Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacóreczki

ile procent pensji ojca mojej córki otrzymam jako alimenty

Polecane posty

Gość mamacóreczki

alimentów nie liczy się procentowo, tylko wg uzasadniuonych kosztów utrzymania dziecka i możliwości finansowych OBOJGA rodziców

Gość mamacóreczki
a czy ja tez mam obowiązek łozyć na dziecko skoro je wychowuje?

Gość fgdghfd
jest bardzo różnie. może ojciec zarabiać 4000 netto a płacić 300 zł a może zarabiać 2000 a płacić 700

Gość jap
mamacóreczki nie ty kurwa wcale jak mnie to !!!

Gość spartakus
to raczej zalezy od sedziego i od twojej sytuacji finansowej,czy masz gdzie mieszkac,czy pracujesz itd...i to prawda,ze koszty utrzymania ida na pol.powiem tak,jak chcialam sie rozstac z ojcem mojego synka,to prawnik mi powiedzial,ze jak trafie na dobrego sedziego sedziego to dostane 700zl,gdzie moj facet zarabia 4000,plus wynajmuje mieszkanie nad morzem,i ma wlasna pasieke czyli plus kilka tys za miod...a ja nie mialam ani pracy ani mieszkania,wynajmowalam...czaisz?zagraj z ccujem inaczej,sadem nie wygrasz...

Gość to podszyw był na pewno
a jak nie to współczuję dziecku:D

Gość spartakus
co za ograniczony ciemniak pisze takie bzdory?zerowac na ojcu?to jego zasrany obowiazek!a czemu ty glupku piszesz takie rzeczy,jakbys znal powody ich rozstania,a jak tatus pijak,cpun albo kurwiarz to tez glabie...brak slow,ilu tu kretynow pisze,zeby tylko popisac....jezu,spierdalac do przedszkola a nie siac zamet albo sie podszywac!a moze wlasnie...kto wychowal takich tepakow...chyle czola tej pustocie..

Gość łociec prać
jak zarabiasz 3000 to bedziesz płacił 2500

Gość i88i8
do kolegi 2 posty wyzej sam jestes ciemniak kazdy wie ze te padliny zeruja a potem zamiast dziecko to solarka nawet po wpisie widac ze to ajkas zachlanna malpa rozwod wziol z matka a nie z dzieckiem jesli utrzymuje kontakt wiec z jakiej racji psi obowiazek pajacu

Gość julka19x
spartakus jesteś burakiem nad burakami i tyle w tym temacie

Gość mamacóreczki
jeszcze nie mam córki ale tak myślałam żeby przestać brać tabletki anty koncepcyjne a potem wystąpić o alimenty :)

Gość maturks4
Bierz dalej te tabletki!!! A jak już wpadniesz, to może oddaj dzieciaka od razu w szpitalu do adopcji. Przynajmniej będzie miało normalną kochającą rodzinę

Gość niemamskarpet
ale z was barany a Ty głupia Cipo huja do dupy ewentualnie dostaniesz z takim podejściem

Gość kasia i coreczekakakkkkaka
Przykro mi ze taka masz sytuacje ze dziecko nie ma taty, mysle ze jesli tata zarabia powiedzmy ok 1500 do reki to alimenty sad moze zasadzic ok 400-600zł. zawsze wiecej sie pisze w pozwie np "zarzadaj" 900zł bo wiadomo ze sad spusci zawsze troche. ile zarabiasz ty na reke ile, on i ile ma dziecko?

Gość vojagage
U mnie jest procentowo, jako że czasami zarobi wiecej to i mam wiecej pieniedzy dla dziecka. W moim przypadku jest to 20 %