Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona pracą...

Sama na wakacje?

Polecane posty

Gość zmęczona pracą...

Mam dylemat. Planuje wyjechać na tydzień na wakacje. Problem nie jest w tym, że będzie mi głupio samej, ale niestety mam duże ciągoty do alkoholu(all in). Boje się, że mogłabym sięspić i narobić głupot. Tak czasami niestety było..:-(. Z drugiej strony jestem zmęczona, mam chwile wolnego i chcialabym bardzo odpocząć., z drugiej strony martwie się, że sama narobie sobie problemów. Czy ktoś bedac na moim miejscu zaryzykowałby? To jest na takiej zasadzie, że sama sobie nie ufam, i zaczęłam spotkania z psychologiem. Wiec juz sama nie wiem. z psychologiem o tym nie rozmawiałam. I musze podjąć decyzje przed następną wizytą:-(

Gość zmęczona pracą...
Może teraz ktoś podpowie?

Gość Kanion
ile masz lat

Gość zmęczona pracą...
27:-(

Skoro boisz się, że jak zaczniesz, to nie będziesz mogła skończyć w odpowiednim momencie, to może po prostu nie zaczynaj? Albo pogadaj z barmanem, żeby "wydzielal" Ci drinki ;)

Gość zmęczona pracą...
Jeśli nie miałabym problemu z alko to już pakowałabym się. niestety, boje się samej siebie. Wiem co potrafię(mówię o alkoholu) i co wyprawiam kiedy wypije za dużo. Jestem świadoma problemu stąd spotkania z psychologiem. I czuje się trochę tak, jabym stawała z dużym problemem jeszcze nie gotowa aby móc go pokonać.

Gość zmęczona pracą...
Wersja all jest niebezpieczna, pijesz i pijesz...kelnerzy się zmieniają. dziewczyny nie oceniajcie mnie, bo mi i tak już jest ciężko, ale po alko mam skłonność do "spontanicznego seksu", boże jak to brzmi:-(. ale taka prawda. A to z powodu samotność ...prawdopodobnie. Tzn. nie chodze do łóżka ze wszystkimi co mi wpadną w oko, ale dwa razy już tak zrobiłam:-(.

Gość zmęczona pracą...
wierzcie mi, że tak bardzo chcialałabym jechać i nie pić.Wypić lampke wina do kolacji, drinka wieczorem i koniec. Ale nie znam umiaru w picie:-(.

Gość zmęczona pracą...
jak się uchleję to lubię anale i sranie na cycki

Gość zmęczona pracą...
:-), hehe dzięki za ropozycje:-). Niestety jade sama, facet zostawił x czasu temu i jakoś nie potrafie nikomu zaufać.Koleżanki - mężowie, faceci, urlopy, itp.

Gość zmęczona pracą...
Nie wiem. Raczej nie, problem w braku granicy, i zachowaniem pod wpływem alkoholu, które jest okropne.