Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dla kosmitow

Polecane posty

Obserwujac otaczajaca nas rzewistosc latwo zobaczyc, ze obecnie praktycznie niespotykane sa akty dobrej woli, akty altruizmu. Idac pod prad tym tendencjom pragne zalozyc specjalny topik dedykowany kosmitom wszelkiej masci jakich mozna tutaj spotkac. Przykladowe cechy kosmity sa nastepujace: - problemy z wlasna orientacja plciowa - syndrom wirtualnego wyalienowania - nieustanna potrzeba do szukania wsparcia innych osob w swoich cokolwiek absurdalnych zachowaniach - osoby, ktorym obluda i falsz kojarza sie jedynie z nazwami miejscowosci lezacych nad rzeka o dzwiecznej nazwie hipokryzja - problemy z tozsamoscia - wyjatkowe braki w kreatywnosci objawiajace sie niemozliwoscia do stworzenia swojego nicku - niedostatki samodzielnego myslenia - ponadnormatywne poziomy zawisci i zazdrosci jesli jestes taka osoba, to prosze uprzejmie, to topik dla ciebie, zycze wam (liczba mnoga jest jakby oczywista) owocnych rozmow a jak trzeba to i rozladowania niezglebionych pokladow frustracji jesli ktos z kolei uwaza, ze katalog wskaznikow sugerujacy kosmiczne pochodzenia danego egzemplarza nalezy poszerzyc, to prosze smialo dodawac, byc moze ulatwi to innym kosmitom odnalezienie sie w tych trudnych czasach

Gość przegrańcu
to jak w końcu ? jesteś samozwańcem ? czy mama cie nazwała psychologiem ? bo jej doradziłes czy iśc na randkę czy nie isc po tym jak poznała niezłego murzyna na fotka.pl

Ja i mój facet jesteśmy kosmitami... nie ma co się dłużej kryć :P planujemy inwazję w 2012 roku (musiał być przeciek skoro podano tą datę jako koniec świata - choć przesadnie to ujęto) niektórych ludzi oszczędzimy, ale Ty ZS nie masz co liczyć na naszą litość :) zostaniesz zgładzony jako pierwszy :classic_cool: :D

Gość mememe...mim
o to dla mnie topik

Gość zmeczona snami
hipokryzja to jest tez wtedy kiedy sie wierzy ze robi sie cos z pobudek altruistycznych :O

Gość za wszę szczeryy
ty masz w ogóle kobietę ? bo jesli masz , to jej szczerze wspólczuje pewnie jak sięgasz do jej łechtaczki to pytasz jakie pobudki nia kieruja ze chce byś tam sięgnał swoim jęzorem :D

Gość a dlaczego zaraz
Dodajmy jeszcze jeden syndrom kosmity: nieustanna potrzeba wyrażania swojego zdania i narzucania swoich poglądów innym, przy jednoczesnym trwałym i niezmiennym przekonaniu o wlasnej nieomylności i niejakim poczuciu wyższosci wobec maluczkich tego świata, którzy ośmielają się mieć inne zdanie. Brzmi znajomo? :P

Gość dokładnie jak piszesz
zs można czasami sie pomylić ? czy to raczej sydrom złego wychowania ?

Gość a dlaczego zaraz
"znaczy syndrom kosmity to brak swojego zdania nie wiesz czy mozna sie czasem pomylic? " Widzę, ze dodać musimy jeszcze do tego nieumiętność wyciągania wniosków, lub wnioski tak błędne, że aż śmieszne. Lub raczej - wyciąganie takich wniosków, które znowu świadczą o wielkiej nieomylności wnioskującego. Albo o jego nieumiejętności czytania prostych zdań ze zrozumieniem. Stawiam na to drugie.

zs:D widzę mnożysz tematy w tempie ekspresowym niedługo pod względem ilościowo- jakościowym przebijesz nawet niejaką ike :P

Gość no ale
zs można sie czasami pomylic panie idealny ? czy to raczej syndrom złego wychowania ?

Ja i mój facet jesteśmy kosmitami... nie ma co się dłużej kryć podejrzewałam cię aniu o to od zawsze :P :)

rzeczywiście niezłe pomaranczowe okazy można tu obejrzeć :D

Gość to jest syndrom
zaburzeń emocjonalnych:)

u osoby o wdzięcznym nicku zs ssss z pewnością występuje syndrom zaburzeń emocjonalnych:D i nie 24 tylko 23- godzinę śpię- kiedyś muszę :P

Gość to topik dla kosmitó w
a nie do pytan do z.sz.

Przeanalizowałem ten punkt i niestety nie jestem kosmita, to mnie trochę zawiodło i... o! czuję coś podobnego do swędzenia, to wyalienowanie!, czyli jednak jestem kocmitą :D

znajomi jacyś ci kosmici :D to ci co najwięcej krzyczą że prawie nie siedzą na kafe:D

Wszyscy wychodzicie tu z założenia że "kosmita" to postać negatywna :) I wszyscy jesteście w błedzie :) Jesli gatunek ludzki ma prezentować ktoś taki jak ZS to zdecydowanie wolę być kosmitką :)

Gość dokładnie aniu
jak miał bym byc tak bezbłedny i nieskazitelnie poprawny jak zs to wole tez byc kosmitą :D

Gość panie poprawny
jestes pan ?

witam :-) a co w takim razie z klubem pelikana? Czyżby został rozwiązany? [kulawego dnia} życzę znaczy niektórym nawet :classic_cool:lovego