Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tftyfyt

Czy kobieta robiaca loda z polykiem jest porzadna i

Polecane posty

Gość tftyfyt
Nie lubie seksu oralnego. No to juz jestem pewnie dziwakiem wg wiekszosci tutaj :)

Gość tftyfyt
pj pj pj powiem ci ze calkowicie mijasz sie z prawda. A tak poza tym to gowno mnie obchodzi co o mnei myslisz :D

Gość a to dobre jest hahahahahahaha
nichailabym... i vice versa. Ale wy macie problem. To juz nie mozna wyrazic swojego zdania ? Kazdemu podoba sie cos innego. Mozliwe ze taka laska trafi na kogos komu nie bedzie przeszkadzac to ze miala 100 kutasow w ryju. hahahahahahaha

Gość nie chciałabym....
większość kobiet jest zawiedziona z powodu faktu, że ich facet nie lubi albo nie umie sprawiać przyjemności oralnie a może nie trafiłeś na kobietę, która pokazała ci co to prawdziwa rozkosz:)

Gość nie chciałabym....
daj namiary zrobie ci zajebiaszczego loda aż szczebelki od łóżka połamiesz

Gość tftyfyt
Ale co mnie obchodzi wiekszosc. Wazne zebysmy sobie przypadki do gustu. Poprostu nie lubie tego i tyle. Chyba nie ma co sie zmuszac na sile ? Nie jest tez tak ze poprzednie partnerki przyprawily mi rogi z tego powodu :) Wiec jednak mozna. W internecie tez spotkalem sie z opiniami kobiet ktore tego nie robia.

Gość nie chciałabym...
cmoknij mnie w jajca jezdem szimajlem wiesz cycki mam lepsze niż lodzia mniam

Gość tftyfyt
ja też jestem szimailem mam cyce i jajca a jak mam orgazm to szczam dlatego panny ode mnie wiały gdzie sie smoki ruchajom

Gość nie chcialabym...
daj namiary zrobie ci zaj**iaszczego loda aż szczebelki od łóżka połamiesz paskudny podszywacz:)

Gość megakutas30
tftyfyt ty ku***sku malutki, nie obrażaj kobiet i spiep****aj na szczaw do pedalskiego lasku,uważasz sie za porządnego a jesteś pałą do lania i woobec i wszem WĄCHAJ DZIDE:))))

Gość do Chinka Czikuczikulinka
to chyba ma znaczenie ilu facetom kobieta robila loda? a jak robila im na pierwszej randce? kazdy chce miec porzadna kobieta, a nie taka, ktora robila loda 10 facetom i to na pierwszych randkach

Gość tftyfyt
Cmoknij mnie podszywaczu. Jaki jad !!! heheheheeh

Gość tftyfyt
skoro gówno Cie obchodzi zakladam bo ktos zalozyl go wczesniej. Nie pamietam nicku tej osoby, ale admin go wykasowal. W tym poprzednim temacie o tym samym tyule bylem tylko jednym z wypowiadajacych sie.

Gość kobieta ktora robila loda
wielu facetom kojarzy sie z pojemnikiem na sperme

Gość ten temat jest dobry
to upadek obyczajow, ze kobiety, ktore robily loda wielu facetom i kiedys mogly co najwyzej stac przy drodze, dzisiaj zostaja mezatkami :O

Gość tftyfyt
Poniewaz chcialem dokonczyc moja mysl, ale jakis glupek wykasowal tamten temat.

Gość nie nazywaj moderatora
glupkiem bo ci wykasuje jeszcze twoj temat :P:D

Gość dlaczego kobiety ktore
robily loda wielu kolesiom zazwyczaj potem maja spokojnych i fajnych mezow, ktorzy sa porzadni i za mlodu nie szaleli?

Gość megakutas30
te smoki co sie ruchajom to ubierajom na swoje wielkie kutasy takie gumki o nazwie tftyfyt:)żałosny dryf tfuj na ten temat. lepiej ić zaopatrz sie w bilet do filharmonii, kup dmuchana lale i zrup z niej rosół.to co kto robi jest jego własnom sprawom sumienia i nie ty jestes na tym łez padole by to oceniać!będę grzmiał bo nie lubie takich bęcwalich personuf. żenada i 3m mułu

Gość tftyfyt
Wytlumacz mi dlacgo nie mam prawa oceniac innych ludzi. Mam takei samo prawo jak inni. Co za glupoty piszesz az nie dobrze sie robi. To ze kogos nie interesuje przeszlosc partnerki/partnera to nei znaczy ze ja tez nie mam sie nia interesowac skoro jest to dla mnie wazne :)

Gość do megakutas30
a ja mam prawo miec porzadna zone, ktora nie ssala wielu kutaskow

Gość megakutas30
a skąd wiesz że ta twoja porządna żona przyzna ci się co miała wczesniej w ustach, a te poprzedniczki odeszły może też z tego powodu:buzi, pozycja klasyczna , zgaszone światło, buzi i nie wiadomo kto zasypia pierwszy. A możeona w trakcie z nudów??:)

Gość do megakutas30
lody sa ok, ale jak kobieta robi to z milosci i nie robila tego wielu facetom, bo jak ssala na prawo i lewo to jest kurwa i szmata

Gość tftyfyt
Jak sie nie przyzna to zanczy ze jednak wstydzi sie tego, poza tym i tak predzej czy pozniej wyjdzie szydlo z worka.

Gość megakutas30
nie wchodiłbym w temat gdybyś nie paplał że kobiety które "to" robią to k***wy.nikt nie daje ci takiego prawa by obrażać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!życze ci żebyś na taką trafił. żegnam:):)

Gość megakutas30
no widzisz,ty lubisz lody waniliowe:)poza tym to nie k**wy i szmaty. ktos może tak sądzić o tobie zupełnie bez powodu.

Gość kobieta ktora robila loda
wielu facetom powinna wyjsc za maz za narkomana co robil lody za dzialke

Gość tftyfyt
Mylisz sie. Nie mam obowiazku byc poprawnym politycznie bo komus moze sie to nie spodobac. Ja rowniez zegnam i zycze szzcescia w zyciu :)