Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

ktos ma ochote pogadac??????????????????????????????

Polecane posty

Gość ja bym pogadala chetnie
w sumie poszło o pierdołę (?) ale teraz mnie boli to, że na moje pytanie: "wiesz, że Cię kocham z całego serca? Czujesz to Skarbie?" on odpowiedział: "no właśnie nie wierzę.." serce mi pęka :( bo kocham go jak nigdy nikogo, dla nikogo tak się nie poświęcałam, nikomu tak się nie oddałam, a on mi teraz z takim tekstem :( a o co u Ciebie poszło?

mam jeszcze szampana, ale oszczedzalam na szczegolna okazje.... miala byc jakis czas temu :O ale do tej pory szampan nieotwarty stoi :O czeka na moje urodziny :D

Gość cashmire
a ja was witam ze Szwecji.Moj wspanialy malzonek pogral troche w playstation a teraz myju myju i lulu.Tak wyglada moj wieczor ach zreszta jak kazdy inny.Chyba pojde po piwko!!!!!!!!!

a kretactwo? jesli zwiazek tylko rok to nie tak zle, gorzej jesli bylby to juz dluzszy zwiazek - wtedy trudno odejsc - ze wzgledu na przywoazanie do osoby :O

Gość cashmire
oj i to jak zwlaszcza ze siedze calymi dniami w domu z dziecmi porazka straszna

Gość cashmire
dzieki za mile slowo czasem jest ono bardzo potrzebne.Ja siedze w domu bo:moj synek ma 2,5 roku i dopiero teraz dostal sie do przedszkola wiec ja kochana troskliwa mamusia:-)musze przebywac z nim tam przez 2 tyg.ha moze to i dobrze jakies oderwanie od rzeczywistosci.Nastepnie rozpoczynam nauke w szkole czego juz sie nie moge doczekac.

Gość ana2000
wczoraj zdradzilam swojego faceta z ex pozmcie co robic

Gość cashmire
no to wspolczuje. Czy ty nie kochasz swojego faceta???czy moze nie potrafi cie zaspokoic ze poszlas z bylym????

Gość jusnika
Witajcie Kobiety !!!Pierwszy raz tu weszłam. Ojej ale was tu jest, dziewczyny, a taka późna pora. Jesteście młode wnioskuję, to nie powinnyście spędzać badź co bądź ostatniego letniego wieczoru piątkowego przed kompem. Ja to co innego, "matrona" po 30tce!

Gość ana200
po 1 moj facet mnie nei zadawala i chyba mu sie nei chce ,po 2 moj ex ma laske ale ja zdradza ,nie wiem jak to wyszlo ale znow dalam sie uwiesc,ja jzu nie iwerze w zwiazki milosc itp,albo nie mam szczescia

Gość ana200
wiecznie zmeczony,a sex z nim to koszmar zasze ta sama pozycja i wogole,fajny facet na zycie lae nie do lozka,nie iwemm czy go zostawic czy co zrobic ,czuje sie taka zagubiona,samotna w tym wszystkim juz nie wiem co robic

Gość jusnika
Zazdroszczę wam takich problemów, kłótnia z chłopakiem, też bym tak chciała. A na razie czekam na termin rozprawy rozwodowej po 12latach pożycia małżeńskiego. Samo życie!

Gość cashmire
ja tez mam ciut po trzydziestce i spiacego juz meza hehehehehe wiec postanowilam sobie troche pogadac.tu gdzie mieszkam nie ma nic ciekawego na spedzenie milo ostatniego weekendu letniego a pozatym jest juz bardzo tutaj zimno.Wiec zostaje komputerek:-)

Gość jusnika
Nie wiem ile masz lat i jak długo znasz faceta. Ale zrób sobie bilans tego co was łączy i tego co ci w waszym związku nie odpowiada. Po której stronie będzie więcej punktów?

Gość ana200
moje zycie to jakas porazka ,probuje byc silna ale nie mam szczescia w milosci ,nie wiem co robie zle,coraz barzdiej odechciewa mi sie zyc ,popadam w depresje,jestem po 2 probach samobojczych co ma robic jak zapomniec o ex i jak zostawic partnera ktory nie chceze man rozmawiac o moich potrzebach no jak?