Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestety Nadwaga

Dziewczyny którę mają do zrzucenia powyżej 10 kg.! Zapraszam.!

Polecane posty

Gość Niestety Nadwaga

Hej. Mam na imię Magda i mam nadwagę. Bardzo źle się z tym czuję. Chciałbym założyć krótkie spodenki , spodniczkę a tu nie mogę bo mam brzydkie nogi! Mam wystający brzuch, wałki po bokach i robi mi się drugi podbródek... ehh a najgorsze to to że mam rozstępy na nogach i na biodrach ! ;( Jestem już załamana i postanowiłam wziąść się za siebie i to juz od jutra ! Bo mam tego dosyć ! Potrzebuję wsparcia.. i mam nadzieję że własnie tu je znajdę. Mam równiez nadzieję że któras z was się do mnie przyłączy i będziemy się wszystkie razem wspierąc. ! :) Bo naprawdę moja samoocena jest tak niska że już nawet jak idę ulicą to mysle że kazy na mnie patrzy i wogóle... ehh Wzrost : 164 cm Waga : 75 kg Rozmiar ubrań : L/ XL Wymarzona waga : 55 kg Wymarzony rozmiar : S/M Równiez piszcie swoje wymiary i wymarzoną wage. :)) Mam nadzieję że nie bedę sama z moją dietą i ćwiczeniami. A i jeszcze jedno nie mam żadnej diety specjalnej poprostu nie bedę jeść : -po 18.00 -słodyczy -pieczywa -makaronów -smazonych mięs itp. -masła -nie bedę pić gazowanych napojów -ciast -różnego rodzaju olejów -majonezu -ketchupu -kiełbas i innych tłustych wędlin -ziemniki A za to będę jadła - 5 posiłów dziennie REGULARNIE ! -sałatki -gotowane mięso -ryż -jajka gotowane -warzywa -owoce -orzechy -sery białe i inne ZDROWE rzeczy :) Bedę rwnież pić min.2 litry wody i codziennie będę jeździła 1 godzinę na rowerku stacjonarnym. To kto sie przyłącza

Gość mamisss
Ja sie przylacze, jestem na diecie (drastycznej) od pn i rano sie wazylam to ubylo mi 3,2 kg zostalo mi 12,8 kg :)

Gość HEJLLO
A NA CZYM POLEGA TA DRASTYCZNA DIETA?

Gość mamisss
na zajadaniu sie 200 kcal dziennie he he pierwsze dwa dni byly okropne ale od wczoraj super :)

Gość Niestety Nadgawa
mamiss - rzeczywiście dieta bardzo drastyczna i moim zdaniem aż zabardzo.. 200 kcal na dzień to jak głodówka... Nie boisz sie efektu jojo ??? Ale gratuluję tych zrzuconych kg. :) damrade21 - ciesze się że się przyłączyłaś :) razem raźniej... A i gratuluję w wytrwałości i postanowieniu a już cos trochę ubyło? :) A jaką stosujesz dietę ???

Gość mamisss
Odpowem tak : ta diete stosowalam pare lat temu , i jadlam normalnie i bylo OK :) ale po ciazy to wygladam fatalnie ;/ zachcianki zrobily swoje :)

Gość ja sie dolacze
za 2 tygodnie w miedzy czsie powodzenia zycze

Gość Nadwagabosh
Niestety Nadwaga ja mam taki sam wzrost i wage :/ i chce schudnąć !

Gość Niestety Nadwaga
aha. No po ciąży zawsze pare 'ładnych' kg przybywa... Cieszę się bardzo że jut tyle chętnych się znalazło mam nadzieję że nikogo ni będzie ubywac, lecz przeciwnie będzie nas przybywało z walką naszych sylwetek.. :) Zycze powodzenia i zaczynany od jutra nasz START w lepsze życie. :) Jutro idę so sklepu i kupuje sobie hula- hop. Podobno świetnie wymodelowuje talię :)

Gość mamisss
Tzn ja w ciazy to mialam takie zachcianki ze dzien bez 10000 kcal nie byl dniem dla mnie :) a teraz chce wazyc mniej niz przed ciaza.

Gość Niestety Nadwaga
a ile ważyłaś przed ciążą ?? No ja bym chciała tak ważyć te 55 kg :) hehe Nawet 59 kg! ważne żeby była 5 z przodu :) I już ja dzisiaj po śnidanku. Zjadłam kanapkę z chudą wędlinką i niestety z białym chlebem jedną kromkę boo nie miałam białego ... i na to pomiodrek i herbata bez cukru i jak narazie jest git :)

ja bym chciała ważyć chociaż te 63kg;) fajnie wyglądałam też jak było 55 i raczej taka waga jest moim głównym celem;) ( kiedyś wazyłam 42 i wyglądałam okropnie) ja też już po śniadaniu- chleb Wasa i kawa;)

Gość zaprawiona w boju
cześć Dziewczyny - tez sie przyłączę do Was. Mam do zrzucenia trochę kilogramów. Obecnie ważę 73 kg przy wzroście 168 cm, czyli za dużo. Ale się pochwalę że i tak zgubiłam 6 kg, bo od jakiegoś czasu ćwiczę na siłowni na orbiterku. Żeby trochę się wspomóc zaopatrzyłam sie w Lndaxę, to jest na receptę, ale podobno działa. Zresztą moja kumpela na niej schudła 12 kg w 3 miesiące bez wysiłku i wyrzeczeń. Mnie dieta nie pomoże, bo i tak odżywiam się zdrowo. Al e brak ruchu robi swoje i nie zawsze jest czas i chęci, żeby ćwiczyć. A jak to wygląda u Was? pozdrawiam