Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraaaaa

CHIALAM BARDOZ JASNY BLOND ZROBILA PLATYNE SA POPIELATE

Polecane posty

Gość masakraaaaa

Poszlam do fryzjera mowie chce zrobic odrosty ona si epyta czy chce platyna ja mowie ze nie! rozjasnila mi wlosy potem zaczel aje plukac przy plukaniu cos mi tma nakladala ona mowi ze mi zaklad platyne no pieknie na 10 min mi ja polozyla:( pieklo po bokach jak cholera i co wrocilam do domu zamiast pieknych bialych wlosow mam popielate jak stara babcia postarzylo mnie to a mowilam ze chce zrobic odrosty i biale wlosy bardzo jasny blond to walnela mi platyne co amam teraz zrobic z tymi wlosami zeby mialay ladny czysty bialy kolor bo ten popiel mi sie nie podoba czy te fryzjerki nierozumieja co sie do nich mowii ty mowisz tak a one i tak robia po swojemu:(:(: czy poparu myciach zejecie ten popiel?????:: prosze o doradzenie co mam teraz zrobic jestem zalamana :(:(

Gość
plucz włoski rumiankiem, powinny troche "zblądzieć " a to że fryzjerki nie słuchaja to jest prawda. na dodatek wiekszosc frzyjerek to tłumany po zawodówkach o iminiu karina albo klaudia , jak sie kiedys pytam co by mi pogla polecic na wypadające wloys to powiedziała szampon wisz(chodziło o vichy ale powidziala wisz)

Gość masakraaaaa
DZIEKI :)