Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

ktos ma ochote pogadac??????????????????????????????

Polecane posty

Gość jusnika
W kwietniu umawiam sie z koleżanką po pracy na kawę a mój mąż dostaje w tym czasie telefon że włąśnie tego dnia też mam randkę.

Gość jusnika
Już wtedy wiem że jestem inwigilowana na służbowym kompie, ktoś z informatyków dokładnie przetrząsa moje skasowane emaile (czytaj ma dostęp do serwera!). Od kilku lat systematycznie mnie sprawdzał kontrolował (wcześniej miałam gg na którym romansowałam w swej naiwności z kochasiem). Głupota kobieca nie zna granic!

Gość cashmire
jakas cisza na forum sie zrobila czy jest tam ktos jeszcze???????????

Gość jusnika
w listopadzie 2007 na istniejącym jeszcze wtedy gg służbowym dostała ostrzeżenie. Wiecie w jakiej formie? Ktoś cytował moje skasowane z archiwum wpisy i mnie szantażował. Tyle że to wtedy zbagatelizowałam, gg nam wycięli a z kochasiem straciłam kontakt na kilka miesięcy

Gość cashmire
sorry zawiesil mi sie necik i stad ta cisza

Gość ana200
dobranoc

Gość cashmire
o matko swieta to jak z filmu

Gość jusnika
Żaden mąż, żaden kochanek!!!Zadne hasła! Dziewczyny pracuję w dużej korporacji (jedna z największych firm w Polsce z zagranicznym inwestorem). Dostęp do serwera, do kompów z zewnątrz niemożliwy. Są takie zabezpieczenia. Kochaś też był z firmy. Ale nie jest informatykiem. Nie sposób natrafić na czyjeś wpisy gg przypadkowo. Nas było kilka tysięcy ludzi. Wszyscy no może większość miała coś na sumieniu. U nas zawsze kwitły romanse, ludzie flirtowali

Gość cashmire
dobrej nocki Ano.POWODZENIA

Gość cashmire
czy wyjasnilo sie kto cie tak filtrowal i kto mial w tym swoj cel????

Gość jusnika
To jakiś dobry spec informatyk z naszej firmy (pracuję w dużej korporacji- -kilka tysięcy ludzi).

Gość jusnika
nie póki co nie wiem. Ale temat zgłosiłam oficjalnie w firmie bo to jakiś świr i nie wiadomo co może innym ludziom robić. Tacy ludzie są niebezpieczni! Mam nadzieję tylko że tak czy inaczej kiedyś za to zapłaci. Bo ja już zapłaciłam. Wiecie co było najgorsze w tym wszystkim. Kompromitujący sposób najgorszy z możliwych w jaki się to wydało.

Gość cashmire
moze ktos mial na celu zniszczyc twoje zycie ?????????moze to zoneczka kochasia ale kurde przetrzepac komputer nie jest tak prosto a do tego potrzebni sa informatycy,Ogromna zagadka,przezylas troche widze jusinko

Gość cashmire
prawdziwy horror twoj maz musial byc w niezlym szoku po kilku telefonach

Gość jusnika
nie chcę mi się pisać co przeżyłam. Dostałam tak strasznego kopniaka od losu za własną niefrasobliwość, naiwność. Bo jeśli się decydujecie na coś takiego to wszystko trzeba przemyśleć i robić z głową. Bez względu na powody jakie wami kierują.

Gość jusnika
Na koniec jeszcze wam napisze kilka mądrych sekwencji jakimi mnie uraczyła psycholożka. Siła człowieka bierze się z akceptacji własnych słabości" Zdrada jest zawsze niemym krzykiem, pewnym komunikatem wysyłanym w związku

Gość jusnika
"Zdrada nie jest przyczyną że źle się dzieje w związku tylko skutkiem! Pamiętajcie bo czasami warto się nad pewnymi słowami zastanowic. Póki co mówię dobranoc do usłyszenia.Bardzo było miło z wami pogadać wirtualnie. Będę tu zaglądać