Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nashi

VEROSPIRON a miesiączka

Polecane posty

Gość nashi

Dziewczyny pomóżcie.... staram sie o dziecko, zawsze miałam dosyć regularne cykle co 27-28 dni, @ trwała ok 6 dni i była zawsze bardzo bolesna (łykałam mnóstwo tebletek przeciwbólowych), gin przepisał mi tabletki verospiron ( w zwiąku z wypadaniem włosów min. )w niedzielę - 6 dni przed @ pojawiło sie brunatne plamienie które trwało 2 dni i trezciego dnia dostałam krwawienie tak jak w czasie @, ale było o wiele mniej obfite i wogóle nie bolał mi brzuch , czułam tylko kłucie w jajnikach. Napaliłam sie bardzo że to może być plamienie implantacyjne i moja wymarzona, wyczekana ciąża, jednak zrobił 2 różne testy (dzisiaj w dniu planowej @ ) i sa negatywne. Moje pytanie brzmi : czy to wina verospironu- ten wcześniejszy duzo bardziej skąpy i bezbolesny okres? Aha , dodam jeszcze że @ trwała tylko 3 dni , a normalnie ok.6. będe wdzięczna za wszystkie rady

Gość przeciez verospiron
to lek moczopędny :o

Gość nashi
verospiron to lek moczopędny... ALE NIE TYLKO , przepisal mi go gin bo miałam cos na jajnikach i bardzo wypadają mi włosy. Wyczytałam w ulotce że ten lek może wywoływać zaburzenia cyklu i stąd moje pytanie

Gość nashi
podnoszę :(