Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelly mun

Problem z okropnym staruszkiem!!!!!!!!!!

Polecane posty

Wcale nie wrabiałam go w dziecko!!! to był nasz wspólny świadomy wybór. Mąż ma dla mnie dużo wyrozumiałości ale gdy poruszam temat żebyśmy troche ograniczyli kontakty z tym panem. Bo te odwiedziny są głównie wymuszane przez tego pana lub też jego wizyty są uciążliwe. Ten człowiek ma 76 lat , i jest mocno złośliwy w stosunku do mnie. Najgorsze jest to że więź mojego męża z tym panem jest bardzo silna . zlapalas pana boga za nogi - nie mam zamiaru zdradzać męża ani od niego odchodzić!!!

Gość i co dziwisz się
? to jest człowiek który go wychowywał a Ty żądasz by on zerwał z nim kontakty :O Jakby mi mój facet mi kazał tak postąpić to prędzej bym jego zostawił!

Gość egoistka z ciebie

Gość salomonka
Najgorsze jest to że więź mojego męża z tym panem jest bardzo silna . Miejmy nadzieję, że kiedyś zrozumiesz na własnej skórze bezmyślna panno co to znaczy poświęcić całe życie dziecku i nie zostać zaakceptowanym przez jakąś smarkulę której się wydaje, że jak wyszła za twojego syna za mąż to ty powinnać teraz się odpierdolić od niego :P

salomonka - ja obiecałam sobie że nigdy nie bede wchodzić w małżeństwo swojego dziecka z butami! a drugie to to że dla mojego męża to jest dziadek a nie ojciec!

Gość salomonka
mylisz się... sama pisałaś, że większość życia twojego męża "ten pan" sprawował nad nim opiekę w roli MATKI I OJCA. Tak jak nie ta matka co urodziła tylko ta co wychowała to matka - analogicznie jest w tym przypadku, nie uważasz?

Możliwe.. tylko że teraz on już sobie to powinien darować i nie wtrącać się do naszego życia. Szkoda tylko że nie widzisz tego jak dziadek mojego męża umiejetnie mnie krytykuje! , w ten sposób że ktoś może nawet pomyśleć że jego słowa to nic wielkiego. Jeszcze zapowiedział mi że po urodzeniu dziecka będzie nas częściej odwiedzał !

Gość co za dzieci tutaj sa
"że dla mojego męża to jest dziadek a nie ojciec!" dziewczyno!!!! on go wychowal!! poza tym skoro taki "stary" czlowiek ma do ciebie jakies pretensje to musialas cos zrobic by mial taki stosunek do ciebie.... poza tym jesli twierdzisz "jestem w ciąży i postanowiłam się zająć głównie domem!!!!!!!" POSTANOWILAS :D wiesz co!! zebys kiedys nie pisala ze maz cie zdradza czy olewa....ZAWSZE kobieta powinna pracowac NIE dla meza ale dla SIEBIE!!!!!!!! by nie czyla sie zdominowana i jak kura domowa!!!!

Gość co za dzieci tutaj sa
a poza tym skoro twoj maz pozwala na takie mowienie swojego dziadka i krytyke w twojej obecnosci czy nawet poza nimi to jest naprawde DUOPA a nie facet....bo facet z jajami nie pozwoli na obelgi w twoja strone chocby sam prezydent mowil do niego powinnas sie tym nie przejmowac i robic swoje

Gość nie przychodzi wam
wogóle do głowy że dziadek moze mieć rację? Ten związek nie wytrzyma próby czasu. Jakim to jezykiem posługuje sie pani handlowiec. Ona juz sie boi.

Gość głupie gadanie staruszka który
twierdzi że jesteś za tępa dla jego wnuka :D

Gość bo ten dziadek
wychowal twojego meza i jest dla niego jak ojciec chcialby dla niego fajnej zony a laska po zawodowce ktora najwyrazniej jest leniem smierdzacym, postanowila urodzic dziecko i nie ma zamiaru ruszyc doopy do roboty nie wydaje sie super kandydatka na zone dla niego!!

Pozwala mu na takie mówienie bo po prostu twierdzi że ten pan nie chce dla nikogo źle . Ten związek jest udany i napewno bedzie . Ale dziadek mojego męża mnie wyjątkowo wkurza jeszcze to że po urodzeniu dziecka będzie nas częściej odwiedzał . Niby po co nam jest , jeszcze po urodzeniu dziecka potrzebny?

Gość Oj ty
głupia pannico, skoro sama nic nie rozumiesz z tej sytuacji to i tłumaczenia internautów na nic się nie zdadzą. Wasz związek i tak legnie w gruzach. I to z powodu twojej pustoty, strasznei glupią gęsią jestes. DZiwię się temu chłopakowi, ze poleciał na takie zero jak ty.

Gość wspólczuję mężowi

Gość a właśnie
a właśnie że ma do Twojego meża pełne prawo, ponieważ go wychował na takiego człowieka jakim jest teraz, i chciałby dla niego jak najlepiej. Ty za to bardzo mało rozumiesz o życiu,doceń dziewucho to co masz, powinnaś być dziaduniowi wdzięczna. PS. nie wstyd Ci, że skończyłaś zaledwie handlówkę? Taka szkoła w tych czasach nic nie znaczy. A dziadziuś po urodzeniu Waszego dziecka chce też się nim cieszyć i kochać, bo będzie dzieckiem też Twojego męża. Uszanuj go i zrozum jeśli nie chcesz konfliktów ze swoim mężem, mąż ma tylko jego i na pewno go kocha. Ja też współczuję mężowi, że ma Ciebie. Inteligentnemu mężczyźnie należy się mądra i inteligentna kobieta.

Gość i leniwa na dodatek
pasozytowac na mezu bedzie :O

Tak , ciężko mi jest to zrozumiec! mimo wszystko dziwie się temu staruszkowi że co jakiś czas u nas przesiaduje! To nie jest zwyrodnialstwo , po prostu chciałabym układać swoje życie z mężem sama. Ja wiem , to jest jego dziadek , ojciec jego matki ale teraz to ja powinnam być dla swojego faceta najważniejsza. Mój mąż jest jego wnukiem , ale on wcale nie ma tylko jego bo ma jeszcze mnie!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość tym bardziej jeśli jest
jego jedynym wnukiem to ma do niego prawo, tym bardziej że to on go wychował więc nie wchodź między nimi bo kiedyś tego mocno pożałujesz. Ten chłopak jest chyba za dobry dla Ciebie :O

Gość właśnie nie wchodź między nimi
bo mąż napewno ci to kiedyś wypomnie 🖐️

Gość pewnie uważa że skoro nigdy
nie był dziadkiem to już najwyższy czas. Bo dla Twojego męża był i jest wyłącznie ojcem bo go wychowywał a ty jeszcze masz jakies fochy kobieto. Współczuje twojemu mężowi i dziecku :(

Gość do oferrma
Dlaczego już ubliżasz autorce? Łatwo ci się kogoś ocenia jak nie znasz całej sytuacji :O

Gość współczuje męża bo to z Tobą
tworzy rodzine a nie z dziadkiem a inni widzą tutaj w tobie tą złą :(

Gość do autorki tekstu
O matko kobieto to chyba z toba jest jednak cos nie tak!!!!!po pierwsze to jest starszy czlowiek i nalezy mu sie szacunek po drugie byl dla twojego faceta matka,ojcem i dziadkiem w jednym wychowal go wiec jest miedzy nimi ogromna wiazaca ich wiez ktora ty zdaje sie probujesz zniszczyc.wydaje mi sie ze twoj maz ma jednak obowiazek opieki na starosc nad swoim dziadkiem chociazby z samej wdziecznosci za to co dla niego zrobil.Sama niedlugo zostaniesz mama wiec zobaczysz jak to pozniej po wielu latach jest gdy drugiemu czlowiekowi doskwiera samotnosc.Pomysl nad soba i moze sprobuj z dziadkiem porozmawiac i dojsc do porozumienia.Moze warto utrzymac fajne i mile stosunki z dziadkiem a mysle ze i prawnuczek/ka bedzie w przyszlosci szczesliwszy.

Gość zdrowe gotowanie po arabsku
Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zacheca do gotowania w ceramicznych naczyniach do gotowania na ogniu tajin. W naszym sklepie w kategorii sztuka na stole/tagine znajdziecie Panstwo wiele oryginalnych modeli arabskich garnków. Zdrowo i egzotycznie !!! www.marokostyle.com

Gość poważnie
Pewnie, że nie zostawisz męża, będziesz się go trzymać jak pijany płotu. Tylko o czym będziecie rozmawiać? Wydaje mi się, że to prowokacja. Wsadziłaś kij w mrowisko, żeby nakręcić gorącą dyskusję.

Gość nie zostawisz męża bo to on
bedzie ciebie utrzymywal i dbal o to by zapewnic ci godziwe warunki.. bedziesz tylko na nim zerowac i teraz staruszek to widzi i ciebie nie lubi lub uwaza ciebie za idiotke ja tez tak o tobie mysle

Gość ju111
Mam nadzieje że nigdy nie dostane takiej synowej :(

Gość ja też mam nadzieje że nigdy
w życiu nie dostane takiej synowej, to coś tylko o wszystko ma pretensje, nie umie zrozumiec sytuacji w jakiej znalazł się jej mąż! offerma ma racje okreslajac ja suka! ;)

Gość ja bym jeszcze porozmawiała z
tym dziadkiem. Autorko pomyśl o swoim dziecku, w końcu to jest jego prawnuk i może on chce miec z tym dzieciaczkiem bardzo dobry kontakt a Ty swojemu mężowi chce zniszczyc rodzinne wiezi, pamietaj ze nie masz do tego prawa. Ten ''staruch'' jak go nazywasz jest dla niego rodzicem i dziadkiem i powinnas to uszanowac!!!