Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MILOSC KAZIRODCZA

KOCHAM SWOJEGO BRATA...

Polecane posty

Gość MILOSC KAZIRODCZA

WITAJCIE! WIEM, ZE ZARAZ NA WEJSCIU ZOSTANE OBRZUCONA BŁOTEM, GDYZ DOPUSZCZAM SIE "NIE LUDZKICH RZECZY" KOCHAM SWOJEGO BRTA - NIE MIŁOŚCIA BRATERSKA, LECZ KOCHAM GO JAK FACETA... MAM 23 LAT, A ON 27. CO NOC SIE KOCHAMY JAK SZALENI... RODZICE NIC NIE WIEDZA, NAWET SIE NIE DOMYSLAJA. SPIMY RAZEM TLUMACZAC TO, ZE OGLADAMY RAZEM HORRORY, A POZNIEJ BOJE SIE SAMA SPAC. WIEM, ZE JEST TO CHORE, NIE LUDZKIE, ALE NAPRAWDE GO KOCHAM CALYM SERCEM, ON MNIE TEZ. CO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI? UCIEKAC OD NIEGO ? WYJECHAC Z NIM CZY BEZ NIEGO, ALE DOKAD ??? JEST MI TAK CIEZKO I TAK ZLE Z TA MILOSCIA. WIEM ZE POPELNIAM STRASZLIWY GRZECH I ZAPLACE KIEDYS SUROWO ZA TO... NIE INTERSEUJA MNIE INNI FACECI, NIE ZWRACAM UWAGI NA NICH, NIE POCIAGAJA MNIE... MOZE WYBRAC SIE DO SPECJALISTY Z TAKIM PROBLEMEM, ALE WSTYDZE SIE JAK TO MOZNA POWIEDZIEC... PROSZE NIE CHCE BYC ZNOW POTEPIONA I OBRZUCONA BLOTEM PRZEZ WAS, PO PROSTU DORADZCIE MI JAKIES ROZSADNE WYJSCIE Z TEJ CAŁEJ SYTUACJI... CHCE SIE UWOLNIC, JEST MI STARSZNIE ZLE, MYSLALAM O SAMOBOJSTWIE... NIE WIEM JAK MOGLAM DO CZEGOS TAKIEGO DOPUSCIC... :(

Gość ryszardo z klanu
znam taki przypadek. wyjechali do irlandii i tam sobie żyją i nikt ich nie niepokoi a rodzice sie cieszą jakie to mają kochane dzieci i każdy jest szczęśliwy

Gość MILOSC KAZIRODCZA
WYJECHAC... OWSZEM, ALE MAM TU PRACE, STUDIA, ON TEZ. JAK SOBIE POMYSLE KIEDYS CHCIALABYM MIEC DZIECI, A Z NIM NIE BEDZIE TO NIE BEDZIE MOZLIWE... NA SAMA MYSL, ZE KEIDYS KTOS SIE O TYM DOWIE OGRANIA MNIE STRACH, PANIKA, ROZPACZ... :(

Gość MILOSC KAZIRODCZA
NAWET JAK WYJEDZIEMY I BEDZIEMY ZYC Z DALA OD WSZYTSKICH - BEDE SIE DRECZYC, ZE MIMO WSZYTSKO JEST MOIM BRATEM, A NIE MEŻEM...

wiem ze taki przypadki sie trafiają... musiscie poczekac az skonczycie szkoły a potem albo mowicie wszystkim prawde albo oboje gdzies wyjezdzacie - i zaczynacie wszystko od nowa. Innej opcji nie ma. Nie wiem czy znajomi to zrozumieją, czy rodzice zrozumieja ale obcym bedzie łatwiej. Dlatego albo bilet gdzies za granicę albo ryzykowne przyznanie sie rodzinie.

Gość Jako matka nie potrafiłabym
tego wybaczyć ani zrozumieć.Już z dwojga złego wolałabym by syn okazał się gejem a córka lesbijką.

Gość niekoniecznie...
dzieci wcaloe nie musza byc uszkodzone,obejrzyj brytyjski program na ten temat,jest wieksze prawdopodobienstwo,ale wcale tak nie musi byc.Nie dopusc zeby sprawa sie wydala,bo to niezgodne z prawem,i mozecie jak w GB miec klopoty z prawem,wypowiedz powyzszego jest tu bardzo sensowna,tylko i wylacznie wyjazd....daleko,i nikomu ani slowa! kochajcie sie jak jestescie szczesliwi-popieram

Gość MILOSC KAZIRODCZA
JESLI NAWET WYJEDZIEMY TO I TAK NIKOMU SIE NIE PRZYZNAMY, MIMO ZE GOLYM OKIEM WIDAC, ZE JESTESMY RODZENSTWEM...

Gość MILOSC KAZIRODCZA
SAMA JAKO MATKA NIE ZNIOSLAM BYM TAKIEJ PRAWDY... DLATEGO NIE MOGE NIKOMU NIC POWIEDZIEC... MOJA MAME ZABILABY TAKA WIADOMOSC...

Pierwsza rada - wyłącz Caps Lock. Nie musisz na nas krzyczeć. Druga rada - nie wpadnijcie... Bo poza obciążeniem genetycznym dziecka jak mu wytłumaczcie, że mama to jednocześnie ciocia? Wszystko rozumiem, ale i tak uważam to za niezdrowe. Współczuję.

Gość Spoxik jak dla mnie...
W końcu nikomu krzywda się nie dzieje (a wręcz przeciwnie! :))) ) i wszystko tak czy owak zostaje w rodzinie! :) Ja tam Wam kibicuję i życzę powodzenia! I w dupie miejcie prawo.

Gość hbgfhndfth
a dziadka czy wujka nie kochasz?

Gość MILOSC KAZIRODCZA
kocham wszytskich

Gość niech któreś z was
zmieni nazwisko na dobry początek

Gość same skrajności
ja swojego za to nie trawię

Gość rweqrqwer
Grzech? Jaki tam grzech, Boga i tak nie ma. Zostało to w naszym społeczeństwie zabronione, ponieważ geny sa zbyt podobne i dzieci z takiego związku mogą (choć nie muszą) być upośledzone lub niepełnosprawne. Jednak u zwierząt seks kazirodczy to nic niespotykanego. Jeśli naprawdę tak sie kcohacie, wyjedźcie gdzieś. I nigdy nie dopuśćcie do ciąży.

Gość to nie jest proste czy wy
wszyscy oszalesliscie!!!!!!!!!!! przytakujecie dziewczynie zwiazek ze swoim bratem, zamiast jej to z glowy wybic ??? pojebani wszyscy jestescie??? dziewczyno ten zwiazek raczej nie przyniesie ci niczego dobrego. Wyjedz, ale sama bez niego i najlepeij nigdy tu nie wracaj. Moze poznasz tam kogos kogo pokochasz...

Gość -AaHhAh-
Ile macie lat? Od kiedy trwa ten wasz "związek"? Jak się zaczęlo? Na prawdę myslisz, że nikt się nie domyśla???

Gość O FUJ BLEEEEEE

Gość iknk87 n
kiedyś ogladałam na ten temat program i to co opisujesz to pewnego rodzaju zaburzenie - jakgdyby choroba i ma ono swoja nazwę (zapomniałam jaką :O ) to nie jest ani normalnie, ani zdrowe i poprostu smieszą mnie wypowiedzi własnie w stylu "szczęścia czy powodzenia" pseudotolerancyjnych ludzi... co? za chwile związek seksualny człowieka ze zwierzęciem bedzie nazywany orientacją 9a nie po imieniu dewiacja czy zboczeniam) i to w imie żle pojętej tolerancji - byleby tylko być :classic_cool: tak czy owak współczuje sytuacji...

Gość ewwwrwr
"wszyscy oszalesliscie!!!!!!!!!!! przytakujecie dziewczynie zwiazek ze swoim bratem, zamiast jej to z glowy wybic" ale z jakiego powodu jakakolwiek miłosc ma byc przerywana tylko dlatego ze ludzie tak chca? czy to gejowska czy kazirodcza nikomu krzywdy nie robia, to dorosli ludzie i oboje tego chca

Gość a ja sobie nie wyobrazam
pokochac w "ten" sposob brata :O to wrecz obrzydliwe!

Gość ewwwrwr
ja może nie to że pochwalam, domyślam się zresztą że to prowokacja, co nie zmienia faktu że uważam że żadnej miłości nie należy przerywac tylko ze względu na obowiązujące kanony, moralność, obyczaje czy religię to tylko miłość - czego się tak boicie, ludzie? krzywda wam się dzieje od tego że ktoś się kocha?

Gość manxa
o fuck. wierzyc sie nie chce. nie potepiam Cie, ale nie brnij w to dalej. dziwie sie jak do tego w ogole doszlo, ktore z Was pierwsze wyszlo z inicjatywa. jesli jest to jakies zaburzenie, to dziwne,ze spotkalo dwoje, a nie np tylko jego. zerwij to natychmiasti sporbuj wejsc w inny zwiazek. rodzice nie slysza jak baraszkujecie w nocy? od kiedy to trwa?

Gość annabella210
Dziewczyno wspolczuje i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji a tez mam starszego i przystojnego brata.Nie brnij w to dalej poprostu zerwij to bo to do niczego was nie zaprowadzi.Pomysl jaka perspektywa przed toba.Kiedys zapragniesz miec zdrowe dzieci i co????jesli nie mozesz wyjechac to moze zamieszkaj osobno od brata i rodzicow taki zwiazek nigdy nie pozostanie w tajemnicy a rodzice kiedys sie dowiedza i co dalej????zastanow sie ile komplikacji ile pogardy przed wami.Jesli naprawde kochasz swojego brata to rozejdzcie sie i pozwolcie sobie na inne zwiazki niech kazde pojdzie swoja droga.Pomijam religie i inne wyznania ale to jest naprawde nie zdrowe i ja jako matka chyba popelnilabym samobojstwo jak bym sie dowiedziala ze moje dzieci sa w zwiazku.Zrobisz jak oczywiscie uwazasz ale to nie jest normalne.Idz do psychologa na szczera rozmowe i rob cos bo cale zycie przed toba a krzywda spotka nie tylko was ale cale otoczenie w ktorym sie obracacie.

Gość MILOSC KAZIRODCZA
Zyjemy w zwiazku od kad skonczylam 18 lat. Czyli juz 5 lat z przerwami. Wtedy zaczely sie imprezy na powaznie, ze starszym bratem... Jak doszlo do naszego pierwszego zblizenia? Normalnie jak dochodzi do zblizenia miedzy facetem a kobieta pod wplywem alkoholu raz, drugi, trzeci, dziesiąty itp wkoncu zakochalismy sie w sobie... Sex jest cudowny, ale z cala pewnoscia zabezpieczamy sie, nie chce dzieci z tego zwiazku beda zdrowe, albo i nie za duze ryzyko. Jestem wyjatkowo nieszczesliwa zeby jeszcze unieszczesliwiac niewinne dziecko.. Probowlalam z tym skonczyc, mialam nawet chlopaka, a on dziewczyne, ale nie udało sie... Bylam taka zazdrosna, ze jedynie plakalm po katach, a ten chlopak nie dawal mi zadnej radosci... Rozmawialam z kolezanka o wyjedzie do Irlandii - sama... boje sie ze nie dam sobie tam rady, ale musze jakos uciec od tej "milosci" nie wiem jak bede tam funkcjonowac bez niego... serce mi peknie z zalu i tesknoty za nim. Wiem, ze wydaje Wam sie to dziwne jak mozna kochac wlasnego brata, ale uwierzcie kocham go nie mniej niz Ty swojego męża, niż Ty swoją żonę, niż Ty swojego chlopaka czy dziewczyne... Dlaczego akurat mnie to spotkało... :( Boje sie ze bez niego bede jeszcze bardziej nieszczesliwa niz z nim w naszym ukrytym przed calym swiatem zwiazku...

Gość njglgnltgn
głowa boli jak się czyta takie historie. Naprawdę współczuję.

Gość o rany obrzydliwe