Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quinnyyyy

quinny buzz 2009

Polecane posty

Gość MUMTOBE
Nie mialam,ale wozek jest baardzo popularny w Londynie,wiec wnioskuje,ze jest warty zakupu. Do najtanszych nie nalezy,ale mi sie badzo podoba.

Gość egeszegee
hej ja mialam quinny ale speedi buzza nie kupuj bo to kolo male z przodu na snieg nie wygodne i ma mniejsze siedzisko niz sppedi w spacerowce a cenowo chyba podobnie ja dalam 2500 za komplet 3 w 1 ale to bylo 18 ms temu:) dzis mam x landera XV super jest bo tylko 8,5 kg a ma dosc duze kola pompowane - tylko spacerowke bralam i sprawdzila sie u nas:) siedzisko kubelkowe

Gość quinnyyy
nie mam problemu ze sniegiem , mieszkam w UK a tu raczej sniegu nie ma , wozek potrzebny mi jest na spaery po parku , zakupy mam jezdze autem wiec nie na dlugie wyprawy jedy na spacerki , :)

Gość egeszegee
ale siedzisko jest male bo sa dwa to drugie niby xL to widzialam dziecko co mialo 18 ms mojej kolezanki i ledwo co sie miescilo jak chcesz twoj wybor mialam juz 3 wozki to cos wiem:) z praktyki

Gość quinnyyyy
ja tez mialam 3 wozki dla synka , to bedzie moje 2-gie dziecko ;) nie wiem jak u Was ale moj syn przestal uzywac wozka jak mial 2 latka i 3 miesiace , pozatym pewnie gdzy dziecko skonczy 1,5 roku zmienimy wozek na parasolke nie bedzie w nim jezdilo do 3 lat napewno ;) dlatego wybralam ten wozek wiem ze jest maly wygodny i zwrotny , a o taki mi chodzi wlasnie , chce zeby byla mozliwosc montowania fotelika bo duzo jezdze autem , i gondola na spcery po parku , pytam o to czy faktycznie jest maly i wygodny , czy wart swojej ceny ?

Gość quinnyyy
w Uk ciezko dostac wozek z gondola , jesli sa to nieciekawe tutaj raczej samej spacerowki sie uzywa , + fotelik ,

Gość egeszegee
kazdy quinny jest wart wiesz ja dalam za 3 w 1 2500 ale sprzedalam go za 1600:) tak jak mutsy czy maxi cosi mura tez fajny

Gość quinnyyy
te mutsy mi sie nie podobaja nie wiem , maxi corsi sa nie zle ale wybrala bym chyba quinny , i tak chyba zrobie :) jekos najbardziej mi sie podoba i to chyba wlasnie wozek dla mnie , :)

Gość Dobre są ale stelaż
po 1,5 roku wygląda na bardzo zjeżdżony. Przednie koło można wymienić na pompowane (są dostępne w opcji dodatkowej), czasem się klinuje ale można je spryskać sprayem teflonowym do łańcuchów rowerowych. Poza tym same plusy, leciutki i tani. Mieszkam w NL. Jest lżejszy od Bugaboo.

Gość Najdziwniejsze jest to że taki
Mutsy, mimo że jest produkowany w NL i bardzo tani (jak na tamtejsze warunki), nie jest tam prawie w ogóle kupowany. Wszyscy jeżdżą Quinny, Bugaboo i Stokke. Pozostały procent stanowi Mountain Buggy, Koelstra i Easy Walker. Mutsy jest rzadkim zjawiskiem na ulicach, dosłownie 1 na 20 wózków, przynajmniej w większych miastach (A'dam, R'dam itd.).

Gość mamunia synunia
ja kupilam quinny buzz 2009 kolor storm dla mojmego syncia ze wszystkimi dodatkami oczywiscie plus fotelik maxi cosi cabrio fix nie kupowalam tylko spiworka bo mlody urodzil sie koniec marca zaplacilam za wszystko 3100 maz dogadal sie z kierownikiem sklepu "gluck" bo kupowalismy tez mebelki wiec dal nam mega rabat na wszystko wracajac do rzeczy POLECAM!!!!!

Gość quinnyyy
:) czekam na dalsze opinie :)

Gość Proponuję ci zrezygnować
gondoli. Wystarczy porządny M-C Cabrio ze śpiworkiem i będzie okej. Nie wydaje mi się że będzie ci się chciało chodzić z dzieckiem na jakieś 3 godzinne spacery (no chyba, że to twoje pierwsze i jesteś strasznie nakręcona). Dodatkowo radziłabym rozważyć zakup nosidełka BabyBjorn.

Gość Proponuję ci zrezygnować
z gondoli. Wystarczy porządny M-C Cabrio ze śpiworkiem i będzie okej. Ni wydaje mi się że będzie ci się chciało chodzić z dzieckiem na jakieś 3 godzinne spacery. Dodatkowo radziłabym rozważyć zakup nosidełka BabyBjorn.

Gość quinnyyy
wlasnie na takie spacery mam zamiar chodzic , to moje 2-gie dziecko , a z synem wlasnie wiekszosc dnia sedzam w paku , pozatym mam ogrod i malenstwo pewnie tak jak syn bedzie spalo wlasnie w wozku reszte dnia , dlatego potrzebna mi jest gondola :)

Gość Aha no to weź już ten Quinny.
Myślę, że powinnaś być zadowolona.

Gość I żeby było taniej
możesz kupić tę gondolę ale ze starszej kolekcji np. Topline.

Hej chciałam się dołączyć do tematu opiszę ktoś jeszcze? Interesuje mnie ten wózek ale w wersji tylko spacerowej...