Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkidzien

problem z chłopakiem. chłopak a wiara. co myślicie?

Polecane posty

Gość ciezkidzien
ale to nie jest kwestia wiary, bo to nie jest powód, po prostu mi to przeszkadza i ciężko z tym. ale on tak się do mnie donosi i widać, że mu nie zależy, bo jakby zależało to próbowałby drzwiami i oknami, bo jak się kocha to się tak nie poddaje

Można wierzyć ale tego nie praktykować ... Ja wierze w Boga ale w nauki kościoła nie i rzadko kiedy tam jestem ... I tak jest z moją rodziną chociaż moja babcia to by sie wprowadziła do kościoła gdyby mogła ... :/ A jeśli chłopak tak sie do ciebie odnosi to mu to powiedz, że Cię to boli ... jeśli go kochasz i on kocha Ciebie to zrobicie wszystko żeby być razem ... Wtedy nic nie jest przeszkodą ...

Gość ciezkidzien
ja mu wiele razy mówiłam... ja to skończyłam, bo już nie mogę, ale wiem, że go bardzo kocham, ale skoro on się nie odzywa, to znaczy, że mu nie zależy, więc chyba nie warto.. a co do wiary, to trochę mi to przeszkadza i uważam, że jego rodzice są fałszywymi ludźmi i z taką rodziną nie chce mieć nic wspólnego

No i jak to skończyłąś i on się nie odzywa tzn żebyłaś zapchajdziurą ... Nie miał z kim się spotykać nudziło mu się to znalazł se jakąś pierwszą lepszą pannę ...

Gość ciezkidzien
teraz to widzę.. moim błędem było, że po pierwszym użyciu takich słów nie skończyłam tego, albo mój jasno powiedziała, ze to ma być ostatni raz...a nie ciągle dawałam ostatnią szansę.. ciężko po roku się rozstać jak się jeszcze tak bardzo kocha..

Gość ciezkidzien