Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 września

oczko ,urodzona 21 września

Polecane posty

Gość 21 września

Niedługo moje urodziny,uwielbiam tę datę ,przynosi mi szczęście w najgorszych tarapatach,chciałabym poznać osoby urodzone tego dnia,wiek nie gra roli. Co lubici,o czym śnicie,jakie są Wasze marzenia,co Wam się udaje ,co dołuje,co cieszy,co śmieszy.Co jest dla Was najważniejsze w tej krótkiej podróży zwanej życiem. Szukam pokrewnych dusz,ciekawi mnie,czy ludzie urodzeni tego samego dnia,mogą mieć cokolwiek ze sobą wspólnego. Każdy z nas jest wyjątkowy,ale podobieństwa rodzą bliskość. 1.jestem szczęśliwa-zawsze 2.uwielbiam jeść/i diety/ 3.ulubione zjawisko-tęcza 4.w ludziach widzę ,to co ładne 5.jestem trochę gapowatą idealistką 6.marzę o Brazyli 7.kocham wszystko,co francuskie 8.mam talent,choć jeszcze nie wiem jaki 9.spryciara ze mnie 10.estetka ze mnie-kocham kino,muzykę i sztukę A Ty? Wiem,jestem pewna,że wszystko będzie dobrze,czego Tobie i sobie życzę!

Gość krecona88
ja tez 21, ale czerwiec ;) i tez uwielbiam ta date : - )

Gość 21 września
Hej,jesteś spod Bliżniąt,ja Panna/nudziarstwo/,ale mamy wspólnego patrona-Mercury-książę złodziei i spryciarzy różnego autoramentu,poza tym gwarancja wiecznej młodości.Wbrew pozorom nie jestem maniaczką astrologii,ale wierzę w znaki,symbole i m.in.daty. Może nie urodziłam się w czepku,ale wierzę w swoją gwiazdę-21 to moja gwarancja szczęścia.

Gość 21 września
To dlaczego jeszcze nie śpisz?Ja jestem strasznym śpiochem,odkryłam nie tak dawno cafe i oczy wytrzeszczam ,do późnych godzin nocnych,co ludzie wypisują,jakie mają problemy,a wydawało mi się ,że dużo wiem o świecie,a tu okazało się,że nic,albo ewentualnie niewiele. No,ale to nieważne.Spotkałam w życiu parę osób ,urodzonych 21 września-wszystkie byly ładne zewnętrznie,ale z dystansem do świata,raczej introwertyczne,a jeden facet był okropnie zasadniczy i przez to odpychający wręcz. Co myslisz o sobie?

Gość luke_s
Znałem kiedyś dziewczynę,urodzoną 21 września.Ładna była faktycznie,ale baardzo dziwna.Tesknię wciąż.......

co sadze o siebie ? mam poczucie humoru i to spore , lubie ludzi potrafiacych patrzec na swiat oczami innych , sama tez staram sie taka byc , mimo iz nie jestem stara , a sadze ze czlowiek uczy sie cale zycie , mam spora inteligencje zyciowa :) gdyby ktos zapytal mnie czy lece z nim dzis do afrylki na fajna wyprawe pewnie bym sie godzila :) przynajmniej kilka lat temu , teraz musiala bym zabrac ze soba synka i meza ale pewnie tez nie trzeba bylo by mnie dlugo namawiac :) mam wiele marzen i planow na przyslosc , wierna, lojalna , potrafie tez byc jak dziecko czasem jesli czegos chce potrafie plakac i tupac nogami , czasem dziwie sie jak najblizsi ze mna wytrzymuja :O lubie sie przytulic i byc poglaskana po glowie :D to chyba tyle :)

Gość 21 września
Och,dzięki biznesgirl :)właśnie o to mi chodziło:Dszukam podobieństw i je znalazłam-też bywam dziecinna,czasami również naiwna jak dziecko,ale nie tępię tego w sobie,raczej pielęgnuję.Na pewno jestem inteligentna i za taką jestem uważana,ale czasami uda mi się palnąć cos tak głupiego,że przedszkolak by sie zdziwił,smieję się wtedy do łez.Bardzo mi się podobało,co napisałaś o patrzeniu na świat oczami innych,nie ujęłabym tego tak ładnie,ale empatia i współodczuwanie nie są mi obce.Jedynie to Afryki bym tak szybko nie wyruszyła.Uff,niedługo urodziny

Gość abcdefghijklmnoupstuwxyz
abcdefghijklmnoupstuwxyz

Gość zupapomidorowa
A ja się urodziłam 20 i uważam, że wszyscy urodzeni po tej dacie to degeneruchy wierzące w astrologię i nie znające polskiego odpowiednika dla jednej z planet :P pozdrawiam "oczka"

Gość abcdefghijklmnoupstuwxyz
zwalcie sobie albo zwalcie i dzcie spac zjebuski

Gość potembede
ja 21 maj, znak zodiaku bliznieta, jestem dokladnie taka, jak moj zodiak

Gość 21września
Hejzupapomidorowa. Merkury???? :O ;) Wszystkiego naj🌼jeśli jesteś z września. I wszystkiego naj🌻jeśli z innnego miesiąca. Piękny dzień dzisiaj:D

Gość kvitkovska
Dziś dzień urodzin... Wyjątkowo mi się to nie podoba, choć tu gdzie mieszkam jest dziś nawet ładna pogoda i nawet zdążyłam dziś już przespacerować się z córką (też spod znaku Panny) po lesie i poszukać grzybów (same surojadki i maślaki, ale robaczywe) Ale do rzeczy. Nie wiem jaka właściwie jestem, bo zdaję sobie sprawę, że to, jaką sama siebie widzę i to jak mnie widzą inni, to 2 zupełnie inne obrazy. Pozwolę sobie charakteryzować siebie poprzez to, co lubię. 1. Największą moją pasją jest fotografia, a tuż zaraz jest grzybiarstwo (pasja świeża, ale za to silna i do połączenia z poprzednią) 2. Z racji wykształcenia i zawodu baaaardzo dużo czytam - lubię książki w duchu postmodernizmu, późnego feminizmu, ale Prusem, Dostojewskim, czy nawet Brownem nie pogardzam (w ogóle nie snobuję się na wroga kultury masowej) 3. Im jestem starsza, tym bardziej lubię sprzątać, gotować, prasować, robić przetwory na zimę i dłubać w ogródku - wyczuwam w tym swą naturalną skłonność do porządkowania chaosu wokół siebie i silny związek z żywiołem Ziemi 4. Uwielbiam podróże (na te wielkiei zagraniczne na razie jeszcze mnie nie stać), włóczenie się po lasach, łąkach, kąpanie się w jeziorach, palenie ognisk, wszystkie te pozostałości po harcerskiej młodości 5. Bardzo lubię palić papieroski (choć palam raczej nie wiele i nieregularnie, zazwyczaj zielone marlboro), pić alkohole (wódeczki, martini i giny), narkotyków od dawna unikam, bo a) trochę się obawiam, żeby nie wylazły ze mnie wszystkie Cienie, b) najsilniejszym narkotykiem jest "czyściak", czyli życie z niezmienioną percepcją 6. Jakoś tak wychodzi, że otaczam się ludźmi dziwnymi, dziwacznyi, lekkimi wariatami - zazwyczaj pasjonatami i domorosłymi filozofami, towarzystwo oglądaczy "tańca z gwiazdami" jest mi przyjemne, ale nie na długo - po prostu inna mentalność 7. Jestem rusofilką, nie bezkrytyczną, ale kocham Rosję - podziwiam i zazdroszczę szerokich przestworów rosyjskiej duszy, odnajduję się w języku rosyjskim, namiętnie oglądam rosyjskie filmy i kreskówki, słucham rosyjskiej muzyki, o literaturze nie wspomnę, ale nie podoba mi się imperialistyczne nastawienie Rosjan do innych narodów 8. Lubię małe miasteczka z ich zadupiastą atmosferą i zadupiastymi dobrosąsiedzkimi stosunkami. 9. Bardzo ważna jest dla mnie moja rodzina - mąż (Wodnik), córka i rodzice z siostrą - usilnie, wciąż od nowa staram się z nimi budować szczere, autentyczne, głębokie relacje, inne w rodzinie, według mnie, być nie mogą - choć to trudne i czasem wymaga dużo pracy (w tym nad sobą) i poświęcenia 10. Dużo rysuję - tak trochę w stylu secesynym, bardzo mnie to uspokaja, wyluzowuje i pozwala na pozytywną samoocenę. Nie wymieniłam wszystkiego, bo nie przemyślałam gruntownie tematu. Nie pisałam czego nie lubię, bo w tym momencie jesiennej depresji wolę się skupiać na pozytywach. Pozdrawiam innych oczkowców i czekam na inne wypowiedzi.

Gość KASIAYYYYYY
he,he ja tez 21 września :)

Ciekawy opis kvitkovska, Interesujące, ja też odczuwam głębię i porozumienie mentalne z Rosjanami. Nie znam wprawdzie tego kraju ani języka, ale przy okazji lektury rosyjskiej bądź przypadkowych reportaży telewizyjnych zastanawiam się, dlaczego właściwie wypowiedź tamtejszego przechodnia jest bliższa moim przemyśleniom, niż dyskusje z rodakami. Jaka jestem? Chyba dziwna... Pewnie oceniam się teraz przez pryzmat innych, ale odkąd pamiętam analizowałam świat wokół mnie i samą siebie, a do żadnego wniosku nie doszłam, albo też wolałam nie dochodzić do niego, więc już nie kombinuję. Jestem otwarta, wrażliwa, ekspresyjna i naiwna... będąc jednocześnie introwertyczką :)). Czyli mam swoje tajemnice. Może to kwestia przemyśleń, które w sobie noszę - odciągają mnie w stronę melancholii. Szybko męczy mnie towarzystwo ludzi, jeśli nie mamy ważnych i cięższych tematów do obgadania. Uwielbiam dyskusje filozoficzne. Nie umiem rozmawiać o pogodzie, choć chciałabym. Czyli pewnie wychodzi na to, że jestem idealistką. Wbrew kalibrowi przemyśleń, wielu mogę się wydawać lekkoduchem; rozbawioną wariatką. Buzię mam uśmiechniętą od ucha do ucha, nawet jeśli (lub właśnie wtedy, gdy) wali mi się na głowę cały świat - bo w gruncie rzeczy podchodzę do życia optymistycznie - ważne by cały czas się rozwijać i zmieniać na lepsze. Wszystko ma jakiś sens i w magiczny sposób idealnie pasuje do momentu, w którym się objawia. Pozdrawiam wszystkie panienki, a te z 21go szczególnie! (spełnienia marzeń już jutro) Aż by się chciało spotkać :)

Gość gość
Ja też 21 września.Kto jeszcze ma dziś urodzinki?

Gość gość
ja Karolina :D <łapka>

Gość street fighter
09.09 i nie uważam, żeby to była szczęśliwa data

Gość street fighter
aha i wszystkiego najlepszego urodzonym dzisiaj :)

Gość gość
wlasnie dzisiaj urodzila sie moja siostrzenica;)witaj na swiecie:)