Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zab-kaa

Dziwne objawy po zażyciu escapelle

Polecane posty

Gość zab-kaa

W sierpniu zażyłam escapelle czułam sie swietnie i nie wystapiły u mnie żadne skutki uboczne kilka dni pózniej dostałam okres czyli około 15... pod koniec sierpnia kochałam sie z chłopakiem prawdopodobnie były to wtedy moje dni płodne po pewnym czasie wystąpiły u mnie bóle podbrzusza mdłosci zmęczenie brak apetytu i doszły do tego wymioty czy to mozliwe zeby dopiero po około miesiąca wystąpiły u mnie skutki uboczne po tej tabletce ? podkreslam ze po zazyciu czułam sie dobrze i nawet dostałam okres i dodam ze zrobiłam sobie test ciążowy wyszedł pozytywnie natomiast dwa następne były juz negatywne a wczoraj wystapiło u mnie krwawienie mimo to nadal boli mnie podbrzusze... nie mam pojecia co sie dzieje

Gość ilcia1
myślę, że twoje obecne dolegliwości nie są związane z escapelle. Być może to jakaś infekcja, ale najlepiej idź do gina. A tak w ogóle to trochę mnie dziwi twoje podejście do organizmu, najpierw bierzesz po sexie escapelle, a za 2 tyg popełniasz znów taki sam błąd i znów sex w dni płodne. Nie wiem czego ty oczekujesz, może jednak chcesz być w ciąży. No cóż to twój organizm ?

Gość ilcia1
Może to jednak ciąża.

Gość zab-kaa
Nie ukrywam ze bardzo chciałabym zeby to była ciąża ale mysle ze to mało prawdopodobne bo mimo to ze test wyszedł pozytywnie wystąpiło krwawienie