Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILOSC KAZIRODCZA

KOCHAM SWOJEGO BRATA...

Polecane posty

Gość kjhgfdijuhygtfrd
KOSZMAR NORMALNIE KOSZMAR

Gość wypowiem sie//..,,
kto jest od potepiania wyjezdzcie do hiszpanii tam nikt sie nie bedzie czepial moze na dodatek sie zakochasz w hiszpanie i zapomnisz o bracie

Gość pow wplywem
alkoholu to i brat dobry :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość to jest dobre.......
"hooddooer trzymam kciuki za was, nie powinno byc to piętnowane. Uważam to za piękną rzecz która wam się przytrafiła. Chyba trzeba wyjechac. Nikomu tak sięnie ufa jak rodzeństwu. Sam chciałbym mieć siostrę która by ze mną chciała ale niestety jes tem jedynakiem." :D;)

Gość andy0028
Ja cie rozumie kiedys wszedlem do lazienki jak siostra brala prysznic chcialem zamknac drzwi i wejsc do niej,potem kiedys jak wrucilem do domu pozadnie wypity to mialem taka ohote na nia ze ...uuuhh..... Ja jestem w Irlandi(sam) chetnie bym pomogl moj email:andy0280@amorki.pl

Gość andy musisz byc paskudny
skoro zadna cie nie chce i frustracie podajesz tu swoje namiary jak kretyn

Gość andy0028
wal sie gąbie chce pomoc dziewczynie!

Gość MILOSC KAZIRODCZA
Spierdalaj

Gość hdhdfhd
do offermy Dokładnie tak, kiedyś było to nawet więcej niż normalne. Taki związek...no cóż, dziwny ten świat.

Gość FILM BLIŹNIĘTA
hm, nie wiem, czy to prawda. Jeśli tak, już dawno udałabym się z tym do specjalisty. Żeby przynajmniej dowiedziec się czegoś na ten temat a potem zerwałabym kontakt z bratem. Przecież, w małżeństwie zdarza się, że jeden z partnerów poznaje kogoś, w kim się zakuchuje a jednak potrafi się powstrzymac. To kwestia siły woli, jeśli wiesz, ze ten związek nie ma przyszłości to najzwyczajniej musisz go zakończyc. Po prostu, podjąc twardą decyzje. A TAK WOGÓLE, CZYTAJĄC TEN TOPIC PRZYPOMNIAŁ MI SIĘ FRANCUSKI FILM, KTÓRY KIEDYŚ OBEJRZAŁAM. JEST O RODZEŃSTWIE, KTÓRE RÓWNIEZ UPRAWIA ZE SOBĄ SEKS, W UKRYCIU PRZED INNYMI. W KONCU PRAWDA WYCHODZI NA JAW. W OSTATNICH MINUTACH FILMU NAKRYWA ICH WŁASNA MATKA, WARTO OBERJZEC TEN FILM. HMMMM.......nie wiem, czy przypadkiem autorka nie ukradła tego wątku z filmu.

Gość FILM BLIŹNIĘTA
hm, nie wiem, czy to prawda. Jeśli tak, już dawno udałabym się z tym do specjalisty. Żeby przynajmniej dowiedziec się czegoś na ten temat a potem zerwałabym kontakt z bratem. Przecież, w małżeństwie zdarza się, że jeden z partnerów poznaje kogoś, w kim się zakuchuje a jednak potrafi się powstrzymac. To kwestia siły woli, jeśli wiesz, ze ten związek nie ma przyszłości to najzwyczajniej musisz go zakończyc. Po prostu, podjąc twardą decyzje. A TAK WOGÓLE, CZYTAJĄC TEN TOPIC PRZYPOMNIAŁ MI SIĘ FRANCUSKI FILM "BLIŹNIĘTA", KTÓRY KIEDYŚ OBEJRZAŁAM. JEST O RODZEŃSTWIE, KTÓRE RÓWNIEZ UPRAWIA ZE SOBĄ SEKS, W UKRYCIU PRZED INNYMI. W KONCU PRAWDA WYCHODZI NA JAW. W OSTATNICH MINUTACH FILMU NAKRYWA ICH WŁASNA MATKA, WARTO OBERJZEC TEN FILM. HMMMM.......nie wiem, czy przypadkiem autorka nie ukradła tego wątku z filmu.

Gość jaki tam film
Moja kumpelka ze szkoły ma przyrodniego brata, a propos zajebiscie przystojnego i wszyscy wokół gadali, że oni ze sobą się bzykają. Gdy są razem ,wyglądają jak jakaś para, nie rodzeństwo, często ich widzę razem jak robią zakupy w galerii . Tak więc to nie musi być prowo, takie przypadki są, tylko ukrywane.

Gość seks z bratem to jest to
ależto żadna nowość . za dawnych czasów toż to żadna anomalia nie była" dobre ;)

Gość MILOSC KAZIRODCZA to chyba
prowokejszyn :O

Gość kiuyh
e tam jaki to problem ,miłośc predzej czy pozniej mija ,na razie bzykajcie się a za 3 lata zwiążecie się z kims innym.przeciez nie trzeba od razu rodzic dzieci.powodzonka zboczuchy

Gość gość
Znamy się od 6 lat od 4 lat jesteśmy małzeństwem mamy dwoje małych dzieci a mój mąż jest zakochany we własnej rodzonej siostrze wyznają sobie miłość sms teraz pokłóciliśmy się do się do niej wyprowadził i spią w jednym łóżku na oczach jej dorastających dzieci dla mnie oni są chory a co wy o tym myślicie

Gość gość
22.10.13 to jest nienormalne

Gość gość
Moja matka też sypia z moim wujkiem ponieważ ona jest po rozwodzie, jemu się nie układa z żoną i co? Normalni ludzie na poziomie.

Gość mrmm
Wejdzie na sa.dis.tic zalogujcie sie i wybierzciebopcje hardcore tam sa linki do filmkikow 2 polskich siostr ktore na sh.owu.p pokazuja co nieco przy tym namietnie sie calujac i lizac swoje czesci ciala

Gość gość
Moherowe berety się wsciekaja że zle. postepujesz-wielcy katolicy a Adam i Ewa też się kochali i bzyskali mieli dzieci i z tymi dziećmi itd bo jakoś wszyscy ludzie musieli powstać. Jak go kochasz to go kochaj tylko zdala od mocherow bo cię zagryza protezami religijne ciemniaki wypowiadają się a nie znają podstaw pisma św żal im d**y sciska wyjedz z bratem z kraju i bądź szczęśliwa na Maxa.

Gość gość
Mam tak samo, tylko że my ze swoim bratem się całujemy tylko i kąpiemy razem - ja mam 21 lat, a mój brat 28

Gość gość
Ty nie pierwsza i nie ostatnia przeżywa taką miłość a dzieci wcale nie muszą być kalekie to ciemnoty wciskają. Bo kalekich dzieci jest mnóstwo w normalnych związkach. Rozumiem i ja bym walczyła o miłość gdy jest ona odwzajemniona. Są kraje gdzie jest to normalne i maja ślub nawet.

Gość gość
gość dziś No właśnie jesteśmy (ja i mój brat) z dwóch różnych ojców, tylko matkę mamy wspólną. Potajemnie się całujemy, śpimy razem - nikt mnie tak nie zrozumie jak mój brat, mogę powiedzieć mu wszystkie moje tajemnice i wiem że on zachowa je dla siebie. Ps Skąd wiesz, że dzieci z takiego związku nie są kalekie?

Gość gość
wycziluj, pogadaj z nim jak z bratem.

Gość gość
a ja ciebie nie