Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tftyfyt

Czy kobieta robiaca loda z polykiem jest porzadna i

Polecane posty

tftyfyt Twoja sprawa co lubisz a czego nie. Ale nie masz prawa obrażać dziewczyn, które oral lubią . Wrzucasz nas do jednego worka z aktorkami filmów xxx i prostytutkami.

Gość daser
anal to patologia .. Nie wyobrazam sobie tego

Gość tftyfyt
Jaka hipokryza znowu. Niewymagam od siebie niczego poza tym czego bym od siebie nie wymagal.

Gość do daser
jak niedziewica byla w zwiazku okolo pol roku, albo dluzej to w 80% probowala anala, albo chociaz ex jej dotykal odbytu, czy wkladal palce do tylka, dlatego lepiej od niedziewic trzymac sie z dala

Do a jak ktoś jest prawiczkiem Fakty mówią same za siebie : 90% facetów marzy o tym,żeby kobieta zrobiła im przysłowiowego loda, a mam wrażenie że zebrali się tu tacy obrońcy moralności. Jesteś prawiczkiem, więc seksu nie próbowałeś, więc nie możesz wiedzieć co Ci się w seksie podoba a co nie. A takie gadanie, że kobieta robiąca loda to szmata strasznie mnie wkurza.

Gość tftyfyt
andzia-okularnica ok rob to co ci kaza inni a daleko zajdziesz. lepiej isc pod prad i zachowac swoja godnosc niz dawac sie traktowac jak pojemnik na sperme bo wiekszosc tak robi.

Jak autorowi nie pasuje taka kobieta, to jego sprawa. Autorze, przecież nikt Cię nie zmusza do wiązania się z taką kobietą...tylko po co ta dyskusja i przekonywanie, że jest nieporządna, że to że tamto...owszem, masz prawo wyrażać swoją opinię. Ale od razu nazywać kogoś szmatą? Co Cię obchodzi, co inni robią w łóżku? Też mam jakieś swoje preferencje odnośnie partnera, jego przeszłości (każdy ma...) co nie znaczy, że jeśli okaże się, że ktoś mi nie odpowiada to nazwę go szmatą i gównem na odchodne. A to, co robią w łóżku inni ludzie mnie nie obchodzi, mogą sobie sikać na siebie i nic mi do tego. Więc autorze, w czym masz problem?

Gość a jak ktos jest prawiczkiem
ja bym chcial zeby mi dziewczyna robila loda, ale wazne zeby byla dziewica i zeby mi loda zrobila pierwszemu

tftyfyt żartujesz sobie chyba, kto Ci powiedział ,że ktoś mnie do tego zmuszał??? Sama całkowicie o tym zdecydowałam, że chciałabym spróbować Taki tępy jesteś że tego nie rozumiesz????? Robienie loda podnieca i mnie i mojego faceta. I wszystko GRA!!

Gość tftyfyt
Niech bedzie ze jestem autorem, chociaz nim nie jestem :) problem w tym ze poprostu chcialbym znac przeszlosc swojej kobiety. Uwazam ze jest to bardzo wazne w jaki sposob traktowala seks, czy robila to z milosci, czy nie dawala sie traktowac podmiotowa itd. czy to cos zlego ?

Gość daser
a czy kobieta ktora miała juz partnera ma wieksze sklonnosci do zdrady ? Wydaje mi sie ze idealny zwiazek jest wtedy jak partnerzy sa dla siebie pierwszymi i ostatnimi . Tak jak w bajce

Gość fgh
zgadzam sie z andzia calkowicie.sama jestem dizewica ale pierszego loda mam juz za soba,bedac w zwiazku nie bylam gotowa na seks a orlanie mogłam sie zaspokajac z moim facetem

Gość Niech bedzie ze jestem autorem
la mnie taka kobieta kojarzy sie z prostytutkami nic na to nie poradze. Dlaczego mam nie stosowac okreslen ktore odzwierciedlaja sposob mojego myslenia ? Chyba kazdy ma prawo do opinii na temat innych.

Gość daser
zawsze marzyłem o tym by miec tylko jedna kobiete w życiu

Gość daser
zgadzam sie z andzia calkowicie.sama jestem dizewica ale pierszego loda mam juz za soba,bedac w zwiazku nie bylam gotowa na seks a orlanie mogłam sie zaspokajac z moim facetem nie jestes dziewica .. Seks oralny jak sama nazwa wskazuje to też rodzaj seksu .. Byłabys dziewica gdybyscie sie tylko całowali .

Gość do daser
najgorze jak miala anala i jej juz do tylka wkladali :O

Daser powiem Ci co ja myślę. NIe można ujednolicać faktów. DZiewica jest bardziej wierna???? Niekoniecznie!!! Wszystko zależy od tego, jak jest partnerom w związku. Jeśli kobieta czuje się kochana, zaspokajana, szanowana, to nie zdradzi- bo po co. Oczywiście są wyjątki. Nie możesz myśleć, że jak dziewica to będzie wierna.

Gość a i najgorsze sa samotne matki
nie dosc, ze dawala innemu tylka, to jeszcze bachora z tego ma :O

Nie jesteś autorem? A nick taki sam. Czy ja gdzieś napisałam, że nie masz prawa znać przeszłości swojej kobiety? Jak dla mnie możesz sobie szukać dziewicy która nawet chłopaka nie trzymała za rękę, to Twoja sprawa i mnie to WISI. Tylko z jakiej racji obrażasz dziewczyny, które mają inne podejście do seksu niż Ty? I tworzysz sobie teorie o zmuszaniu przez faceta, o pojemnikach na spermę itp. Co Cię obchodzi, co robią inni?

Gość uiuoioi
kazda kobieta ktora miała wiecej niż 2 partnerow seksualnych w zyciu to szmata

"Dlaczego mam nie stosowac okreslen ktore odzwierciedlaja sposob mojego myslenia ? Chyba kazdy ma prawo do opinii na temat innych." A jak spotkam Cię na ulicy i będziesz mi wyglądał na debila, to mam krzyknąć za Tobą: Ty debilu?

Gość tftyfyt
andzia-okularnica Jak Cie podnieca to nic na to nie poradze. Skoro lubisz robic za kibel.

Gość bo jak dziewczyna robi
loda bez milosci to jest pojemnikiem na sperme

Gość kobieta powinna miec tylko
1 partnera