Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia__

są powody do obaw?

Polecane posty

Gość kinia__

po 15 dniach zrobiłam test ciązowy , oczywiście rano ;) wynik negatywny. tylko ze dalej okresu nie ma, dodam ze jestem lekko chora .test raczej jest wiarygodny prawda? brak obaw?

Gość po 15 dniach
od czego? Prawdopodobnego zaplodnienia czy terminu miesiaczki? Bo jak to pierwsze to moze byc negatywny a Ty i tak w ciazy mozesz byc. Tak bylo u mnie. Zrobilam test 2 dni przed @ i wyszedl negatywny. Mialam nawet krwawienie przez 2 dni. A po tygodniu test byl juz pozytywny.

Gość kinia__
w sumie to hmm to i to ;P bo wczoraj robiłam i to było 2 tyg od zapłodnienia a tez miałam dostac okres w granicach 18 wrzesnia.

Gość po 15 dniach
czyli ze jestes 15 dni po stosunku. Poczekaj jeszcze pare dni i zrob ponownie test. Jest mozliwe ze w to ciaza.

Gość solu
a jakby nie doszło do stusunku,tylko samego pettingu? i po 15dniach by sie zrobiło test. ? troszku by było spermy na palcach. dni płodne? msyle ze mała prawdopodobienstwo na ciaze?

Gość po 15 dniach
Coz...mowi sie ze nie ma rzeczy niemozliwych. Nikt Ci tu nie powie czy jestes w ciazy czy nie. Musisz odczekac to sama sie dowiesz. Pytalas czy sa powody do obaw? Z tego co piszesz uwazam ze sa. Nie wiem jak wygladal Twoj kontakt z partnerem wiec opieram sie tylko na tym co piszesz. Pozdrawiam.

Gość kinia__
bo to było tak: dni płodne, no ale nie sex. tylko petting. doszło do wytrusku ale chłopak miał bokserki ;) tylko ze ja to zauwzyłam potem ze cholernie były mokre a ja sie tam ocierałam kurde:( a ja byłam w majtkch, tylko ze miałam dni płodne. zrobiłam ten test i negatywny jak pisałam. teraz nie pamietam czy miał cos na palcach jak robił palcówke. no ale raczej test wiarygodny jest? jeszcze jak nie było stosunku?

Gość kinia__
?? mozecie odp,bo nie wiem czemu okresu nie ma, moze stres.. ee.

Gość kinia__
hallo?

Gość kinia__
dziewczyny jest tu któraś zeby mi mogła odp;)