Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dla kosmitow

Polecane posty

ale ,ale moj drogi :) ty tez znajdujesz sie na promie :D czyzbys w glebi duszy czul powiazenie z kosmosem? :D mam zrozumienie :P

10:11 zielona * ale ,ale moj drogi czyzbys w glebi duszy czul powiazenie z kosmosem? Zielona :D doszłyśmy do tego samego wniosku, w tym samym czasie, ale innym miejscu - to cud....znaczy cud telepatii, jeszcze jeden dowód na to, że kosmici isnieją ;-) :D Zielona, ale co z tego, że ZS milczy -- powszechnie wiadomo, że milczenie oznacza zgodę :-) 🌻 i ❤️ dla kosmitów, oby dobrymi ludźmi byli :-)

hehehehe, no mowie przeciez :) Twoje wsparcie dla moich mielonych tez odebralam bez zaklocen, odbior :classic_cool: dzieki 👄

:-) to miłe, że sygnały dochodzą .... a propos rzeczy poważnych, to bawią mnie te wpisiki pomarańczek, są boskie - świadczą o tym, że ktoś bardzo przeżywa nasze pisaninki i odstresowawcze klikanki :D kogoś okrutnie boli, że mamy fajne humorki. :-) jesteś tam zielona? ❤️🌻 hihi, teraz zs będzie się bał tutaj zajrzeć, żeby nie zobaczyć nas w czasie pląsów ..... :D

wspominalam juz ze do tanca sciagamy nasze plastikowe ubranka? ;) tak od niechcenia wspominam .... a powaznie ? "swiete obywatelskie oburzenie" nalezy podsycac az do ......................bana. .. ;)

Zielona, prowokatorka z Ciebie :D a ja już chciałam sprawdzać, czy mam jakieś plastikowe ubrania w szafie ;-) hahaha...... szczery sobie nas odpuścił :-) :classic_cool:

myślisz, że częściej? :D miałam taką nadzieję, że tak powiem ;-) ale nie chciałam tego pisać głośno :-);-) to myślisz, że przeczytał o tym lateksie? :D ciekawe, kiedy sam przyzna osobiście, że jest jednak bardziej kosmitą, niż człowiekiem :classic_cool:

pewno nigdy :( to beznadziejny przypadek kosmity z zaburzeniami wlasnej tozsamosci :O ale cuda sie zdarzaja ;)

dzien dobry :D a gdzie tam spie ;) dzisiaj mam tzw. energetyczny dzien ... wiesz , jak to wsrod kosmitow bywa do rana biegam jak furia po domu i sprzatam :P ;) przerwa na kawe :)