Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

ktos ma ochote pogadac??????????????????????????????

Polecane posty

Gość jusnika
Za dużo by pisać ... a już po mału padam po aktywnym dniu (praca dziecko). Powód banalny - zdrada. Ale nie obecna tylko z przeszłości a dokładnie romans

Gość ana200
z 2 strony tkwie w tym bo praca ,studia i to ze nei mieszkam w kraju ,trzymaja mnie przy nim ,boje sie samotnosci ,pustki ale to chyba lepsze niz brak milosci w zwiazku zangazowanai

Gość cashmire
do Ana200 trudna masz sytuacje ale sex wedlug mnie jest waznym czynnikiem w naszych zwiazkach,jesli nie jest ci dobrze z twoim partnerem to moze sprobuj znalesc sobie kogos odpowiedniejszego.Ciezko mi cokolwiek doradzac ale mysle ze jak bedziesz tkwila w zwiazku tym to poprostu bedziesz zdradzala swojego faceta a na tym zycie nie polega.

Gość ana200
nie da sie juz za pozno,pozatym kiedy widze jakim on stał sie czlowiekiem juz go nie chce,on mnie tez,ma dziewczyne a ja zdradza nie ufam,mu wiel razy mnie zranil nie wiem czy jak z nim bylam zdradzil ,juz za pozno pozostal zal i pusta w sercu

Gość ggggggggggggggrrrrrr

Gość jusnika
tak, zdrada był romans i to dość długi.

Gość cashmire
jusnika ile zycie byloby przyjemniejsze i fajniejsze gdyby ludzie dotrzymywali sobie wiernosci prawda??wspolczuje bo rozwod to wielkie negatywne przezycie.

Gość ana200
on odebral mi radosc zycia,zasiał pustke,cos sie ypalilo we mnie,sprawil ze mam serce z kamienia

To moze poszukaj kogos nowego. wiesz ja po zakonczeniu mojego pierwszego powaznego zwiazku tez sypialam ze swoim bylym. Pozniej sie okazalo ze wszyscy wiedzieli, ze jestem jego dupa weekendowa do bzykniecia. Wyszlo tez ze ma dziewczyne i ja ze mna zdradza. Duzo niepotrzebnych przezyc. Nie polecam

Gość ana200
do jusinki: podziwiam cie i to ze silna kobieta jestes

Gość cashmire
ana napisz mi to dlaczego zdradzilas z ex skoro widzisz w nim tyle wad,jesli wiedzialas ze on ma panne to powinnas byla pokazac mu droge do niej jesli zapomnial a nie ulegac

Gość ana200
moj ex to taki slodki skurwysyn,nikomu by to glowy nie przyszlo ze prowdzi podwojne zycie a jednak,tu ma laske a tu nakolo z kwiatka na kwiatek,upokorzl mnie z 1000 razy on jets jak narkotyk nie wiem co ma juz robic,wiem to zenujace

Gość jusnika
do Cachmire: Zgadzam się mądrze piszesz (jak to mówi przysłowie chyba z niejednego pieca chleb jadłaś). Ale my kobiety tak mamy że czasami lubimy się poświęcać w imię wyższych celów. Do ANA: a moze życie podsunie ci znienacka jakieś rozwiązanie? Ja tam wierzę czasami w zrządzenie losu.

Gość ana200
dlaczego cashmir: bo gdzies jeszcze go kocham ,a to chora milosc wyzwolic sie z niej nie moge,ostatni raz widzialm go jakies 2 lata temu i kieyd znow go zzobaczylam nie wiem ,glupie tłumaczenie uleglam,rano sporzecw lustro nie moglam

Gość jusnika
do TO JA TEŻ SIĘ DORZUCĘ> Proszę możecie mnie zlinczować, powiesić chłostać to ja miałam ten romans...

Gość ana200
i uwierzcie chcialabym rano wstac i go nie pamietac,to jak horror z ktorego nei mozna sie obudzic,chce czy nie ciegle gdzies tam siedzi we mnei,nie wiem juz jak zyc ,chce zyc od nowa a efekt taki ze z jakims przydupasem jestem obecnie ibo sie juz boje kochac ,bo wciaz kocham ex i tesknie,ale nei zanim za moim wspomnieneim o nim z przed lat,zmienil sie i to barzdo a ja udaje z etego nei widze bo ajk inaczej to wytlumaczyc

Gość ja te siedye w domu
tyn wađnie wrociem, od ynajomzhc na eb dostaje juy apr lat tak ł-

Gość cashmire
jusnika tak troszke w zyciu sie przeszlo.Zycie to nie bajka jak to sie mowi i trzeba je przezyc po swojemu tylko Ano!!!!!!korzystaj z zycia bo po to ono jest tylko nie krzywdz drugiej osoby bo nigdy nie wiadomo co jeszcze jest przed toba a przypuszczam ze nie chcialabys byc zdradzana przez kochana ci osobe.To jest takie upokarzajace...........

Gość ana200
nikt cie tu jusinka n ie zliczuje,pewnei czulas sie samotna,albo kiepski sex,jaki byl powod?

Gość cashmire
Nie bede cie linczowac to kazdego indywidualna sprawa a my tu tylko piszemy wlasne odczucia i nic poza tym.Udalo ci sie chociaz jusinko utrzymac tego drugiego przy sobie czy zostalas z niczym???

Gość ana200
wszyscy popelniamy bledy,jestesmy tylko ludzmi

Gość jusnika
Dziewczyny jest późno nie wiem czy dziś dam radę ale moja historia i sposób w jaki się to wydało to materiał na świetny kryminał!