Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna lovarna

już trzecią noc masturbuję się marząc o tym aktorze

Polecane posty

haha mój ulubiony aktor:D:D:D:D widziłąm z nim wszytskie filmy 3 3lata temu był w łodzi na camerimage;) załuje ze nie było mnie tam za pozno sie dowiedziłąm:( uwielbiam go a w angielskim pacjencie wygldał cudownie!!!

Gość a mnie sie podobał jako
Red dragon ;)

Gość anna lovarna
bosz, był w polsce :-( czyli to prawda że kobiety za nim szaleją , nie jestem jedna wciąż marzę o sexie z nim

hehe wiesz najpierw przeczytałam ksiazke potem widziąłm film, i niestety ralph ze swoja piekna buzka nie pasował mi nie w zab do tego red dragona;) mmo tej zajeczej wargi któa mu zrobili, to jednak za gładki był. super wygladał w wichrowych wzgórzach jako heatcliff ;) super ksiazka i film;)

3 lata temu nawet mam zdjecie, kolezanka miała bilety nie szła, prsiłam ja to mi nie dała, a dała jak sie dowiedziąłm po 2 latach jakiemus kolesiowi którego ledwo znała bo to koles.dziwka:( a tak załowałam ale sie za pozno dowiedziałam:( bo takto bym moze jakos sie tam dostała

Gość EwaO
Mój piękny panie raz zobaczony w Technikolorze Piszę do pana ostatni list ...

http://www.voila.pl/358/n34t6/?1 ralph ze złota zaba:) masakra juz sie troche postarzał zakola ma w koncu on chyba jest 62 rocznik ale w tym roku poznałam faceta na wakacjach i z twarzy był identyczny jak ralph miał tylko 170 wzrostu ale był cudowny , w ogole charakter tez miał super;) eh zycie:(😭 a co do tego ze dziewczynom sie podoba to niestety przecietny kowalski nie wie kto to nawet jest