Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czorno1510

czy tesciowa tez ingeruje w wasz zwiazek??

Polecane posty

jestem z chlopakiem 3 lata i juz kazdy uwaza ze my bedziemy ze soba do konca.moja "tesciowa'' tez..tylko ze wkurza mnie to ze ona sie caly czas wtraca..np dzisiaj mialam juz plany z moim chlopakiem a ona mu kazala po poludniu przekopac ogrodek itd.powiedziala ze jak chce to moge przyjsc popatrzec.kiedys te byla taka sytuacja ze mielismy juz plany a ona powiedziala jedno zdanie i plany sie posypaly..moj chlopak mowi do mnie ''ale obiecalem jej''...a mnie nie??najlepsze jest to ze ona mowi ze mnie lubi ale jakos tego nie widac ;/

po pierwsze gdzie mieszka chłopak?? po drugie to wciąż tylko twój chłopak po drugie ty byś matce nie pomogła???

10 min drogi ode mnie pieszo..pomoglabym,ale napewno rozplanowalabym to tak zeby sie z nim zobaczyc.w zeszla sobote tez byl na tym ogrodku i byl tam od 10 do 21 i prawie nic nie zrobil..tylko ze jak jego mama cos powie to on to od razu robi a ja musze sie prosic..

nie pytam jak daleko od ciebie tylko czy mieszka z tobą czy z matką

więc skoro z mamą a ty jesteś po prostu jego dziewczyną to tak powinien pomagać matce a ty powinnaś to rozumieć sorry matka ważniejsza od gówniary a pomoc dzieci to rzecz normalna