Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobra dupa

Dlaczego kobiety robią sobie kuku i zakładają

Polecane posty

balerinki? Przeciez noga w takim tworze wyglada niezgrabnie. W dodatku chodza tak jakby sie baly, ze te cuda im spadna??? Gdzie kobiety (w tym ja) ktore wrecz uwielbiaja szpileczki, koturenki, slupki...? Napatrzylam sie dzis na taka jedna kaleke i żal mi sie jej zrobilo :( Ot, takia mysl mi przyszla...

Gość super glue
Musisz mieć zasrane życie, skoro Ciebie takie pierdoły przejmują.

moim zdaniem te baleriny tez to beznadzieja zawsze sie z chlopakiem z tego smiejemy bez przesady jak dla dzieci buziki takie

widelec - jeszcze nie widzialam kobiety, ktora nie umie chodzic na obcasie :) A te balerinki to bym spalila :)

bo niektore kobiety maja dlugie nogi i nie potrzebuja obcasow non stop 💤 i po to aby nie robic dla niektorych konkurencji 💤

Gość szpilki sa niewygodne i
niezdrowe i robią kuku nogom

a jeszcze ten model wyciety tak ze widac palce to totalny bład konstruktora. Mawronka, jak nie chce chodzic w szpilkach to zakladam trampki 💤

Oto dupo czytasz zdanie kobiety, która nie umie chodzić na obcasach :) Nie umiem i nie chcę. Mam 180 cm wzrostu... Nie wyobrażam sobie siebie jeszcze w kilkocentymetrowych szpilkach :| Poza tym szpilki nie są dobre dla zdrówka :)

dobra dupa masz racje zreszta szpileczki to sa najladniejsze buciki i sie zgrabnie wyglada:] no ale trampek tez nienawidze:P

Buty to buty. Są gusta i guściki. Jedni będą chodzić, drudzy nie... Nad czym tu dyskutować? :| Najlepiej byłoby gdyby panie w szpilkach uszanowały panie w balerinkach i na odwrót.

Gość koturenki
co to ?

Gość a ja zauważyłem że
chodzą w takich wsuwanych, dokładnie takich w jakich chodziła moja babka do lasu, nazywała to pepegi, albo meszty, coś jak baleriny, tylko miękkie i z gumką, to dopiero tragedia :D

Tylko Cię nie rozumiem do końca. Bo szczerze powiedziawszy mnie jebie kto nosi baleriny, a kto nie. Kogo i po co ma to interesować? :|

Gość moda jak moda
nie ma tu sie czego czepiac, jest to modne od kilku lat i przejdzie, pozniej moze wroci... tak to jest z moda. nie wazne, czy wygodne czy nie...

Gość szpilki szpilki ....
nie prawda, ze kazda noga wyglada ladnie w szpilkach, kobiety o mocno rozbudowanej lydce (umeisnionej) wygladaja fatalnie. do szpilki ladnie wygladaja szczuplej budowy nozki. jesli kobieta jest zgrabna to czy zalozy balerinki, czy flipflopy czy szpilki, bedzie ladnie wygladac pod warunkiem, ze nie koslawi butow ot co