Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misunniaa19

nie odzywa się do mnie..co robic

Polecane posty

Gość misunniaa19

witam... mam problem..nie wiem co robic... jest z chłopakiem od nie dawna.. ale bardzo dobrze sie znamy i długo...wiec w od poniedziałku sie do mnie nie odzywa... we wtorek napisał mi jednego sma..cytuje; skarbie mam prozbe zebys sie od mnie nie odzywała do piatku bo mam problemy,jak sie spotkamy to ci wszystko wytlumacze" jak chłopak nie odbiera tel jak dzwonie,wogole nie pisze smsow...hmmm...... przeicez on nie powinien miec problemow.wszystko o nim wiem.... nie mam pojecia co robic...

Gość no i jest dzis piatek i co
?? odezwał sie?:P

przeicez on nie powinien miec problemow mogłaś sobie oszczedzic tego tekstu... moze tak naprawde w ogóle go nie znasz... ludzie poznaja sie latami... poprosił zebys nie pisała? to po co piszesz i dzwonisz? jak bedzie chciał to sie odezwie.

Gość misunniaa19
pisze i dzwonie....bo chce sie dowiedziec co sie dzieje z nim...po za tym mam kontakt z jego kumplem ktory chodzi z nim do klasy i pisał mi ze on chodzi do szkoły ale powiedział koledze ze ma problem tylko nie mowił jaki bo chce sam to załatwi

Widać, ze jestes bardzo młodą osobą...ale radziłabym abyś uszanowała i zrozumiała to co powiedział Ci Twój chlopak. Więc po co sie z nim kontaktujesz???