Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuszczamWłosy

co polecacie na szybszy wzrost włosów? zaczynam zapuszczać

Polecane posty

Gość zapuszczamWłosy

Witam, mam włosy prawie do łopatek. Wczoraj byłam podciąć u fryzjerki, ale niestety za dużo mi podcięła;/ a już rok zapuszczałam...tylko, że moje włosy starsznie wolno rosną. Ale pocieszam się, że teraz mam zdrowe końce i trzeba zacząć dbać o nie, żeby szybko rosły. co polecacie? kto zaczyna zapuszczać ze mną?

Gość tak belissa pomaga.
tak belissa pomaga. po niej naprawde wloski rosna.wyprobowalam tylko trzeba brac 3-4 miesiace aby byl efekt

Gość a powiedzcie mi dlaczego
te durne fryzjerki, jak im się mówi 1 cm proszę obciąć, to zawsze dużo więcej obcinają. Noż kurwa

Gość zapuszczamWłosy
zauważyłam, że najczęściej tak właśnie jest z fryzjerkami niestety;/

Gość dsasadsad
ja już 3 lata zapuszczam, miałam włosy tak do brody, teraz mam do pasa :D a jadlam belisse , a potem po prostu wazne by sie zdrowo odzywiac :)

Gość zapuszczamWłosy
teraz mam po prostu wyciąg ze skrzypu polnego, ale tylko jak zjem:D cały to kupię bellisę :)

Gość zapuszczamWłosy
co jeszcze polecicie?

Gość zapuszczamWłosy

Gość niebieski...
hej, ja jem vitapil już 2 mieś i narazie nic szczególnego nie zauważyłam, może po zakończeniu tego opakowania skusze sie na belisse, może ktoś jeszcz napisze a tych tabletkach,i belissa chyba tańsza

Gość zapuszczamWłosy
a jeszcze jakieś inne sposoby oprócz tabletek?

Gość milena1706
ja miałam włosy do pasa i poszłam do fryzjera obciąc tylko koncowki bo miałam zniszczone powiedziałam ze chce tylko 1-2 cm a ona mi za duzo scieła bo mam teraz troszke za łopatki, no i pytałam sie czy jest cos zeby szybciej rosły włosy to powiedziała ze nic nie ma ale najszybciej będą rosły jezeli bedzie sie o nie dbało czyli podcinało koncowki jak juz sa bardzo zniszczone

Gość zapuszczamWłosy
ja nie wiem, czemu z tymi fryzjerami tak jest:D

Gość zapuszczamWłosy
podnoszę :)

totalną bzdurą jest gadanie że włosy szybciej rosną jak się je podcina! Sposobów jest mnóstwo tyle że nie każdemu pomogą. 1. olejek rycynowy 2. wax 3. seboradin i wiele innych

Carrefour ułatwiamy życie, kosztuje koło 16, 18 zł. Nie wiem dokładnie co ma w składzie, ale jest lepsza od innych "skrzypów" na rynku, bo inne też brałam. Tylko trzeba robic przerwy w braniu, bo wypłukuje witaminę B(ileś), albo jeść dużo pełnoziarnistego chlebka itp, bo można dorobić się paskudnych zajadów.

Gość wax tez probowalam ale za duzo
z tym roboty bo to trzeba wcierac w skore glowy i trzymac troche na glowie.podcinanie pomaga tylko o tyle ze sie poprawia ksztalt fryzury.belissa dziala cuda uwierzcie!

Aha, no i oczywiście masaże skóry głowy i porzucenie ciężkich szamponów/odżywek na rzecz delikatnych środków nie zaszkodzi :P

Gość zapuszczamWłosy
Wax mam, od teraz zacznę regularnie stosować :) bellise kupię od razu jak skrzyp skończę :) olejek rycynowy wczoraj zakupiłam :) a co do seboradin to chodzi o te ampułki?

skrzyp ja biore i wcale mi nie rosną:( mozze mam jakis kijowy bo jest wiecej w aptekach a ja kupilam najtanszy. a co to za belissa? bo ja mam belissa (tabl. ktore poprawiaja opalenizne ciała) a sa tez takie na włosy?

Gość zapuszczamWłosy
tak to ejst bellisa taka tradycyjna:D włosy skóra i paznokcie. bo jest jeszcze właśnie ta co Ty masz na opalenizne i jest jeszcze hydrocontrol

no juz znalazlam w google.musze to kuopic,bo ja mam zupelnie dziwny problem.moje wlosy rosna ale kurde lamia sie na koncówkach i zawsze mam do łopatek.na tym sie konczy,chcialabym je wzmocnic zeby sie nie lamały te kłaki.mam jeszcze takie cienkie:( paznokcie to w ogole porazka.ponadto obgryzam:o

Gość zapuszczamWłosy
a mi się marzą długie włosy :(

Eeeeeeee, ja mam długi i najlepiej wyglądają często podcinane jakiś 5 cm co półtora miesiąca albo ok. 3 cm co miesiąc później nie trzeba ścinać 15 żeby wyglądały zdrowo

Gość zapuszczamWłosy
Mi fryzjerka powiedziała, że dlugie włosy wystarczy podcinać co 3-4 miesiące. Ja końcówki podcinam co jakiś czas, ale jak wolno mi rosną, to zawsze wychodzi na to, że co urosło muszę podciąć;/

Gość zapuszczamWłosy
słyszałam też, że dobrze jest robić maseczkę na głowę z olejkiem rycynowym, naftą kosmetyczną i żółtkiem:D więc teraz siedzę z maseczką na głowie z folią i ręcznkiem;p

Gość zapuszczamWłosy
podnoszę :)

Gość zapuszczamWłosy
up, jakieś rady?