Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

dla kosmitow

Polecane posty

Gość Anitkaaa
Nie mam czarnego nicku i jestem anonimowa kosmitka. Czasem mi sie wydaje ze jestem tajnym projektem NASA, jednym z wielu ich projektow, ale tak naprawde wiem, ze jestem nie jestem stad.

Gość Anitkaaa
Przypadkiem -> to niezwykle mile uczucie byc we wlasciwym miejscu, dziekuje za ten topik. A tymczasem przejmujacym uczciem wdziecznosci oddalam sie nieznane obszary czasoprzestrzeni. Tzn mojego biurka.

Gość Anitkaaa
Ps. sorki za bledy, chyba faktycznie mi dzis odbija:) no chyba ze to ta klawiatura, mysle ze ona cos knuje...

Nadziejo :) Tu zawsze jest ktoś, nawet jak tego nie widać;) Czy Ty jako kosmitka nie wyczuwasz tego? A wystarczy się tylko bacznie rozglądnąć. Miłego dnia Tobie i wszystkim, którzy tu wejdą później.🌻👄❤️. Zmykam do swoich mało kosmicznych zajęć i zaglądnę w przerwie na kawę.

Do zawsze szczery Wyzbądź się tej nikłej złośliwości bo Ci z nią nie do twarzy. Kosmici to też ludzie, zawsze nimi byli , to Wy, ludziki, ich tak nazywacie. Szufladkowanie leży wszak w Waszej naturze. Wiecej toleracji. Pozdrawiam jak zwykle niezwykle serdecznie i Tobie życzę również udanego dnia. 🌻

Pewnie tęskniliście okrutnie :-) A ja chcę zawiadomić, że mamy ostatnio nowego członka kosmitowego :D MS....jest troszkę nieśmiały, ale cóż :-)

Gość o co chodzi z kosmitami
czyli,że jak ja się do nich zaliczam? bo mam swoje lata prawie30 wiem czego chcę nie boje się staropanieństwa nie szukam księcia z bajki na siłę staram się w miarę możliwości innych tolerować zawsze jestem optymistką i nie uważam ,że wygląd jest najważniejszy jak przytyję to nie popadam w pranoję mam spory dystans do szystkiego i uwielbiam film"the sekret" mam gdzieś co inni na to nie rozumiem o co chodzi do końca z kosmitami ;)pewnie się też po części do nich zaliczam ;)

Gość często problemy biorą się
brakuje niektórym tolerancji wobec tych ciut innych

jako ze jestem urodzona kosmitka z czystej przekory sie tu jeszcze nie pojawilam ... ;) ale moja nieodparta chec przynaleznosci w koncu pchnela mnie do tego desperackiego kroku :O poza tym i tak siedze tu juz calutka noc - z braku innych zajec :classic_cool:

jako osoba kosmiczna - nie mam potrzeby snu :) regeneruje sie patrzac w monitor - inaczej - odbieram specjalne fale regenerujace :classic_cool:

w swiecie kosmitow, wszelkie teorie, nawet te kompletnie absurdalne sa dopuszczalne, wlasnie po to jest ten topik i bardzo sie ciesze, ze pare osob zaczyna odnajdowac w nim sens :-)

tak szczery :) kosztowalo mnie to sporo wysilku ... wlasciwie najsampierw mialam zglosic sie do ciebie po po-rade ..... ale teraz jestem juz na dobrej drodze - mozna powiedziec - mlecznej drodze :P

wspaniale zielona, jest w tobie wielka nadzieja dla innych kosmitow, ktorych do tej pory nie stac bylo na tak wielka odwage, brawo! :-)

nooooo .... mow do mnie Nadziejo 9 :classic_cool: caly nasz kosmiczny swiat mozna mianowicie wytlumaczyc matematycznie