Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loloka

Cegiełka podczas seksu-krępuje was?

Polecane posty

Gość loloka

Czy dla faceta może być podniecający fakt, że kobieta w wyniku emocji podczas sesku robi się buraczkowa na twarzy. On lubi na mnie wtedy patrzeć i twierdzi, że go to kręci, a mnie to krępuje. Mam cere naczynkową i często spalam buraka. Nie znoszę tego.

Gość loloka
Na nie ogolone nogi, i fryzurę mam akurat wpływ,a na cegiełke nie.Problem może nie zbyt poważny, ale dla mnie ma znaczenie.

Gość _Misiek_
Po prostu on jest burakiem i tyle. Bo nawet jeśli to widzi to do dobrego tonu należy aby na to nie zwracał uwagi. Mało tego, wtedy gdy to widzi powinien rozmawiać o czymś zupełnie neutralnym, tak jakby tego nie widział. A Ty naprawdę się tym nie przejmuj, bo może to tylko chwilowe i z czasem zaniknie.

Daj spokój :O Każdy facet walczy o byle rumieniec na twarzy kobiety. To co było krępujące już zostało spenetrowane ;) Chyba nie lubisz seksu i podejrzewam że jak samozwańczo rozwiążesz ten problem, znajdziesz następny.

Gość bhjbhbhbb
a mi wychodzą czerwone plamy i to nie tylko na twarzy, ale całe ciało jest w czerwonych plackach!:(

No i chuuj widocznie tak musi być. Jak Cię to denerwuje to udaj się do lekarza pierwszego kontaktu, on już będzie wiedział jak Ci pomóc.