zielona hanna 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 mam pytanie, czy biorac tabletki antykoncepcyjne i zaliczajac "wpadke", urodzone dziecko bedzie zdrowe? wiem ze przy planowanej ciazy 100-procentowej gwarancji nie ma. Ale chodzi mi o to czy tabletki nie zwiekszaja prawdopodobienstwa wystapienia wad wrodzonych u dziecka? uposledzen itp? dzieki za odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miaa. Napisano Wrzesień 20, 2009 http://rox.gourl.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnie bywa Napisano Wrzesień 20, 2009 powiem Ci, że ja tabletek nie brałam a dziecko urodziło mi się z wadą( nawet złożoną wadą):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Tabletki anty nie działają negatywnie na rozwój płodu, jeżeli po zajściu w ciążę przestajesz je brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona hanna 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 no a jezeli jest tak, ze zajde w ciaze zalozmy w srodku cyklu i nic o tym nie bede wiedziala i dalej bede brala tabletki? to juz troche gorzej, nie...? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Nie. Wszystko powinno być OK. Gorzej gdybyś urodziła po nieudanej próbie aborcji farmakologicznej. Wtedy dziecko mogło by być uszkodzone. Ale po tabletkach anty nic złego nie powinno się stać z płodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona hanna 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 to dobrze:) dzieki za odp:) nie zebym byla w ciazy, ale zastanawialo mnie to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach