Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adusia1985

czy mogly byc wtedy dni plodne???

Polecane posty

Gość adusia1985

hej okres spoznil mi sie 2 tyg potem gdy juz go dostalam w 1 dzien i w 4 kochalam sie z mezem . czy mogly byc wtedy dni polodne czy wraz z okresem dni plodne tez sie przesunely???

Przeważnie tak jest że się przesuwa ale nie koniecznie to jest chyba bardziej indywidualne. Ja przez ponad rok myślałam że mam dni płodne w 14dc. tak powiedział lekarz a teraz od kiedy kupuję test owulacyjny okazało sie że mam w 21,22dc.

Gość adusia1985
to jka sie we mnie spuscil to jest duza mozliwosc ze wpadlismy???

Wiesz mówią że plemniki w kobiecie przeżywają 72h to jest to możliwe.A bolały cię jajniki tak jak na owulacje?

Gość adusia1985
ostatnio ciagle mnie bola . wczoraj mialm rano trochce bialego gestego sluzu i tem 36.8 i dzisaiaj mialam trochce klocia w jajnikach a tak to nie

Bo jeżeli to było w czasie samego @ i jest on obfity to jest to mało prawdopodobne ale jeżeli pod koniec to możliwe bo możesz jajeczkować zaraz po@. Moja gin powiedziała że niektóre kobiety jajeczkują nawet 2 razy wciągu miesiąca jej syn począł się z 2 owulacji o której nie miała pojęcia.

Gość adusia1985
chcialabym byc w ciazy ale pewnie sie nie uda ;(

Musimy mieć nadzieję ja wpon miałam iść na b hcg ale właśnie dostałam @ no i znowu nic, totalna załamka.