym, że ile razy dziewczyna dowiadywała się, że nikogo nie miałem to reakcja była taka jakbym powiedział, że siedziałem za wielokrotny gwałt." A myślisz, że reakcja faceta na wiadomość, że jego panna miała 50 będzie inna? :D Tak zostaliśmy stworzeni, oferma to ładnie tłumaczył z biologicznego punktu widzenia. 🖐️

Gość
Zaraz żalił ... Rozmarzyłem się tylko :D

Gość
Jezu ... nie mówimy tu o skrajnościach ale pamiętam jeden temat f gdzie jakaś pinda napisała z całą powagą: "PRZECIEŻ KAŻDY KIEDYŚ Z KIMŚ CHODZIŁ". I w tej obowiązującej filozofii tkwi problem bo skoro żadna cię nie chciała to musi być z tobą coś nie tak.

a no wlasnie,czemu nie pojdziecie do agencji? mowicie,ze nie macie z kim,niektorzy...a tak powaznie to nie szukajcie na siłę

Gość
Przecież idę dalej co nie znaczy, że podoba mi się kiedy jestem traktowany jak odpadek.

Gość bycie prawiczkiem nie jest tak
takie złe wystarczy pomyśleć ile kłopotów unikniesz gdy nie będziesz miał nic wspólnego z kobietami same superlatywy :)

Gość
"a tak powaznie to nie szukajcie na siłę" A to zabawne bo jak coś ludziom nie wychodzi to inni mówią, że się nie starali zbytnio lub, że nie dali z siebie wszystkiego. Tu o dziwo to nie obowiązuje. Bywałem wśród dziewczyn i nie wychodziło więc się odizolowałem od nich. Można nie chcieć bardziej? Czy może dla sprowokowania lepszych wyników muszę jeszcze skomentować wygląd którejś na ulicy ilekroć opuszczę dom? Coś typu: z taką gębą to kanałami a nie do ludzi? Czy wtedy uzna mnie za samca Alpha który jej nie potrzebuje i mówi zawsze to co myśli a przez to jest nieodparcie pociągający? :D